KK89 20.05.2024 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja Cześć,chciałbym do mojego domu - dom w jabłonkach z archonu dobudować taki balkon/taras jak na zdjęciu poniżej.Idea jest taka, że na dole byłby zamykany szybami ogród zimowy natomiast u góry balkon jak na zdjęciu.W jakiej technologii najlepiej by to było wykonać żeby wyszło relatywnie niedrogo? Dodam, że zimą również bym chciał korzystać z tego ogrodu pod balkonem więc nie mogą to być jakieś byle "szybki"[ATTACH=CONFIG]469005[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.07.2024 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca Cześć, chciałbym do mojego domu - dom w jabłonkach z archonu dobudować taki balkon/taras jak na zdjęciu poniżej. Idea jest taka, że na dole byłby zamykany szybami ogród zimowy natomiast u góry balkon jak na zdjęciu. W jakiej technologii najlepiej by to było wykonać żeby wyszło relatywnie niedrogo? Dodam, że zimą również bym chciał korzystać z tego ogrodu pod balkonem więc nie mogą to być jakieś byle "szybki" [ATTACH=CONFIG]469005[/ATTACH] nie da się niedrogo. Musisz zbudowac normalną werandę ze stropem wytrzymałym na obciazenia i ją dołem oszklić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hetoo 23.07.2024 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca Dla Włochów, La Masseria na 48 i 8 - mają stoły na zewnątrz. Dla Amerykanów, nie tak zwyczajnie, ale Ocean Prime na 52 między 6 a 7 jest dobry i ma ładną sekcję na świeżym powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts