Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kubek lub koszulka Muratora

Gość Wojtek M.

Recommended Posts

No to puszczajac wodze fantazji widze oczyma duszy karafki, przezroczysta (koniecznie), kieliszki do szampana, lyzeczki i sztucce i wszystko zolte.

Dziuba, obawiam sie ze po zakonczeniu budow to slodkie to moze bardzo negatywnie wplynac na bilans energetyczny co poniektorych osobnikow a zwlaszcza" kobiet plci odmiennej". :wink:

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-06-18 09:12, Alanta wrote:

E, kogel w lecie to niedobry pomysł, salmonella czuwa :wink:

Można także kogel-mogel. Dla zainteresowanych podaję sposób spozycia:

1. Przed spożyciem odtrutka wg przepisu rosyjskiego

2. Konsumpcja kogla-mogla

3. Odtrutka po spożyciu wg przepisu białoruskiego

Uznanym dostawcą know-how na odtrutki dla polskiej branży budowlanej jest skunks.

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Wujek dnia 2002-06-18 17:22 ]</font>

JEST!!! MAM GO!!! Katalog bezpiecznie wylądował w mojej skrzynce w czwartek. Jednak skrzynka przeczuwając moje nadejście pochłonęła go w swojej paszczy. Szarpałam i szarpałam, zasapałam się ale po 5 minutowych bojach udało mi się z tej paszczy wydobyć na światło dzienne MÓJ katalog!!!! Z trudem wczołgałam się na 2 piętro, gdzie wyczerpana walką opadłam na krzesło z poszarpaną kopertą w dłoni. W kopercie był, cały i zdrowy!!!