Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bardzo swędzące płuco/serce??

smutna lidka

Recommended Posts

hehe fajne :p mnie swędzi czasami :) poważnie! tzn nie wiem, czy tak samo mnie swedzi, bo mnie tak raczej bliżej pleców. a podrapać się nie można i to wtedy strasznie wkurza :) Jakoś nigdy nie planowałam iść z tym do lekarza, ale jeśli Ty się wybierzesz, to daj znać, czego to objaw.

Właśnie sobie przypomniałam: swędzi mnie jak zaczyna mi się zapalenie oskrzeli. Więc to możę oskrzela swędzą :-?

Ale fajnie!

Wreszcie spotkalam ludzi kotrych tez swedzi jak sie pozadniej przeziebia!!

Do tej pory gdy sie komus zwierzalam z tej dolegliwosci to sobie zartowali ze mnie.. - wystarczy sie podrapac, umyc.... grrrr.

mnie swedzi raczej na plecach i na dekolcie.

Kurde z tych emocji i radosci az cos mnie zaswedzialo :p

takie klucie, swedzenie w dolnej czesci ? %-)

ja wiem po sobie ze najprawdopodobniej mam pmv - wypadania platka zastawki dwudzielnej i dlatego takie cos %-) dopiero po echu serca jak sie zrobi bedzie sie dokladnie wiedziec :-> ;-d ale spoko 20% polakow to ma wiec nie jest zle %-)

najlepiej na takie cos to badania :-D i wtedy wiadomo czy to nie np nerwobol :-D

najprawdopodobniej mam pmv - wypadania platka zastawki dwudzielnej i dlatego takie cos %-) dopiero po echu serca jak sie zrobi bedzie sie dokladnie wiedziec :-> ;-d ale spoko 20% polakow to ma wiec nie jest zle %-)

Hej, to je jestem z tych 20% z wypadającym płatkiem, ale to mnie akurat nie swędzi :wink: Chociaż swędzienie z głębi trzewi jest mi znajome. Może spróbuj się zakrztusić???