smutna lidka 18.01.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 mam objaw jak w temacie plus temp. 37-37,5 kaszel, katar i bez bólu gardła martwi mnie tylko to swędzenieswędzi bardzo czy muszę iść do lekarza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.01.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Nie ! Możesz umrzeć tutaj ... Żartuję . A tak na poważnie – lepiej idż do lekarza . Co prawda mam cudowne dłonie , które leczą , ale niepokoi mnie to „swędzenie „ - nie będę więc ryzykować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.01.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Osowa, czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że na Ciebie zawsze można liczyć a może lekarz mnie wyśmieje? poza swędzeniem niby wszystko gra może zgłosi się ktoś kogo kiedyś swędział serce / płuco u mnie wpracy niestety nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.01.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 podrapac sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 18.01.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 hehe fajne mnie swędzi czasami poważnie! tzn nie wiem, czy tak samo mnie swedzi, bo mnie tak raczej bliżej pleców. a podrapać się nie można i to wtedy strasznie wkurza Jakoś nigdy nie planowałam iść z tym do lekarza, ale jeśli Ty się wybierzesz, to daj znać, czego to objaw. Właśnie sobie przypomniałam: swędzi mnie jak zaczyna mi się zapalenie oskrzeli. Więc to możę oskrzela swędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 18.01.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 a tak poza tym, to siedzę i się z tego śmieję jak głupia i dziwnie się na mnie patrzą koledzy z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.01.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Jak mam miec grype to tak mnie wlasnie swedzi na dekolcie,ale jeszcze zyje wiec chyba to nie takie grozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.01.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ale fajnie! Wreszcie spotkalam ludzi kotrych tez swedzi jak sie pozadniej przeziebia!! Do tej pory gdy sie komus zwierzalam z tej dolegliwosci to sobie zartowali ze mnie.. - wystarczy sie podrapac, umyc.... grrrr. mnie swedzi raczej na plecach i na dekolcie. Kurde z tych emocji i radosci az cos mnie zaswedzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 18.01.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 mnie swędzi też, też...........broda i dekolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 19.01.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 takie klucie, swedzenie w dolnej czesci ? %-) ja wiem po sobie ze najprawdopodobniej mam pmv - wypadania platka zastawki dwudzielnej i dlatego takie cos %-) dopiero po echu serca jak sie zrobi bedzie sie dokladnie wiedziec :-> ;-d ale spoko 20% polakow to ma wiec nie jest zle %-) najlepiej na takie cos to badania i wtedy wiadomo czy to nie np nerwobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 najprawdopodobniej mam pmv - wypadania platka zastawki dwudzielnej i dlatego takie cos %-) dopiero po echu serca jak sie zrobi bedzie sie dokladnie wiedziec :-> ;-d ale spoko 20% polakow to ma wiec nie jest zle %-) Hej, to je jestem z tych 20% z wypadającym płatkiem, ale to mnie akurat nie swędzi Chociaż swędzienie z głębi trzewi jest mi znajome. Może spróbuj się zakrztusić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 20.01.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 pomaga ? jak nie potrafie %-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.01.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 A spróbujcie się podrapać gdzie nie swędzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 21.01.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 A spróbujcie się podrapać gdzie nie swędzi.. No widzisz – ja tak zawsze robię i MNIE NIE SWĘDZI – więc to dobra recepta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts