Alanta 28.03.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Agent Mulder na tropie nowych zjawisk paranormalnych. Transgalaktyczne zniknięcia kubków z logo Muratora, koszulki transmutowane w kubki, chaos i zawirowania. Podejrzani są jak zwykle Obcy. Prosimy Redakcję o wystosowanie do sąsiednich Galaktyk listów pouczających i niewielkich partii gadżetów reklamowych - Obcy są na nie łasi; może przestaną je wtedy wyciągać z naszych skrzynek... Zespół Oczekujących Na Obiecany Qbek, Komitet ds. Pertraktacji z Obcymi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PS. Tekst nie jest mojego autorstwa, ale zaprzyjaźnionego forumowicza, ja nie mam takiego dobrego pióra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 28.03.2002 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Podpisuję sie ręcami i nogami. Gdzie jest mój kubek (a nawet juz dwa czy trzy - pogubiłam się w rachubie) Żadnego nie dostałam!!!Łapać Obcych!!! Napuśćpy na nich Eurocaps, albo FBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.03.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Mój kubek dotarł wreszcie - jest świetny. Zajęło to około 3 miesięcy i wymagało z 10 maili do redakcji. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: andrzejp dnia 2002-03-28 12:59 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.03.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 O, to jesteś bardziej uparty ode mnie, ja pisałam do nich tylko 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.03.2002 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 A w jaki sposób mozna otrzymać jakis gadżet na wakacje. Pozdrawiam czy jest lepsza reklama, niz ta jak koleś, bądź kobieta /ach te równouprawnienia :grin:/ murują oczywiście w koszulce Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.03.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Mi było wstyd się upominać. W końcu wcale sie nie prosiłam a wysłali mi maila, że "dostaję nagrodę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.03.2002 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Rozumiem Cię Majka - też się długo zastanawiałem, bo przecież była to dobrowolna deklaracja Redakcji. Wyszło na to, że jestem bardziej uparty - ale też założyłem, że ktoś z Redakcji, kto nam te nagrody przyznawał, chciał nam sprawić frajdę (a nie np. zwabić następnych uczestników na Forum). Dalej założyłem, że pozimo bałaganu organizacyjnego w Muratorze nie odbiega specjalnie od innych, znanych mi organizacji. Wyglądało na to, że kubek utknął gdzieś między kubko-dawcą a "umowną sekretarką". Moje maile miały zatem na celu "przetkanie" owego zatoru. No i pomogło - jak już wspominałem. Kubek jest super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 28.03.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Problem z qbkiem mam juz za soba. Bilans: jeden zaginiony i 5 emalii.Ostatecznie przyszedl 2 tygodnie po "oficjalnym ogloszeniu" w Muratorze. Zycze powodzenia - Twardzi badzcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 28.03.2002 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Teraz zauważyłem jaki jestem zarozumiały. Myślałem, że tylko przesyłki kierowane do mnie miały kontakt z niezidentyfikowanymi obiektami muratorofilnymi. Pominę jaki wymiar koszulki wybrałem, ponieważ jest to bez znaczenia - koszulek nie ma. Kiedy przeczytałem MURATORZE, byłem przekonany, że to kwestia kilku dni. Nic z tych rzeczy. Oni (OBCY) muszą kontrolować naszą korespondencję, byli szybsi. Po informacjach jakie przesłałem do REDAKCJI otrzymałem przeproszenie za POCZTĘ oraz informację, że następny kubek jest w drodze. Nie uwierzycie. Oni następne kubki też przechwytują. Mają niezły wywiad. Oczywiście poinformowałem POCZTĘ o tych incydentach. Wszystko było kulturalnie i w przyjaznej atmosferze. Jest tylko problem z listonoszem. Nie słyszy jak mówię Dzień dobry.Jeszcze jest jedna sprawa. Nie wiem jaki ona ma związek z kubkami, ale może zainteresuje agentów. Opowiadał mój kolega z pracy, jego syn uczęszczający do trzeciej klasy szedł rano do szkoły. Po drodze spotkał trzech obcych. Przejrzeli jego plecak jednak nic nie wzięli poza jednym. Zabrali zeszyt z wypracowaniem z języka polskiego. Czy to może być zbieg okoliczności?S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fux 31.03.2002 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2002 Zauważyłem agenta na forum - AGENT1213. Ciekawe dla kogo pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.04.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Przepraszamy za opóźnienia. Zdarza się też niestety, że kubek wysłany nie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 02.04.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Rety, czego się wstydzicie, to Redakcja powinna się wstydzić, że nie dotrzymuje obietnic. Jesli są takie problemy z nieszczęsnymi Qbkami, to po co je w ogóle obiecywać ? Efekt jest taki, że jak przeczytałam o tym, że Redakcja będzie nagradzać autorów najciekawszych dzienników nagrodami, to mnie pusty śmiech ogarnął...I nie chodzi mi wcale o qbek, ale o zasadę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.04.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 I jeszcze P.S: Sprawę traktujemy z powagą i honorowo. Kto z osób nagrodzonych kubka nie otrzymał, prosimy o wiadomość: [email protected] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: redakcja dnia 2002-04-02 13:31 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 02.04.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Byłoby miło spotykać się w realu w koszulkach firmowych z qbkami w dłoniach, nie sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 10.04.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Uprzejmie informuję Zespół Oczekujących Na Obiecany Qbek, Komitet ds. Pertraktacji z Obcymi, że mimo dywersji OBCYCH obiecany QBEK dotarł na wskazany przeze mnie adres.Z tego ogromnie się cieszę i tego samego życzę innym uczestnikom Forum.Z pozdrowieniami S-O [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-04-10 10:17 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Sanipro tyś się pod szczęśliwą gwiazdą urodził Na moim terenie obcy dalej grasują i Qbka nie widać. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 10.04.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Hi, hi, obcy nadal grasują i poszerzają swoją działalność. Nie dość, że Qbka nadal nie mam to jeszcze ukradli obietnicę nagród dla najlepszego dziennika z postu Redakcji :smile: ... Może sami zrobimy jakąś zrzutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 23.04.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2002 Na mój kubek czekam od listopada 2001; na razie wysłałem zaledwie 3 maile.U mnie OBCY są szczególnie aktywni: browary Tyskie wysłały mi kufel z moim imieniem już też 2 razy ...Za to Prószyński wysłał żonie ekspres do herbaty BIZPAKIEM - może to jest metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.04.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2002 On 2002-04-10 11:43, Alanta wrote: Hi, hi, obcy nadal grasują i poszerzają swoją działalność. Nie dość, że Qbka nadal nie mam to jeszcze ukradli obietnicę nagród dla najlepszego dziennika z postu Redakcji no właśnie, od razu mi padła szlachetna idea grafomaństwa :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 23.04.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2002 Yemiołka, ani się waż przerywać dziennik!!! Sami zrobimy zrzutkę na nagrodę dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts