niktspecjalny 19.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 słownik forum-zbiór określeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No to ja mam pierwsze hasło: ptaszek - różni się tym, że ma jedną nóżkę bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 19.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Magiczne slowo "troszku". Pojawia sie we wszystkich dzialach, nie wiadomo skad i dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 19.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No jak to??? wewątek oczywiście, i łomatko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No to ja mam pierwsze hasło: ptaszek - różni się tym, że ma jedną nóżkę bardziej... ale za to druga mniej mielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 veronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 steropian adoptować.... (dom oczywiście) i naprawdę cudny neologizm wewątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 19.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 kafle... jakie macie w łazience, kuchni...Kafle... a raczej z kafli to mojej babci zdun piec wybudował. W łazience i kuchni mamy galzurę lub terakotę, ew. płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 stanowczo "wewatek" btw. kto to wymyslil? aha - jeszcze "sierściuch " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 stanowczo "wewatek" btw. kto to wymyslil? aha - jeszcze "sierściuch " Wpadł na to Wojtek w wypowiedzi z 15 marca 2006 r. w temacie: Pytanie o zdjęcia na forum mam nadzieję, że jasno wytlumaczyłam Bardzo przejrzyscie to Pani ujęła. Ja na ten przyklad jestem tak przystojny i piekny, ze nie mam odwagi nawet umiescic swojej facjaty(nie mowiac o reszczcie) na widok publiczny , bo potem nie moge sie opedzic od tej rozhisteryzowanej tluszczy. Chetnie za to prezentuje swoje wdzieki na priva i prowadze intymna korespondencje ze swoimi wielbicielami. Dziele sie ze wszystkimi moim nieprzecietnym urokiem nie tylko z gornych partii i rajcuje mnie, jak roznej masci zboczency slinia sie na widok mojego czaru, ktory rozsiewam Zielonooka napisala czy nie jest to jednoznaczne ze zgadza sie i na komentowanie np swojej budowy lub urody własnej? O urodzie wlasnej juz napisalem, natomiast budowy jestem bardzo proporcjonalnej i mocnej , zeby nie powiedziec slusznej. Uwielbiam exhibicjonistyczny wewatek "Dzien Geby" i podziwiam odwaznych , pokazujacych swoj przychowek, w tym nieruchomy tez, kilkudziesieciu tysiacom przypadkowych ludzi . Uwielbiam pchac sie w klopoty zwlaszcza przy moim bezkonfliktowym charakterze, ktory odziedziczylem po inkasencie choleryku /albo mężu byznesmenie- nie pamietam/. Nie zal mi glupcow, podzielam poglady i dzialania goscia , ktory podpisuje sie kilstupidy i niejakiego domka. Glupote trzeba tepic a nie ubolewac nad nia i nie pochylac sie nad darciem szat oraz spazmowaniem rozrabiajacych i nachalnych baranow. Ciekawe ile osob na forum spotkal jeszcze taki straszny afront ? Normalny czlowiek jak dostaje po ryju to sie nie pcha tam gdzie bija. Normalny bokser tez jak ma okazje to leje po ryju. Proste - jakos nie mam dzisiaj wspolczucia dla glupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 stanowczo "wewatek" btw. kto to wymyslil? ... Specjalistka od lavendum i zajączków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mnie się kilka razy rzucił w oczy taki skrót ns Nie kumam o so chodzi..... Witam z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 stanowczo "wewatek" btw. kto to wymyslil? ... Specjalistka od lavendum i zajączków a mi kojarzy się Rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mnie się kilka razy rzucił w oczy taki skrót ns Nie kumam o so chodzi..... ... O łojca założyciela tego wewatka jak domniemuję Ale się dzisiaj udzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 stanowczo "wewatek" btw. kto to wymyslil? ... Specjalistka od lavendum i zajączków a mi kojarzy się Rrmi A poniekąd rację masz jednakże przy swoim obstawam Prawda rrmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wszystko jest do znalezienia w wyszukiwarce. Jesli miłośniczka zajączków to wymyśliła to admin musiał to usunąć. 16 marca 2006 r. wnętrzarka użyła tego sformuowania a więc jeden dzień po Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ha!!!! zapomnielismy o jeszcze jednym fajnym slowku BAN zwany czasem swojsko przez uzytkownikow forum BANANEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 idzmy na kompromis rrmi stworzyla wewatek i nadala mu wlasciwy sens , zainspirowana tworczoscia ( ops przepraszam rrmi )Pani od lawendy zglaszam inspiracje oraz kfiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wszystko jest do znalezienia w wyszukiwarce. Jesli miłośniczka zajączków to wymyśliła to admin musiał to usunąć. 16 marca 2006 r. wnętrzarka użyła tego sformuowania a więc jeden dzień po Wojtku I w tym sedno sprawy. Wnętrzarka - jak pięknie ująłeś miała taki zwyczaj, coby zwrotem "we wątku" epatować. No i stąd potem powstał wewatek. Ale kto pierwszy wewatka uzył- who knows? Tyle tych wewatków w forumowej piwnicy przepadło Stare, piękne czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 19.10.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 coby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts