Wojtek M. 11.04.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 W grudniu dostałem e-maila od Muratora, że wygrałem nagrodę za aktywny udział w Forum. Miałem sobie wybrać kubek lub koszulkę. Wybrałem kubek. W styczniowym numerze została zacytowana moja wypowiedź z Forum, a pod spodem napisano, że kubek prześlą mi pocztą. W kolejnych numerach nadal cytują moje wypowiedzi, ale kubka nie przysyłają. Już dwa razy wysyłałem im maila, że nie dostałem kubka. Bez odzewu. Czy inni obdarowani forumnowicze dostali swoje nagrody, czy też Murator sobie jaja robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.04.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Oho, następny, który miał kontakt z obcymi . Idź do klubu i zobacz wątek "Z archiwum X" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.04.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 I to na tak poważne czasopismo, jakim jest "Murator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkonos 11.04.2002 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Ja też chyba zostałem wrobiony. Kilka miesięcy temu też mnie cytowali, dostałem mail-a, wybrałem koszulkę. Czekałem 2 miesiące i nic. Po drugim mailu z interwencją dostałem odpowiedź że coś się musiało zapodziać, przeprosił i napisał że koszulki to się skończyły wysyłają raz jeszcze -kubek i nic. NO i sobie odpuściłem. Pismo leci na łeb. W tym miesiącu już nie kupiłem, może kupię za pół ceny nr kwietniowy gdy wyjdzie majowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.04.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Chodźmy do klubu, bo nas zakrzyczą, że o pierdołach gadamy, zapraszam do mojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.04.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Jeszcze raz zapewniamy, że kubki i koszulki były wysłane. Liczba reklamacji jest jednak tak duża, że trzeba się będzie zastanowić, czy taka zabawa ma w ogóle sens. Osoby nagrodzone, a nieobdarowane prosimy o kontakt na [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.04.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 On 2002-04-11 14:38, redakcja wrote: Liczba reklamacji jest jednak tak duża, że trzeba się będzie zastanowić, czy taka zabawa ma w ogóle sens. przepraszam, że się wtrącam, choć mi nikt kubeczka nie obiecał [buuu ], ale nasunęło mi się takie porównanie: mama obiecuje dziecku lizaka, lecz za kazdym razem, gdy ma mu go wręczyć, z budy wyskakuje pies i zjada smakołyk. mama zamiast przypiąć psa na łańcuch, informuje zapłakaną pociechę, że "to nie ma sensu". ciekawe metody wychowawcze, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.04.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 baaardzo ciekawe, chyba zacznę je stosować, może nauczę dziecko zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.04.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Kubki będziemy wysłać przesyłką poleconą. To powinno rozwiązać problem. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.04.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 To sie pospiesszcie bo ci co wygrali nie maja z czego sie herbaty napic Dobrze ze sie zima skonczyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 12.04.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Ale lato nadchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.04.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Gwoli małej równowagi i dla małego wyrównania proporcji - ja kubek dostałem!!!Wolałem koszulkę , ale nie było XXXXXL i zadowoliłem się kubkiem.Ale mam!Cierpliwie czekajcie i dajcie spokój - kubek już i tak wyszczerbiony bo myły naczynia moje latorośle.A prawda jest taka że czekanie "na coś" jest czasem przyjemniejsze od nagiej rzeczywistości. I to nie tylko w sprawie kubka i koszulki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.04.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 "Antos czekal do niedzieli a w sobote leb mus cieli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.04.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 Jest, jest! Przedarł się przez siły wroga i dotarł pod drzwi naszego mieszkania. Nawet w stanie nieuszkodzonym. Kształty ma obłe, kolor żółtawy, uszko poręczne. pozdrowienia Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.04.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Mój kubas też się przedarł przez Obcych, jest śliczny jak kurczaczek; tak długo na niego czekałam, że aż się boję z niego pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 19.04.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Ja też w końcu dostałam kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.04.2002 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 To może teraz poprosimy o koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 20.04.2002 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 22.04.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 Koszulka dla Skunksa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 22.04.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 Dobrze by było, żeby koszulka pasowała na skunksa. No... może być trochę rozwojowa. Mam nadzieję, że REDAKCJA nie kupi jej w lumpeksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts