groszek 3 23.10.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Witam Panie i Panów! Podzielcie się wrażeniami z poprzednich Sylwestrów, może macie sprawdzone sposoby na super zabawę i co planujecie na ten rok? A może wszyscy razem się pobawimy??? Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 23.10.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 pewnie w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 23.10.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 nasze dzieci z pewnoscia pojda na jakis bal, my zazwyczaj siedzimy w domu z przyjaciolmi albo u przyjaciol i raczymy sie wykwintnymi dankami/trunkami itp. W zwyczaj weszlo, ze po polnocy przychodza do nas sasiedzi i "wezykiem - wezykiem" idziemy z wlasnym kieliszkiem szampana do nastepnych - w ten sposob spedzamy czas prawie do switu w coraz wiekszej i coraz bardziej rozbawionej grupie. Przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 23.10.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 To masz fajnie MA. Ceka - głowa do góry. ...może w tym roku będzie inaczej. pozdr..G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.10.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Sylwester oczywiście na stokach narciarskich ! Ja już kilka lat jeżdżę z całą rodzinką w okolice Szczawnicy i tam łączymy Sylwestra z białym szaleństwem! Wszystkim polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.10.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 A ja mam nadzieję, że będzie w górach duzo śniegu i urządzimy już 4-ty sylwester na stoku. Będziemy jeździć na nartach, testować carvingi po grzańcu , tańczyc walca w butach narciarskich ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 23.10.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 REDAKCJO - czemu przeniosłaś mój temat??? Masz nadzieję, iż zrobimy ogólnoplski Sylwester???? Pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 23.10.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Już od kilku lat zbieram się w góry na Sylwestra i do tej pory mi się to jeszcze nie udało. Prywatki u znajomych mnie nudzą. Zastanawiałem się nad możliwością przeprowadzki w tę noc sylwestrową - odprawa celna na granicy powinna być łatwiejsza, ale ostatecznie zrezygnowałem - przeprowadzam się tydzień później. Może uda mi się wyskoczyć w góry- tylko musi być dużo śniegu - bo ja nie jeżdżę po spreparowanych stokach, tylko włóczę się od schroniska do schroniska na nartach skitourowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 pewnie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 23.10.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 w domku inwestorzy oszczędzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 i pewnie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Teska, nie bedziesz sama. Bedzie wielu forumowiczów na Forum. Ja pewnie, o ile da się dojechać do chałupy, ŚNIEG!, w swojej remontowanej chałupce na Mazurach. Od szosy mam 6 km i przejechanie tego odcinka może być problemem nawet w łańcuchach na kołach. Teska jeśli masz siedzieć sama w domu, to przyjedź do nas! Prawdopodobnie spędzimy tam święta Bożego Narodzenia więc chałupa bedzie nagrzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.10.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Witam Wszystkich narciarzom zazdroszczę, ja niestety nie umiem na nartach jeździć.........a musi to być wspaniałe uczucie.Już zapowiedziałam mężowi że gdy w końcu zamieszkamy we własnym domu to jedziemy na Sylwestra w góry. Teska i Iwona - nie martwcie się, mnie chyba też czeka siedzenie w domu, zapraszam na Sylwestra nad morze.W koncu my biedni inwestorzy - musimy oszczędzać. A czy ktoś może jedzie do ciepłych krajów?Kto zna tani sposób na spędzenie Sylwestra?? Pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.10.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Ja napewno spedze sylwestra w domu przy swoim swierzo co narodzonych kilka dni przed sylwestrem dzieciatkiempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 2001/2002 - w pracy, 2002/2003 - w pracy, 2003/2004 - w ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.10.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 To Ci współczuję....czyż byś był medykiem, policjantem, strażakiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 24.10.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Moją ambicją jest bal parapetowy - myślę że wiecie co mam na myśli Wychodzi na to że do tego balu przygotowania trwały od 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 To Ci współczuję....czyż byś był medykiem, policjantem, strażakiem ??? ...nie co TY, patrz na obrazek pod nikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.10.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Krystian - Górnikiem??? Bo chyba nie NORKIEM z filmu? Szadam - też o tym myślę, ale chyba nie prędko taka imprezka u mnie będzie. pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.10.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Sławek my spedzaliśmy 4 lata temu sylwestra na granicy!No prawie sylwestra a raczej jakiś czas po 12:) Bo stacjonarnie spędzaliśmy czas na Słowacji,ale było tam strasznie nudno,więc wymyslilismy sobie że na samego sylwestra przyjedziemy do Zakopanego!I tak się stało,tylko że na Krupówkach straszna banda idiotów się zebrała i walili w tłum petardami,rzucali butelkami itp.a my byliśmy z dzieciakami więc daliśmy nogę!I na granicy faktycznie puski,patrzyli na nas podejrzanie.A na drodze w Słowacji,nawet nas patrol policji ichniejszej zatrzymał ze spluwami.ale jak zobaczyli śpiace dzieci to puscili szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts