Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zabawna Historia!!!

Gość Asia16

Recommended Posts

Witam opowiem Wam co wydarzyło się wczoraj na naszej budowie.

Mój małżonek najspokojniej coś grzebał w naszym domku. Nagle słyszy trąbienie samochodu. Nie spodziewał się nikogo więc dalej robił swoje, ale z naszego garażu dobiegały dziwne odgłosy i trąbienie nieustawało. Postanowił więc sprawdzić co się dzieje. Wchodzi do garażu i patrzy ogromnymi oczyma ze zdziwienia. Wielka sterta balotów i biegający tam i z powrotem facet układający rolki wełny szklanej.

Mąż pyta "Co Pan tu robi??"

On "Wełnę przywiązłem"

Mąż "Jaką Wełnę??

On "Żona zamówiła, zapłaciła i kazała przywieść"

Mąż Nic mi niewiadomo, ale skoro kazała to pomogę Panu wyładować

On Bardzo proszę bo się spieszę

Mąż A dlaczego tak dużo tej wełny, na łazienkę to chyba za dużo (zamierzamy w najbliższym czasie ocieplać poddasze w łazience)

On 100 m 10cm i 100 m 5 cm. Żona tak kupiła. Jest jeszcze płyta kartonowa-gipsowa

Mąż A dlaczego tylko jedna. My potrzebujemy 5. Jest uszkodzona. Żona będzie ją reklamować

On To się zaszpachluje.

I wsiada do swojego samochodu

Mąż Pan zaczeka bo właśnie żona przyjechała to się wszystko wyjaśni

Ale niestety Ja zdążyłam wysiąść z samochodu a Pan odjechał

Mąż Kochanie dlaczego mi nie powiedziałaś że kupiłaś wełnę??

Ja Ja nie kupowałam żadnej wełny. Ogromne zdziwienie i śmiech

Nie wiadomo kto i skąd przywiózł nam wełnę nie dając nic do podpisu.

:D :D

To chyba jakaś epidemia. Mi ostatnio przywiózł brakującą paczkę płytek super swiadomy kurier Stolicy - i zostawił na parapecie u sąsiada. Wytropiłam go w końcu - pytam czy to normalna procedura, tak bez podpisu i w ogóle - on zdziwiony: dlaczego , przeciez nia miał za to pobierac kasy?

Tak tak - ludzka swiadomość bywa często różna od naszej. Nie wpadł na to ze moze byc później obiążony za nie dostarczoną (bo nie potwierdzoną) przesyłke.