Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcie ze spotkania forumowiczów - kto jest kto

Gość kodi_gdynia

Recommended Posts

A może tylko to zdjęcie po zescanowaniu nadawało się do Muratora??? Może inne były źle naśwetlone lub miały inne wady, które je dyskwalifikowały???

Może właściwie tylko to jedno było zrobione???

Kto to wie.... Szczerze mówiąc zdziwiona jestem tym całym szumem.

O co chodzi??? :???:

Dodam tylko, że wypraszam sobie posądzanie o złośliwość w tym przypadku. Nie rozumiem o co chodziło Sanipro z jego kometarzami, bo jak dla mnie NIE MA O CZYM MÓWIĆ. I dlatego prosiłam o jego wyjaśnienie.

Natomiast odzywa się osoba postronna atakując mnie. Wydaje mi się, że w porównaniu do napastliwej wypowiedzi Soni - moja była bardzo umiarkowana i zdroworozsądkowa. Ale nie mam zamiaru więcej do tej sprawy wracać.

Pozdrawiam i do "przeczytania" w sensownych wątkach,

A.

Zgadzam się z Alicjanką. Nie warto kontynuować dyskusji, która nic dobrego nie przyniosie. Nie miałem zamiaru nikogo obrażać i myślę, że w moich wypowiedziach nic takiego znaleźć nie można. . Jak sobie przypominacie, byłem jednym z pierwszych, którzy pogratulowali zarówno Uczestnikom jak i Redakcji po spotkaniu. Nie obrażam się również na wypowiadających się powyżej.

Pozdrawiam S-O

Czytając powyższe wypowiedzi przypomniał mi sie jeden odcinek z serialu "Czterdziestolatek", gdy zdjęcie inż. Karwowskiego zostało zostało zamieszczone w gazecie w rubryce "Ludzie dobrej roboty". Zrodziło to potem wiele reperkusji w stosunku do rodziny inżyniera np. jego syn - uczeń podstawówki został wywołany do tablicy i otrzymał zadanie z matmy o odpowiednim stopniu trudności a małżonka usłyszała od swojego przełożonego, że jest wielu innych ludzi godnych tego zaszczytu tylko, że oni "się nie pchają".

Najlepszym podsumowaniem była wypowiedź kolegi z klasy Mareczka, że jak jego ojciec "posadził trabanta na tramwaju - to dopiero było zdjęcie".

I właśnie tym komentarzem proponuje zakończyć wątek zdjęcia w Muratorze.

Pozdrawiam