lukasz3k 07.06.2024 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca Witam, Jestem aktualnie na etapie poszukiwania działki. Ostatnio trafiła się w odpowiadającej mi lokalizacji ze starym budynkiem do wyburzenia. Jednak po obejrzeniu działki mam kilka wątpliwości. Działka graniczy z przepompownia ścieków(dokładnie 6,3m od granicy działki), nic nie było czuć ani słychać przy oględzinach. Działka z przepompownia jest dość zarośnięta przez drzewa/krzaki. A na granicy działek jest żywopłot. Właściciel stwierdził ze podczas czyszczenie może być delikatnie czuć, które jest około 3 razy do roku. Czy ktoś miał do czynienie z taka sytuacja? Poza tym na granicy działki znajduje się studnia rewizyjna od wodociągu. Która jak na moje oko jest dość duża(betonowa płyta z metalowa pokrywa). Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Czy możliwe jest przeniesienie wodomierza do budynku? Dodatkowo jeszcze jest stara studnia głębinowa, nie używana. Tutaj nie wiem co z tym można zrobić(taka sama betonowa płyta z metalowa pokrywa). Usunąć, zostawić? Na planach w geoportalu nie widać podłączenia wody ze studni rewizyjnej do budynku czy to normalne? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2024 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca studnia głębinowa przyda się do podlewania ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecja 09.07.2024 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca Jeżeli są wątpliwości to nie ma wątpliwości że trzeba odpuścić jak mawia stare powiedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 10.07.2024 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts