Nina Mirgos 09.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Wiem, że indywidualny to u architekta, ale jest przecież z milion innych gotowych projektów, więc dlaczego za płotem ma być też manuela? Eeee, nie ma dwóch takich samych manuelek. Każdy cos swojego wstawia i 2 szt w odległości kilometra juz sa nie do poznania dla obcego. Manuelowicz wypatrzy je i w odległości 100 km ale to juz "skaza nasza" Nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.09.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Witam Wszystkich !Myślę, że autor "Dziennik budowy-Manuela" nie będzie się gniewał, wszak ma to służyć wszystkim, którzy się w tym projekcie zakochali. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=27430&postdays=0&postorder=asc&highlight=manuela&start=60 Gorąca prośba do wszystkich ( myślę, że dla każdego może to być pomocne), by przeanalizować post kolegi pod względem technologicznym, skali trudności oraz szczególnie kosztowym.Jeśli to są informacje zbieżne lub rozbieżne wielka prośba o info. Zakochana w Manueli (chodź dziwnie to brzmi)marta z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 13.09.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witam Wszystkich ! Myślę, że autor "Dziennik budowy-Manuela" nie będzie się gniewał, wszak ma to służyć wszystkim, którzy się w tym projekcie zakochali. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=27430&postdays=0&postorder=asc&highlight=manuela&start=60 Gorąca prośba do wszystkich ( myślę, że dla każdego może to być pomocne), by przeanalizować post kolegi pod względem technologicznym, skali trudności oraz szczególnie kosztowym. Jeśli to są informacje zbieżne lub rozbieżne wielka prośba o info. Zakochana w Manueli (chodź dziwnie to brzmi) marta z Lublina Skromnie zgłaszam, że w/w post jest moją radosną twórczością. Ciekaw jestem co w nim szczególnie Cię zaintrygowało - może coś wyjaśnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 13.09.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Bardzo chętnie się wypowiem, tylko o który post konkretnie chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kucharek 21.10.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 A my budujemy w Starowej Górze pod Łodzią I co ciekawe sąsiad też buduje Manuelę. Będą dwa prawie identyczne domy obok siebie. Różnić się będą szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof Bałajewicz 05.11.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Buduję w Bogatyni w woj. Dolny Śląsk,mam stan ;0' i w tym roku to wszystko,są jeszcze dwie budowy manueli w mojej mieścinie,pozdrawiam Manuelowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.01.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Buduję w Bogatyni w woj. Dolny Śląsk,mam stan ;0' i w tym roku to wszystko,są jeszcze dwie budowy manueli w mojej mieścinie,pozdrawiam Manuelowiczów. To dawaj tamtych manuelowiczów na forum !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ewa- 20.01.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Cypek Manuela jest w trakcie adaptacji mój problem to schody ,czy mógłbyś wstawić kilka zdjęć na których lepiej je widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 20.01.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Nie mam ich na serwerze.Mogę wysłac na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 27.04.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Podciągam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 27.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Pozdrawiam. Miło powspominać, a pamiętasz "nasz lichy początek" Teraz już mieszkamy Kawał historii i ciężki rok to był, ufff. A projekt juz chyba nie tak popularny, moda się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 27.04.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Pamiętam My na swoim od wigilii, ale jeszcze jest mnóstwo do zrobienia... Może się wybierzemy jedni do drugich kiedyś? O ile pamiętam, to gdzieś w okolicy Warszawy mieszkasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 27.04.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 W Płocku, od Was to z 60 km bedzie. Zapraszam na małe piwko i grila w sobotę, tę długoweekendową, lub dowolny inny dzień weekendu. A do zrobienia jeszcze też masa. Kuchnia, ogrodzenie z przodu i podbitka, to najpilniejsze, ale kaska sie skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 27.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 W tę sobotę niestety jedziemy do teściów do Wałbrzycha na cały tydzień... Ale z pewnością musimy ustalić jakiś termin na grilla (zanim urodzę) przed październikiem U nas zostały balustrady przy balkonach, barierka przy schodach, łazienka na górze, trochę mebli, cały ogródek - wywyższenie działki, podjazd, kostka... O Jejku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No, o jejku... Chyba dam ogłoszenie: tanio pieniądze oryginalne będące w obiegu kupię.Tak z 50 tyś. Co do grilla to świetny pomysł. Te dwa weekendy niestety wypadły (1-8 maja) ale potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiv 20.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich Manuelowiczów! Budujemy koło Błonia - ok. 35 km od Warszawy w kierunku na Poznań. W tej chwili skończone są tynki wewnętrzne więc przed nami jeszcze ogrom pracy. Z naszej działki widać jeszcze jedną realizację, oddaloną może o kilometr. W tej chwili mieszkamy w Legionowie i jak jedziemy na działkę to po drodze mijamy 4 takie domki na przestrzeni ok 50km. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 valdiv, czy Ty masz czasem granatową dachówkę i krasnoludka na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nina: czyżby z Twoich okienek było widać domek valdiva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nie widać, ale raz jechałam na Bronisze trasą przez Błonie i wjechałam prawie komuś na działkę... obejrzeć jego Manuelę. Ten ktoś ma właśnie krasnoludka na dachu i kupę zmian powprowadzał... Ale okolica się zgadza i stan robót też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nie widać, ale raz jechałam na Bronisze trasą przez Błonie i wjechałam prawie komuś na działkę... obejrzeć jego Manuelę. Ten ktoś ma właśnie krasnoludka na dachu i kupę zmian powprowadzał... Ale okolica się zgadza i stan robót też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts