jowik2 09.06.2024 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca Witam Co zrobić z tak wypuszczoną bednarką? Czytając forum powinna być otulina betonu min. 2cm bo zardzewieje w gruncie. Nałożyć na to jeszcze 1 folię kubełkową na bednarkę i słup zakopać, zrobić szalunek 10x10cm i zalać betonem, zrobić coś innego? Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 09.06.2024 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca Słup jest obok ściany domu. Sprawdź czy z fundamentów domu obok słupa nie wychodzi identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowik2 09.06.2024 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca Słup jest obok ściany domu. Sprawdź czy z fundamentów domu obok słupa nie wychodzi identyczna. Nie wychodzi obok, na górze jest strop tak że słup jest na brzegu stropu i dach. Wg mnie to powinna być z drugiej strony, ale nie zmienia to pytania czy to zabetonować czymś owinąć Dołączyłem rzut stropu nad parterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.06.2024 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca a czy to zabetonować czymś owinąć Zrób jak ci sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 10.06.2024 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca Nie wychodzi obok, na górze jest strop tak że słup jest na brzegu stropu i dach. Wg mnie to powinna być z drugiej strony, ale nie zmienia to pytania czy to zabetonować czymś owinąć Dołączyłem rzut stropu nad parterem.[ATTACH=CONFIG]469147[/ATTACH] To że słup podpiera strop i dach to wiadomo. Jeżeli bednarka przy stopie fundamentowej słupa nie ma połączenia elektrycznego z uziomem fundamentowym czyli bednarką wypuszczon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.06.2024 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca To że słup podpiera strop i dach to wiadomo. Jeżeli bednarka przy stopie fundamentowej słupa nie ma połączenia elektrycznego z uziomem fundamentowym czyli bednarką wypuszczon Jeżeli bednarka nie ma połaczenia z uziomem to po co ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 10.06.2024 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca Jeżeli bednarka nie ma połaczenia z uziomem to po co ona? Może jakiś geniusz robił odgromówkę i wypuścił ją w tym nieszczęśliwym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts