Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamieniczko - dzięki serdeczne za namiar na balustrady - pięęękne są :D .

Już sobie nawet jedną upatrzyłam, ciekawe tylko czy zrobią samą jak nie zamówię u nich schodów.

Dół mamy wymalowany farbami "Para" - numer kremowej gdzieś mam, a ceglastą wymieszał nam malarz, bo ja miałam baaardzo dobrego malarza - i tutaj dyg w stronę Ady :D .

pięknie mieszkacie Soniko :)

Bajecznie wprost...

A u nas taka prowizorka jeszcze :(

Eee tam Kacha nie przejmuj się, u mnie też wbrew pozorom prowizorka i tylko się zastanawiam czy mi życia starczy na skończenie tego wszystkiego, co mi jeszcze zostało do skończenia :-? .

U nas koparka zrobiła z ogródka krajobraz księżycowy, wybierając ziemię spomiędzy fundamentów i odkopując boki...

Kiedy patrzę na Twój wypieszczony dom, już nie mam jej tego za złe, bo wiem że to kolejny etap, by Cię ścigać ;)

A dlaczego odkopano Ci fundamenty, mam nadzieję, że to wszystko zgodnie z planem, a nie że się coś porobiło.

Dom wcale, ale to wcale nie jest dopieszczony, on dopiero ma być :wink: .

Soniko, ta szafe w sypialni, to gdzie robilas? Czy oni robia tylko dla Twojego rejonu? Moze maja przedstawicieli tutaj u nas? Wiesz cosik na ten temat? Aha i jesli mozna zapytac ile taka szafa (jakie ma wymiary) kosztowala, to czekam na priv, jesli nie, to przepraszam, ze pytam. :oops: :p

Zeljko - szafy robiła mi ta sama firma, która robiła kuchnię.

Chyba nie mają przedstawicielstw w innych miastach.

Ta w sypialni jest długa na trzy metry. Za wszystkie - sypialnia, holl i łazienka -zapłaciłam 9 tys.

Wszystkie trzy są pełnymi szafami, tzn. mają podłogi, sufity i plecy i wszystkie są otwierane.

Nie wiem jakie są u Ciebie ceny, ale tutaj u mnie to było dużo taniej niż taki np. Komandor za same fronty i środek. Myślisz, że to dużo czy mało?

Juz przed swietami BN mowilam zebys zatopila stryszek i kaczory tam wpuscila ... tylko od spodu bedzie im kupry widac :wink:

No mówiłaś, ale puściłam to w niepamięć, bo to chyba jednak nie był najlepszy pomysł :-? .

Jeszcze mi ktoś zarzuci, że kaczory podglądam :wink: - sama wiesz jakie teraz czasy nastały.

Soniko, piękie masz 8)

bardzo, ale to bardzo mi się podoba :D

a ta komódka w holu to mnie urzeka za każdym razem

i błękitna łazienka jest bajkowa 8)

zresztą wszystko jest takie dopasowane i dograne w każdym calu :wink:

co tu robić, jak nic złego nie można powiedzieć :lol:

Do tych pięknych, kamiennych schodów to koniecznie coś lekkiego musi być, żeby nie przysłonić ich urody :wink:

Do tych pięknych, kamiennych schodów to koniecznie coś lekkiego musi być, żeby nie przysłonić ich urody :wink:

Kuleczko wpadnij tutaj jeszcze raz, co :wink: ?

"Lekkiego" tzn. jak taka balustrada powinna wyglądać - rozwiń temat proszę

Może masz jakąś wizję. Sama nierdzewka?

A pięknie to TY masz!!!! :D

Ale się napisałam :o .

uhu, kiedys trzeba... ostatnio i tak dalas sobie na wstrzymanie i troche nas zaniedbywalas, ale masz odpuszczone bo wiadomo ze nowy dom itp to czlowiek czasu i glowy na foruma nie ma :lol:

Ogródek kopię ostatnio i mam już 1/3 przekopaną. Małż mówi, że mamy tak robić conajmniej do września - tam i nazad, tam i nazad, no to robię i się nie wyłamuję.

Ale się napisałam :o .

uhu, kiedys trzeba... ostatnio i tak dalas sobie na wstrzymanie i troche nas zaniedbywalas, ale masz odpuszczone bo wiadomo ze nowy dom itp to czlowiek czasu i glowy na foruma nie ma :lol:

Ogródek kopię ostatnio i mam już 1/3 przekopaną. Małż mówi, że mamy tak robić conajmniej do września - tam i nazad, tam i nazad, no to robię i się nie wyłamuję.

Soniko, ta szafe w sypialni, to gdzie robilas? Czy oni robia tylko dla Twojego rejonu? Moze maja przedstawicieli tutaj u nas? Wiesz cosik na ten temat? Aha i jesli mozna zapytac ile taka szafa (jakie ma wymiary) kosztowala, to czekam na priv, jesli nie, to przepraszam, ze pytam. :oops: :p

Zeljko - szafy robiła mi ta sama firma, która robiła kuchnię.

Chyba nie mają przedstawicielstw w innych miastach.

Ta w sypialni jest długa na trzy metry. Za wszystkie - sypialnia, holl i łazienka -zapłaciłam 9 tys.

Wszystkie trzy są pełnymi szafami, tzn. mają podłogi, sufity i plecy i wszystkie są otwierane.

Nie wiem jakie są u Ciebie ceny, ale tutaj u mnie to było dużo taniej niż taki np. Komandor za same fronty i środek. Myślisz, że to dużo czy mało?

Dzieki Soniko, ceny sa ok. Szkoda, ze tak daleko mam... :roll:

Zbliżenie lampy dla Kasi:

http://images21.fotosik.pl/135/458589400dd107afmed.jpg

http://images20.fotosik.pl/189/c2aab55d2a67c0d1med.jpg

i mniejsza koleżanka do pary :wink:

http://images20.fotosik.pl/189/d9bec1e662db30admed.jpg

a dla Ciebie Słoneczko link kuchenny:

http://www.kuchnie.malopolska.pl/