ewa1201 16.01.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 nierozważnie suszyłam kurtkę po wypraniu i bordowa jej część zetknęła się z jasną- powstały plamki. Są wprawdzie słabo nasączone ale niczym nie mogę ich usunąć. Kurtka (najulubieńsza) jest z materriału typu ortalion. Pomóżcie, jeśli potraficie. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 19.01.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 chyba musisz polubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 19.01.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Może Vanish odczyni Ci te kropki. Ja często mam go pod ręką i , o dziwo, czasami mile mnie zaskakuje, tzn. nie pozostawia żółtych plam i...nie robi dziur. (Potraktuj nim na początek mały fragmencik materiału). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa1201 19.01.2005 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 dzięki za radę- vanisha jeszcze nie próbowałam (chyba jako jednego z nielicznych środków do usuwania plam) jeśli będzie skuteczny to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts