Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kubek lub koszulka Muratora

Gość Wojtek M.

Recommended Posts

W grudniu dostałem e-maila od Muratora, że wygrałem nagrodę za aktywny udział w Forum. Miałem sobie wybrać kubek lub koszulkę. Wybrałem kubek. W styczniowym numerze została zacytowana moja wypowiedź z Forum, a pod spodem napisano, że kubek prześlą mi pocztą. W kolejnych numerach nadal cytują moje wypowiedzi, ale kubka nie przysyłają. Już dwa razy wysyłałem im maila, że nie dostałem kubka. Bez odzewu. Czy inni obdarowani forumnowicze dostali swoje nagrody, czy też Murator sobie jaja robi?

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też chyba zostałem wrobiony. Kilka miesięcy temu też mnie cytowali, dostałem mail-a, wybrałem koszulkę. Czekałem 2 miesiące i nic. Po drugim mailu z interwencją dostałem odpowiedź że coś się musiało zapodziać, przeprosił i napisał że koszulki to się skończyły wysyłają raz jeszcze -kubek i nic. NO i sobie odpuściłem. Pismo leci na łeb. W tym miesiącu już nie kupiłem, może kupię za pół ceny nr kwietniowy gdy wyjdzie majowy.

On 2002-04-11 14:38, redakcja wrote:

Liczba reklamacji jest jednak tak duża, że trzeba się będzie zastanowić, czy taka zabawa ma w ogóle sens.

przepraszam, że się wtrącam, choć mi nikt kubeczka nie obiecał [buuu :wink:], ale nasunęło mi się takie porównanie:

mama obiecuje dziecku lizaka, lecz za kazdym razem, gdy ma mu go wręczyć, z budy wyskakuje pies i zjada smakołyk. mama zamiast przypiąć psa na łańcuch, informuje zapłakaną pociechę, że "to nie ma sensu". ciekawe metody wychowawcze, co? :grin:

Gwoli małej równowagi i dla małego wyrównania proporcji - ja kubek dostałem!!!

Wolałem koszulkę , ale nie było XXXXXL i zadowoliłem się kubkiem.

Ale mam!

Cierpliwie czekajcie i dajcie spokój - kubek już i tak wyszczerbiony bo myły naczynia moje latorośle.

A prawda jest taka że czekanie "na coś" jest czasem przyjemniejsze od nagiej rzeczywistości. I to nie tylko w sprawie kubka i koszulki, prawda?