Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MANUELA - Klub Manuelowiczów - Kto, gdzie buduje?

Gość Nina Mirgos

Recommended Posts

Wiem, że indywidualny to u architekta, ale jest przecież z milion innych gotowych projektów, więc dlaczego za płotem ma być też manuela?

Eeee, nie ma dwóch takich samych manuelek. Każdy cos swojego wstawia i 2 szt w odległości kilometra juz sa nie do poznania dla obcego. Manuelowicz wypatrzy je i w odległości 100 km ale to juz "skaza nasza" :)

Nio ;)

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich !

Myślę, że autor "Dziennik budowy-Manuela" nie będzie się gniewał, wszak ma to służyć wszystkim, którzy się w tym projekcie zakochali.

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=27430&postdays=0&postorder=asc&highlight=manuela&start=60

Gorąca prośba do wszystkich ( myślę, że dla każdego może to być pomocne), by przeanalizować post kolegi pod względem technologicznym, skali trudności oraz szczególnie kosztowym.

Jeśli to są informacje zbieżne lub rozbieżne wielka prośba o info.

Zakochana w Manueli (chodź dziwnie to brzmi)

marta z Lublina

Witam Wszystkich !

Myślę, że autor "Dziennik budowy-Manuela" nie będzie się gniewał, wszak ma to służyć wszystkim, którzy się w tym projekcie zakochali.

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=27430&postdays=0&postorder=asc&highlight=manuela&start=60

Gorąca prośba do wszystkich ( myślę, że dla każdego może to być pomocne), by przeanalizować post kolegi pod względem technologicznym, skali trudności oraz szczególnie kosztowym.

Jeśli to są informacje zbieżne lub rozbieżne wielka prośba o info.

Zakochana w Manueli (chodź dziwnie to brzmi)

marta z Lublina

Skromnie zgłaszam, że w/w post jest moją radosną twórczością. Ciekaw jestem co w nim szczególnie Cię zaintrygowało - może coś wyjaśnię!

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...

W tę sobotę niestety jedziemy do teściów do Wałbrzycha na cały tydzień...

Ale z pewnością musimy ustalić jakiś termin na grilla (zanim urodzę) przed październikiem :)

U nas zostały balustrady przy balkonach, barierka przy schodach, łazienka na górze, trochę mebli, cały ogródek - wywyższenie działki, podjazd, kostka... O Jejku :o

• 4 weeks później...

Witam wszystkich Manuelowiczów!

Budujemy koło Błonia - ok. 35 km od Warszawy w kierunku na Poznań. W tej chwili skończone są tynki wewnętrzne więc przed nami jeszcze ogrom pracy. Z naszej działki widać jeszcze jedną realizację, oddaloną może o kilometr. W tej chwili mieszkamy w Legionowie i jak jedziemy na działkę to po drodze mijamy 4 takie domki na przestrzeni ok 50km.

Pozdrawiam serdecznie.