Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słownik forum

Gość niktspecjalny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stanowczo "wewatek" :lol:

btw. kto to wymyslil?

aha - jeszcze "sierściuch " :lol: :wink:

Wpadł na to Wojtek w wypowiedzi z 15 marca 2006 r. w temacie: Pytanie o zdjęcia na forum

mam nadzieję, że jasno wytlumaczyłam 8)

Bardzo przejrzyscie to Pani ujęła.

Ja na ten przyklad jestem tak przystojny i piekny, ze nie mam odwagi nawet umiescic swojej facjaty(nie mowiac o reszczcie) na widok publiczny , bo potem nie moge sie opedzic od tej rozhisteryzowanej tluszczy.

Chetnie za to prezentuje swoje wdzieki na priva i prowadze intymna korespondencje ze swoimi wielbicielami. Dziele sie ze wszystkimi moim nieprzecietnym urokiem nie tylko z gornych partii i rajcuje mnie, jak roznej masci zboczency slinia sie na widok mojego czaru, ktory rozsiewam

Zielonooka napisala

czy nie jest to jednoznaczne ze zgadza sie i na komentowanie np swojej budowy lub urody własnej?

O urodzie wlasnej juz napisalem, natomiast budowy jestem bardzo proporcjonalnej i mocnej , zeby nie powiedziec slusznej.

Uwielbiam exhibicjonistyczny wewatek "Dzien Geby" i podziwiam odwaznych , pokazujacych swoj przychowek, w tym nieruchomy tez, kilkudziesieciu tysiacom przypadkowych ludzi .

Uwielbiam pchac sie w klopoty zwlaszcza przy moim bezkonfliktowym charakterze, ktory odziedziczylem po inkasencie choleryku /albo mężu byznesmenie- nie pamietam/.

Nie zal mi glupcow, podzielam poglady i dzialania goscia , ktory podpisuje sie kilstupidy i niejakiego domka.

Glupote trzeba tepic a nie ubolewac nad nia i nie pochylac sie nad darciem szat oraz spazmowaniem rozrabiajacych i nachalnych baranow.

Ciekawe ile osob na forum spotkal jeszcze taki straszny afront ?

Normalny czlowiek jak dostaje po ryju to sie nie pcha tam gdzie bija.

Normalny bokser tez jak ma okazje to leje po ryju.

Proste - jakos nie mam dzisiaj wspolczucia dla glupoty.

stanowczo "wewatek" :lol:

btw. kto to wymyslil?

...

Specjalistka od lavendum i zajączków :)

a mi kojarzy się Rrmi

A poniekąd rację masz 8) jednakże przy swoim obstawam :) Prawda rrmi? :)

Wszystko jest do znalezienia w wyszukiwarce. Jesli miłośniczka zajączków to wymyśliła to admin musiał to usunąć.

16 marca 2006 r. wnętrzarka użyła tego sformuowania a więc jeden dzień po Wojtku

I w tym sedno sprawy. Wnętrzarka - jak pięknie ująłeś miała taki zwyczaj, coby zwrotem "we wątku" epatować. No i stąd potem powstał wewatek. Ale kto pierwszy wewatka uzył- who knows? Tyle tych wewatków w forumowej piwnicy przepadło :roll: :) Stare, piękne czasy....