sanipro 11.03.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Dzięki stary przyjacielu, że chcesz się podzielić cenionym złocistym płynem. Też się zastanawiałem na czym polega fenomen FRANKAI. Może ma najnowocześniejszy model klawiatury? Może używa innych urządzeń peryferyjnych? Ale w czasie jazdy samochodem czym może stukać w klawiaturę, kiedy ręce ma zajęte? PS Po tych ostatnich flirtach pewno masz dużo prywatnych wiadomości. Tylko sprawdź swoją skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 11.03.2002 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.03.2002 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Oj chyba muszę się odezwać. Krzynki już nie mam - nie zdzierżyłbym, gdyby piwo miało się przeterminować. Do moich zajęć należy dodać pracę (a jednak) i dzidzię. Ja też nie wiem skąd mam czas. Może żyję w jakiejś szczególnej czasoprzestrzeni, gdzie czas się wydłuża? Parę osób mówiło mi, że mam tak szybko nie pisać na klawiaturze, bo oni nie umieją tak szybko czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts