Monique 11.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Sonika możesz podac wymiar a dokładnie długośc blatu pod oknem kuchennym. Moi magiczni fachmani od blatu cos mi marudzą, że nie mogą zrobic dłuższego niż 2,90 m czy coś w tym stylu a ja mam pod oknem w kuchni 3,05m do "zablatowania" Faktycznie są jakieś ograniczenia wymiarowe aby blat był z całosci. Oczywiście nie mówię o 10 m długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.09.2006 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 WOW, how, how... Tu nie ma co gadac, jak mnie zatkalo z wrazenia... Od 1 do 10.., daje 22 Wzięło mnie na wspomnienia i oglądam właśnie stare zdjęcia. Aż mi się nie chce wierzyć, że kiedyś moja łazienka wyglądała tak: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/8959_348.ts1110207108000.jpg a teraz wygląda tak: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/8960_348.ts1157791656000.jpg Czy to aby na pewno jest jedno i to samo pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.09.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Roszponko - lodówki jeszcze nie przewiozłam. Monique - ściana pod oknem ma 3-y metry, a blat jest krótszy o jakieś 2 cm, żeby można go było tam wcisnąć.To zależy jakiej długości mają slaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.09.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 jak przeprowadzaliśmy się po raz pierwszy, to mój mąż okazał się tym konkretnym... W naszym przypadku tym "konkretnym" wolę być ja . a może tą konkretną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Sonika Domek jest przecudny, a łazienki jak z bajki!!!!!!!!!!! Gratuluję dobrego smaku i cierpliwosci w urządzaniu wnętrz. Ja jej niestety nie miałam i teraz niektóre rzeczy zrobiłabym inaczej. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 12.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Soniko, a na jakim etapie to dojrzewanie? A masz w zasiegu jakiegoś wykonawce szklarza?. jesli tak, przeslij dane na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Sonika Domek jest przecudny, a łazienki jak z bajki!!!!!!!!!!! Gratuluję dobrego smaku i cierpliwosci w urządzaniu wnętrz. Ja jej niestety nie miałam i teraz niektóre rzeczy zrobiłabym inaczej. Pozdrawiam serdecznie Kuleczko - czy Ty aby nie przesadzasz? Widziałam trochę Twoich wnętrz i bardzo mi się podobały - taka np. kuchnia - śliczna jest . Z tą cierpliwością to u mnie różnie bywa, ogólnie jestem ostatnio już bardzo zniechęcona , a tu jeszcze tyyyle roboty . Pozdrawiam serdecznie i nie przejmuj się - ja też niektóre rzeczy teraz zrobiłabym inaczej . Oczywiście, że tą konkretną Joasiu - tą konkretną, tą konkretną, tą.... Piotrek - na bardzo wczesnym etapie. Szukam szafy i jakoś przestałam myśleć o szybie, ale temat na pewno powróci. Jak coś więcej będę wiedzieć dam znać. Mamy już kabiny , jeszcze tylko lustra, lampy i różne łazienkowe ecie - pecie i będzie można uznać temat łazienek za skończony - czego sobie bardzo życzę : http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2935_348.ts1158048386000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2936_348.ts1158049518000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.09.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2006 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu buuuu dlaczego bnuuuu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu buuuu dlaczego bnuuuu??? bo chciałabym już, a wciąż jeszcze mi się nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 trzymam kciuki za tę szczoteczkę i wszystko inne również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.09.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu buuuu dlaczego bnuuuu??? bo chciałabym już, a wciąż jeszcze mi się nie udaje ale i tak zrobisz to szybciej niż ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 14.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 dlaczego ja nie widze zadnego zdjecia ? tylko same krzyzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 no, postaw w końcu tą szklankę ze szczoteczkami do zębów na miejscu buuuu dlaczego bnuuuu??? bo chciałabym już, a wciąż jeszcze mi się nie udaje Aleś mnie Soniczko przestraszyła tym buuuuuu . Już myślałam że się coś złego stało . Druga myśl była taka głupawkowa , że może nie ma ząbków do mycia szczoteczką Mam nadzieję że potraktujesz to humorem , to takie moje zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 14.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja też nie widzę zdjęć. Życzę szybkiej przeprowadzki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 14.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 I mnie sie chce pochwalic Twój domek! Piękny masz i taki w moim guście No i dzieki za doping! To takie miłe jak sie czyta komplementy Ps. A ja tez zdjęć nie widzę Czy ty ich nie usuwasz przypadkiem z serwera? Ja zauwazyłam, że pojawia sie u mnie krzyzyk jak usunełam je z albumu netowego. I tak sobie dedukuję.... ale daleko mi do informatyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 15.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Soniko, napiszesz czym olejowałaś swoją akację? Wiem, że jeszcze nie mieszkasz, ale może już myłaś te olejowane podłogi (w końcu chyba nikt tak nie potrafi nabrudzić jak różnego rodzaju fachowcy), jesli tak to czy wszystkie zabrudzenia dało się zmyć? Nie zostały żadne plamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2006 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 trzymam kciuki za tę szczoteczkę i wszystko inne również pozdrawiam Dzięki Ivonesca za trzymanie kciukasów - już dużo bliżej niż dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts