kuleczka 25.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 I poziomica wreszcie poszła w ruch A te zapałki to po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.11.2006 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Roszponko - szafy podobno we wtorek, a przynajmniej ich część. Kuleczko - jedni kładą płytki na 1mm fugę, a inni kostkę na zapałkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Adriano Komputero - miło mi bardzo, że do mnie wpadłaś i oczywiście zapraszam ponownie. I dzięki za trzymanie kciukasów . Napisałaś tyle miłych słów, że aż się czerwienię - dzięki serdeczne . Ta moja staranność niestety się na mnie mści i dlatego to wszystko tak strasznie długo trwa. Sonika, a ja dziękuję za serdeczne przyjęcie i za zaproszenie . Wszystko, co wymaga precyzyjnego i przemyślanego wykonania trwa długo, ale za to później można cieszyć się ze wspaniałych efektów. A te efekty u Ciebie widać. Najwyraźniej ekipa od kostki poważnie potraktowała swoje zadanie, więc na pewno wszystko wyjdzie pięknie . Kciukasy nadal trzymam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKSA 26.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 soniko - dom cudniasty!!!! wypracowany do perfekcji...skad macie ekpie od kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Soniczko, czy Ty masz dom z werandą? Nasz ma identyczny zarys jak Twój, choć na razie tego nie widać (weranda po lewej stronie na zdjęciu) http://img424.imageshack.us/img424/3966/200611790600wo4.jpg Jakie wymiary ma Twój dom? I gdzie mogłabym zobaczyć jego zdjęcie? I przy okazji, poproszę za AKSĄ o informacje odnośnie brukarzy Czy to oni przywozili kamień, czy sama kupowałaś? Piękny jest i... też chciałabym taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Tolusia - pogoda jak na zamówienie, słoneczko pięknie świeci. Ty chyba masz jakieś chody tam na górze, prawda ? Dobrze by było Soniko, ale masz duży teren, ten wyrównany przez spychacz plac jest przed wejściem, do domu? Mój dom stoi prawie na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.11.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ojoj już kostka się kładzie? no to trzymam kciukasy za pogodę ps. Soniko mam prośbę, szukałam ale nie znalzałam jakim kolorem i jaką farbą masz wymalowany domek w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 26.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 sonika,drzwi masz z lini italia?,możesz zdradzić ile kosztują?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.11.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Dzięki Adriano - ale tak czy inaczej mogłoby to wszystko iść szybciej, a tak to się ślamazarzy i końca nie widać. Jak sobie pomyślę ile jeszcze trzeba zrobić, żeby to wszystko skończyć.... Ech, co ja się będę stresować. Podobno we wtorek mają zacząć montować szafy i to mnie chyba cieszy najbardziej. Wreszcie wyjdę z pudeł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.11.2006 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 soniko - dom cudniasty!!!! wypracowany do perfekcji... skad macie ekpie od kostki? - dzięki AKSA, a ekipę mamy z polecenia. Czekaliśmy na nią z dobre dwa lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.11.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Słoneczko, czy ja dobrze widzę - Ty zaczęłaś już budowę . Ale fajnie, serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę . Nasz dom nie ma werandy. To obok, to garaż. Zdjęcia domu nie ma i tak chyba lepiej . Kostkę i wszystkie inne potrzebne materiały załatwia firma. My tylko powiedzieliśmy co chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.11.2006 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Toluś, no coś Ty - jaki wjazd ? To jest mój ogródek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.11.2006 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Monka - dzięki za kciukasy . W środku to my mamy całą kolekcję - i STO, i Benjamina Moora i Para, ale najwięcej tej ostatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.11.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Romka, ale Ty masz oko . Tak to Italia z futrynami opaskowymi, a ile kosztowały napiszę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.11.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 jeszcze tylko 2 dni trzymania kciuków za szafy zaciskam ! ekipa od kostki zapowiada się chyba na bardzo porządną ...i oby tak pozostało pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Widać że ekipa perfekcyjna i niech tak trzymają do końca Oczywiściei zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.11.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Dzięki Dziewczyny, że o mnie myślicie . Ekipa sprawuje się znakomicie - złego słowa nie można powiedzieć. Mamy już wszystkie palisadki i rozrzucony tłuczeń. Niestety nie mogłam dobrze tych nowości dojrzeć, bo jak wróciłam dodom to już niestety ciemności były przeokrutne - jutro z samego rana nadrobię . Szafy miały być jutro, ale nie będzie , bo czegoś tam brakuje. Podobno w piątek najpóźniej. Mogłam się zestresować, ale odpuściłam . Doszłam do takiej perfekcji w czekaniu, że trzy dni w tą czy w tamtą, nie robią na mnie żadnego wrażenia. Trening czyni mistrza . A co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 I masz swieta racje z tym stresem I tak to nie pomoze ani nie przyspieszy, a tylko czlowieka zzera od srodka lepiej sobie odpuscic i zezrec wiaderko lodow na poprawe chumoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.11.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Zjadłam pół torby solonych orzeszków i poszłam impregnować fugi - pełen luz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 grzeczna dziewczynka szykujesz sie juz na swieta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts