Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcie ze spotkania forumowiczów - kto jest kto

Gość kodi_gdynia

Recommended Posts

Bardzo fajnie, że ukazał sie artykuł o kilku wspaniałych. Szkoda tylko, że zdjęcie jest takie małe. Myślałem, że fotografia trafi na okładkę. Pomimo tego, że nie uczestniczyłem w spotkaniu oprawiłbym w ramkę i powiesił na ścianie (mamy przecież okładki podwójne).

Miło było Was zobaczyć, chociaż twarze sa mało widoczne.

Pozdrawiam S-O

On 2002-04-24 07:32, sanipro wrote:

Bardzo fajnie, że ukazał sie artykuł o kilku wspaniałych. Szkoda tylko, że zdjęcie jest takie małe. Myślałem, że fotografia trafi na okładkę. Pomimo tego, że nie uczestniczyłem w spotkaniu oprawiłbym w ramkę i powiesił na ścianie (mamy przecież okładki podwójne).

Miło było Was zobaczyć, chociaż twarze sa mało widoczne.

Pozdrawiam S-O

pozostaje mi się tylko pod ta opinią podpisać

inni wolą primerę... na dzielonej okładce :grin:

cóż - de gustibus non diskutantus...

pozdrawiam

sku

Nie przypuszczałem, że ktoś może moje słowa odzczytać w ten sposób. Bardzo fajnie, że mogliśmy przeczytać o spotkaniu. Mam nadzieję, że swoim tekstam nie obraziłem nikogo zarówno z uczestników spotkania, jak REDAKCJI. Jednak kto widział zdjęcie napewno przyzna mi rację, że kilka osób na zdjęciu stoi tyłem do obiektywu. Nie mam zastrzeżeń do zdjęcia jako ilustracji do artykułu, ale spodziewałem się czegoś większego. Macie oczywiście prawo do anonomowości i jeżeli uczestnikom spotkania takie zdjęcie wystarcza, to przyznaję rację, że sie wygłupiłem i przepraszam.

S-O

sanipro, nie odczuwam tu zadnych zlych fluidow, czekaj, czekaj, wlasnie jeden mi smignał przed pyskiem :smile:

Takze z checia ogladnolbym wieksze zdjecie oraz szersza relacje, w zwiazku z tym pozostaje wiele do zrobienia.

Takze z przyejmnoscia zobaczylbym zdjecie redakcji w komplecie w ukladzie "klasowym" i podobnie w takim ze ukladzie zdjecie forumowiczow.

Nie masz za ci przepraszac, no ale ostatnio taka moda narodowa: to ja tez przepraszam ze oddycham, moze wkrotce sie to zmieni .... wybaczcie mi :smile:

Jeśli mogę coś powiedzieć jako "uczestnik spotkania" jak to dosadnie okreslił Sanipro, to nie wiem o co chodzi? Że zdjęcie nie takie? Że życiorysów nie podano? Czy o co chodzi, Sanipro? Wyczuwam u Ciebie rodzaj rozgoryczenia, tylko nie wiem czy warto, no bo co przeciętnego czytacza Muratora interesuje jakieś spotkanie, które nic do jego/jej budowy nie wnosi?

Po mojemu taka notatka to pewnego rodzaju formalność - ukłon w stronę Forum, ale traktowana jako wiadomośc drugiej kategorii i wciśnięta w miejsce, które między reklamami pozostanie. Na krztałt tej wypowiedzi nikt z nas nie miał wpływu - tym bardziej na zdjęcie. Autor trzaskał bardzo dużo zdjęć i widocznie takie im podpasowało z niewiadomych przyczyn. I cóż, wracajmy do tego co nas interesuje, czyli własnej budowy.

Pozdrawiam,

A.