skmr 02.06.2024 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2024 Witam, planuję wymianę starego ogrodzenia. Ogrodzenie ma około 20mb, przęsła to stare zniszczone drewniane sztachety, słupki to kostka kamienna sklejona rozpadającą się zaprawą. Pod ogrodzeniem jest wylana betonowa podmurówka (też pękająca). Nie mam sprzętu ani umiejętności żeby samemu zdemontować ogrodzenie (aby zrobić miejsce na nowę). Jakiego rzędu powinien być koszt demontażu takiego ogrodzenia jeśli bym komuś zlecił? Same słupki powinny pójść łatwo bo powoli same się rozpadają, gorzej z podmurówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benek161 02.06.2024 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2024 Pół dnia roboty koparką + zabranie gruzu. Nie wiem jakie ceny są u ciebie ale w 1500 powinieneś się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecja 04.07.2024 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2024 Zrobiłbym to nawet za 1200 ale znając życie mieszkasz daleko ode mnie więc z dojazdem się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 04.07.2024 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2024 Samemu zmieścił bym się w 1000zł. Zamówić kontener 5- 7m3 na odpady budowlane a po podstawieniu usunąć rozpadające się sztachety z przęseł, po przyjeździe koparkoładowarki usunie ona z ziemi słupki wraz z fundamentem.Podejżewam że 20m rozpadającego się ogrodzenia to jakieś max 3 h jej pracy. wraz z dojazdem po 200zł godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts