Sonika 31.03.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Chyba forum wróciło do normalności to piszę dalej. Soniko-bossze jak ty masz pięknie Też będziesz mieć Aka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Idzie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Kamieniczko - dzięki serdeczne za namiar na balustrady - pięęękne są . Już sobie nawet jedną upatrzyłam, ciekawe tylko czy zrobią samą jak nie zamówię u nich schodów. Dół mamy wymalowany farbami "Para" - numer kremowej gdzieś mam, a ceglastą wymieszał nam malarz, bo ja miałam baaardzo dobrego malarza - i tutaj dyg w stronę Ady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Soniko widzę, że mój misio ciągle siedzi na swoim fotelu Witrażowa jest? Miś siedzi, bo coś sobie zajada, a ja z tych delikatnych, to mu nie przeszkadzam . Lampa jest witrażowa - jutro wkleję zbliżenie Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 pięknie mieszkacie Soniko Bajecznie wprost... A u nas taka prowizorka jeszcze Eee tam Kacha nie przejmuj się, u mnie też wbrew pozorom prowizorka i tylko się zastanawiam czy mi życia starczy na skończenie tego wszystkiego, co mi jeszcze zostało do skończenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 U nas koparka zrobiła z ogródka krajobraz księżycowy, wybierając ziemię spomiędzy fundamentów i odkopując boki... Kiedy patrzę na Twój wypieszczony dom, już nie mam jej tego za złe, bo wiem że to kolejny etap, by Cię ścigać A dlaczego odkopano Ci fundamenty, mam nadzieję, że to wszystko zgodnie z planem, a nie że się coś porobiło. Dom wcale, ale to wcale nie jest dopieszczony, on dopiero ma być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Soniczko nie kupuj tego kwiatka - będę miała z czym przyjechać No to nie kupuję Aga, jak tak mówisz.... . Czekaj na mnie i na kwiatka I ja pisze całkiem serio Czekam Aga - na Ciebie czekam , a kwiatek nieważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Soniko, ta szafe w sypialni, to gdzie robilas? Czy oni robia tylko dla Twojego rejonu? Moze maja przedstawicieli tutaj u nas? Wiesz cosik na ten temat? Aha i jesli mozna zapytac ile taka szafa (jakie ma wymiary) kosztowala, to czekam na priv, jesli nie, to przepraszam, ze pytam. Zeljko - szafy robiła mi ta sama firma, która robiła kuchnię. Chyba nie mają przedstawicielstw w innych miastach. Ta w sypialni jest długa na trzy metry. Za wszystkie - sypialnia, holl i łazienka -zapłaciłam 9 tys. Wszystkie trzy są pełnymi szafami, tzn. mają podłogi, sufity i plecy i wszystkie są otwierane. Nie wiem jakie są u Ciebie ceny, ale tutaj u mnie to było dużo taniej niż taki np. Komandor za same fronty i środek. Myślisz, że to dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Juz przed swietami BN mowilam zebys zatopila stryszek i kaczory tam wpuscila ... tylko od spodu bedzie im kupry widac No mówiłaś, ale puściłam to w niepamięć, bo to chyba jednak nie był najlepszy pomysł . Jeszcze mi ktoś zarzuci, że kaczory podglądam - sama wiesz jakie teraz czasy nastały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Soniko, piękie masz bardzo, ale to bardzo mi się podoba a ta komódka w holu to mnie urzeka za każdym razem i błękitna łazienka jest bajkowa zresztą wszystko jest takie dopasowane i dograne w każdym calu co tu robić, jak nic złego nie można powiedzieć Do tych pięknych, kamiennych schodów to koniecznie coś lekkiego musi być, żeby nie przysłonić ich urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Ale się napisałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Ale się napisałam . uhu, kiedys trzeba... ostatnio i tak dalas sobie na wstrzymanie i troche nas zaniedbywalas, ale masz odpuszczone bo wiadomo ze nowy dom itp to czlowiek czasu i glowy na foruma nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Do tych pięknych, kamiennych schodów to koniecznie coś lekkiego musi być, żeby nie przysłonić ich urody Kuleczko wpadnij tutaj jeszcze raz, co ? "Lekkiego" tzn. jak taka balustrada powinna wyglądać - rozwiń temat proszę Może masz jakąś wizję. Sama nierdzewka? A pięknie to TY masz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Ale się napisałam . uhu, kiedys trzeba... ostatnio i tak dalas sobie na wstrzymanie i troche nas zaniedbywalas, ale masz odpuszczone bo wiadomo ze nowy dom itp to czlowiek czasu i glowy na foruma nie ma Ogródek kopię ostatnio i mam już 1/3 przekopaną. Małż mówi, że mamy tak robić conajmniej do września - tam i nazad, tam i nazad, no to robię i się nie wyłamuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Ale się napisałam . uhu, kiedys trzeba... ostatnio i tak dalas sobie na wstrzymanie i troche nas zaniedbywalas, ale masz odpuszczone bo wiadomo ze nowy dom itp to czlowiek czasu i glowy na foruma nie ma Ogródek kopię ostatnio i mam już 1/3 przekopaną. Małż mówi, że mamy tak robić conajmniej do września - tam i nazad, tam i nazad, no to robię i się nie wyłamuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Co za durny internet i to właśnie jak wpadłam w trans . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Soniko, ta szafe w sypialni, to gdzie robilas? Czy oni robia tylko dla Twojego rejonu? Moze maja przedstawicieli tutaj u nas? Wiesz cosik na ten temat? Aha i jesli mozna zapytac ile taka szafa (jakie ma wymiary) kosztowala, to czekam na priv, jesli nie, to przepraszam, ze pytam. Zeljko - szafy robiła mi ta sama firma, która robiła kuchnię. Chyba nie mają przedstawicielstw w innych miastach. Ta w sypialni jest długa na trzy metry. Za wszystkie - sypialnia, holl i łazienka -zapłaciłam 9 tys. Wszystkie trzy są pełnymi szafami, tzn. mają podłogi, sufity i plecy i wszystkie są otwierane. Nie wiem jakie są u Ciebie ceny, ale tutaj u mnie to było dużo taniej niż taki np. Komandor za same fronty i środek. Myślisz, że to dużo czy mało? Dzieki Soniko, ceny sa ok. Szkoda, ze tak daleko mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.03.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Soniko, przypomnij mi, proszę tę firmę od kuchni i szaf, bo po awarii komputera straciłam wszystkie "ulubione" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.04.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zbliżenie lampy dla Kasi: http://images21.fotosik.pl/135/458589400dd107afmed.jpg http://images20.fotosik.pl/189/c2aab55d2a67c0d1med.jpg i mniejsza koleżanka do pary http://images20.fotosik.pl/189/d9bec1e662db30admed.jpg a dla Ciebie Słoneczko link kuchenny: http://www.kuchnie.malopolska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dzięki, Soniczko O ten adres mi chodziło. Co do koparki, wszystko zgodnie z planem Fundament jest lany, nie budowany z bloczków i teraz trzeba go odkopać, zdjąć starą folię, zaizolować i ocieplić, a "na pokojach" wyrównać ziemię przed sypaniem piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts