kodi_gdynia 22.04.2002 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 W nowym Muratorze jest zdjęcie ze spotkania forumowiczów które odbyło się 10 marca. Jestem ciekaw jak wyglądacie, dlatego mam uprzejmą prośbę do tych co byli i są na zdjęciu, aby przedstawili się np. w stylu:- pierwszy z lewej to ........ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 22.04.2002 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 A więc tak : pierwszy z lewej to mój mąż, poźniej troszkę schowana ja... A inni jeśli zechcą sie ujawnić to nie zrobią to sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 22.04.2002 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 W czerwonym golfie to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 22.04.2002 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 A widzisz, warto było przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 22.04.2002 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 w bluzie to jestem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 24.04.2002 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Bardzo fajnie, że ukazał sie artykuł o kilku wspaniałych. Szkoda tylko, że zdjęcie jest takie małe. Myślałem, że fotografia trafi na okładkę. Pomimo tego, że nie uczestniczyłem w spotkaniu oprawiłbym w ramkę i powiesił na ścianie (mamy przecież okładki podwójne).Miło było Was zobaczyć, chociaż twarze sa mało widoczne.Pozdrawiam S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 24.04.2002 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 On 2002-04-24 07:32, sanipro wrote: Bardzo fajnie, że ukazał sie artykuł o kilku wspaniałych. Szkoda tylko, że zdjęcie jest takie małe. Myślałem, że fotografia trafi na okładkę. Pomimo tego, że nie uczestniczyłem w spotkaniu oprawiłbym w ramkę i powiesił na ścianie (mamy przecież okładki podwójne). Miło było Was zobaczyć, chociaż twarze sa mało widoczne. Pozdrawiam S-O pozostaje mi się tylko pod ta opinią podpisać inni wolą primerę... na dzielonej okładce cóż - de gustibus non diskutantus... pozdrawiam sku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 24.04.2002 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Sanipro, powiedz co Cię gryzie ? Postaramy się pomóc-jak i Ty wiele razy pomagałeś nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 24.04.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Dziękuję. Miło, że mam na kogo liczyć. Jeśli mam być szczery, to w tej chwili bardzo mi się chce spać, ale nic z tego, bo mam coś ważnego do zrobienia.Pozdrawiam S-O [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-04-24 16:50 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 24.04.2002 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Nie przypuszczałem, że ktoś może moje słowa odzczytać w ten sposób. Bardzo fajnie, że mogliśmy przeczytać o spotkaniu. Mam nadzieję, że swoim tekstam nie obraziłem nikogo zarówno z uczestników spotkania, jak REDAKCJI. Jednak kto widział zdjęcie napewno przyzna mi rację, że kilka osób na zdjęciu stoi tyłem do obiektywu. Nie mam zastrzeżeń do zdjęcia jako ilustracji do artykułu, ale spodziewałem się czegoś większego. Macie oczywiście prawo do anonomowości i jeżeli uczestnikom spotkania takie zdjęcie wystarcza, to przyznaję rację, że sie wygłupiłem i przepraszam.S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.04.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 sanipro, nie odczuwam tu zadnych zlych fluidow, czekaj, czekaj, wlasnie jeden mi smignał przed pyskiem Takze z checia ogladnolbym wieksze zdjecie oraz szersza relacje, w zwiazku z tym pozostaje wiele do zrobienia. Takze z przyejmnoscia zobaczylbym zdjecie redakcji w komplecie w ukladzie "klasowym" i podobnie w takim ze ukladzie zdjecie forumowiczow. Nie masz za ci przepraszac, no ale ostatnio taka moda narodowa: to ja tez przepraszam ze oddycham, moze wkrotce sie to zmieni .... wybaczcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zutewa 25.04.2002 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Do Sanipro.Zdarzają się sytuacje, kiedy prezentowanie swego punktu widzenia nie ma najmniejszego sensu - na przykład podczas rozmów z hydraulikami albo prawnikami.(Peter Mayle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 25.04.2002 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 mnie na tym zdjęciu nie ma (patrz kilka wypowiedzi wcześniej)-sprawdzałem tylko czujność tych , którzy na nim sąHej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.04.2002 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 A do tego wszystkiego dochodzi BEZUCZUCIOWOŚĆ słowa pisanego, z którego nijak nie można wyczuć prawdziwych intencji i nastrojów autora.Sanipro, ja tam wyczuwałem raczej pozytywne energie z Twoich wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek 30.04.2002 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: tomek dnia 2002-07-18 07:02 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.05.2002 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2002 Mam propozycję; tak, jak są prezentowane zdjęcia z kolejnych etapów budowy to może wskanować własne zdjęcie WYRAŹNE I Z BLISKA. I wtedy każdy już będzie wiedział kto jest kto, choć niekoniecznie dlaczego, a można sobie np. wrzucić Skunksa na tapetę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 03.05.2002 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek 03.05.2002 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2002 <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: tomek dnia 2002-07-18 07:01 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 06.05.2002 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 Jeśli mogę coś powiedzieć jako "uczestnik spotkania" jak to dosadnie okreslił Sanipro, to nie wiem o co chodzi? Że zdjęcie nie takie? Że życiorysów nie podano? Czy o co chodzi, Sanipro? Wyczuwam u Ciebie rodzaj rozgoryczenia, tylko nie wiem czy warto, no bo co przeciętnego czytacza Muratora interesuje jakieś spotkanie, które nic do jego/jej budowy nie wnosi?Po mojemu taka notatka to pewnego rodzaju formalność - ukłon w stronę Forum, ale traktowana jako wiadomośc drugiej kategorii i wciśnięta w miejsce, które między reklamami pozostanie. Na krztałt tej wypowiedzi nikt z nas nie miał wpływu - tym bardziej na zdjęcie. Autor trzaskał bardzo dużo zdjęć i widocznie takie im podpasowało z niewiadomych przyczyn. I cóż, wracajmy do tego co nas interesuje, czyli własnej budowy.Pozdrawiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 06.05.2002 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 zupelnie zgadzam się z przedmówczynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts