majsterek34 19.06.2024 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2024 Cześć, Jestem nowy na forum. Do założenia konta skłonił mnie hejt/zazdrość, która od jakiegoś czasu wylewa się w moim kierunku w przestrzeni internetowej ale i uszczypliwe komentarze ze strony innych postronnych ludzi również się trafiają. U nas głównie są to docinki standardowe w stylu: nowoczesna obora, po co tyle okien a kto to będzie mył, na co taka przestrzeń, w życiu nie starczy Wam pieniędzy / nie ukończycie budowy w zakładanym terminie. Jak to było u Was w trakcie/po budowie? Czy padały w Waszym kierunku jakieś słowa, które miały Wam sprawić przykrość?Olewam to, żonę rusza to bardziej. Mnie natomiast zastanawia, co takimi ludźmi kieruje i po co takie teksty ktoś w ogóle rzuca w eter? Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.06.2024 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2024 (edytowane) Cześć, Jestem nowy na forum. Skoro jesteś nowy, wypadałoby żebyś nie spamował tematów. To forum budowalne a nie psychologiczne. Więc odpowiedzią na twoje pytanie jest: złość innych użytkowników, że psujesz, zaśmiecasz im forum. Że zabrakło ci minimum pracy związanej z wstępnym rozpoznaniem struktury forum. Edytowane 19 Czerwca 2024 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majsterek34 19.06.2024 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2024 O , czyli wzorce z elektrody. Dziękuję za szybkie wyjaśnienie i usuwam konto. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.06.2024 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2024 i super, skoro nie rozumiesz o co chodzi i nie umiesz/nie chcesz/jesteś zbyt leniwy aby sprawdzić gdzie jest miejsce na tym forum na takie wpisy jak twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 19.06.2024 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2024 majsterek34, od tego typu problemów jest forum psychologiczne albo grupy na FB, a nie tutejsze forum, które jest budowlane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts