Patatay 08.06.2024 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca Czy mając 400m2 trawnika, płaskiego, 4 połączone prostokąty, żadnych drzewek, huśtawek itp, jest sens dzielić na strefy? Robot teoretycznie powinien ogarnąć na jednym koszeniu 800m2 ale w praktyce pewnie połowę. Wysokosć koszenia taka sama, częstotliwość też taka sama. W zasadzie podział na strefy mi niepotrzebny ale może jest jakiś plus podziału? Robota mam ale jeszcze nie miałem czasu zainstalować. Robot jest na gps, bez kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 08.06.2024 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca Napisz może jaki to robot. Ja jestem zainteresowany takim robotem, ale może na przyszły rok. Chętnie też poczytam Twoją opinię jak już poużytkujesz go trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 08.06.2024 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca Segway Navimow i108e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 06.07.2024 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca Sam sobie odpowiem. Strefy mają sens bo dla każdej z osobna mogę ustawić inny kierunek koszenia a ma to duże znaczenie np na wąskim trawniku wzdłuż domu. Poza tym mogę wysłać robota aby skosił daną strefę bo w innej coś się aktualnie dzieje.370m2 trawnika ogarnia mi w 3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts