sonia 07.05.2002 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sonia dnia 2003-03-20 10:40 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2002 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Soniuuuu, jakich perfum używasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 07.05.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 opal, masz u mnie 5 (piw)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.05.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 A może tylko to zdjęcie po zescanowaniu nadawało się do Muratora??? Może inne były źle naśwetlone lub miały inne wady, które je dyskwalifikowały??? Może właściwie tylko to jedno było zrobione??? Kto to wie.... Szczerze mówiąc zdziwiona jestem tym całym szumem. O co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2002 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 chodzi o to, że sońka się przeraziła. moze tego skunksa na zdjęciu??? soniu, droga soniu, nie chcemy jeszcze spaaaaaać, choć tu zabawić nas.... (na melodię piaskowego dziadka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2002 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Sonia gut !!!. Nie widze nic zdrozenego w wypowiedzi sanipro i nie rozumiem po co ta nagonka. Proponuje dac spokoj temu tematowi. Nie badzcie bardziej dozarci niz ja , bo mi sie zaczyna wstyd robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 08.05.2002 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Dodam tylko, że wypraszam sobie posądzanie o złośliwość w tym przypadku. Nie rozumiem o co chodziło Sanipro z jego kometarzami, bo jak dla mnie NIE MA O CZYM MÓWIĆ. I dlatego prosiłam o jego wyjaśnienie. Natomiast odzywa się osoba postronna atakując mnie. Wydaje mi się, że w porównaniu do napastliwej wypowiedzi Soni - moja była bardzo umiarkowana i zdroworozsądkowa. Ale nie mam zamiaru więcej do tej sprawy wracać.Pozdrawiam i do "przeczytania" w sensownych wątkach,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 08.05.2002 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Zgadzam się z Alicjanką. Nie warto kontynuować dyskusji, która nic dobrego nie przyniosie. Nie miałem zamiaru nikogo obrażać i myślę, że w moich wypowiedziach nic takiego znaleźć nie można. . Jak sobie przypominacie, byłem jednym z pierwszych, którzy pogratulowali zarówno Uczestnikom jak i Redakcji po spotkaniu. Nie obrażam się również na wypowiadających się powyżej.Pozdrawiam S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.05.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Czytając powyższe wypowiedzi przypomniał mi sie jeden odcinek z serialu "Czterdziestolatek", gdy zdjęcie inż. Karwowskiego zostało zostało zamieszczone w gazecie w rubryce "Ludzie dobrej roboty". Zrodziło to potem wiele reperkusji w stosunku do rodziny inżyniera np. jego syn - uczeń podstawówki został wywołany do tablicy i otrzymał zadanie z matmy o odpowiednim stopniu trudności a małżonka usłyszała od swojego przełożonego, że jest wielu innych ludzi godnych tego zaszczytu tylko, że oni "się nie pchają". Najlepszym podsumowaniem była wypowiedź kolegi z klasy Mareczka, że jak jego ojciec "posadził trabanta na tramwaju - to dopiero było zdjęcie".I właśnie tym komentarzem proponuje zakończyć wątek zdjęcia w Muratorze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts