pitbull 18.06.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 No to puszczajac wodze fantazji widze oczyma duszy karafki, przezroczysta (koniecznie), kieliszki do szampana, lyzeczki i sztucce i wszystko zolte. Dziuba, obawiam sie ze po zakonczeniu budow to slodkie to moze bardzo negatywnie wplynac na bilans energetyczny co poniektorych osobnikow a zwlaszcza" kobiet plci odmiennej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.06.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 To może by tak całą zastawę muratorską wprost na budowę????A jeżeli na budowę to może jakieś blaszane (nie potłucze się na budowie), kubek Wiedźmina był super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.06.2002 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Myślę, że słodkie zostanie spalone w trakcie prac ogrodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.06.2002 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 oby nie było cofki - takie upały się zbliżają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.06.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Kiedyś facet w sklepie mnie wystraszyła jak chciałam kupić wentylatorek do kibelka.... kazał mi sprawdzić jaki mam komin, bo mogę mieć cofkę.... Od tej pory nie oglądam kominów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 18.06.2002 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 On 2002-06-18 09:12, Alanta wrote: E, kogel w lecie to niedobry pomysł, salmonella czuwa Można także kogel-mogel. Dla zainteresowanych podaję sposób spozycia: 1. Przed spożyciem odtrutka wg przepisu rosyjskiego 2. Konsumpcja kogla-mogla 3. Odtrutka po spożyciu wg przepisu białoruskiego Uznanym dostawcą know-how na odtrutki dla polskiej branży budowlanej jest skunks. <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Wujek dnia 2002-06-18 17:22 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.06.2002 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Rozszerzając asortyment pomysłów dla Redakcji proponuję:1) zastawa wiechowa2) zastawa parapetowaA może -jak już się wybudujemy- rozpocząć produkcję na zamówienie? Kasa na wyposażenie też by się przydała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 25.06.2002 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 wreszcie dotarł jego dostojność żółtość. jeszcze nie wie co go czeka w ciągu najbliższego roku (około 400 litrów coli ,około 350 litrów soków).czy on to wszystko wytrzyma . jeżeli się będzie załamywał to przeleję go czystą . myślę ,że to postawi go na nogi.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.06.2002 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Kubek jak kubek - ja wczoraj dostałem katalog z łazienkami. Prawdziwą ucztę miała żona, bo ja wolę cegły i betony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 26.06.2002 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Nie jednakowo MURATOR daje. Jednemu QBEK, drugiemu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 26.06.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 no właśnie... pod(u)padłam na całego, że HEJ!!!jak ja się podniosę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 26.06.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Jak dobrze z rozumiałem, to znajdujesz się w pozycji horyzontalnej. Jest w tym jeden plus. Zapewne teraz dobrze rozumiecie się ze skunksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 26.06.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Rozumiemy się jak nigdy wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.07.2002 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 JEST!!! MAM GO!!! Katalog bezpiecznie wylądował w mojej skrzynce w czwartek. Jednak skrzynka przeczuwając moje nadejście pochłonęła go w swojej paszczy. Szarpałam i szarpałam, zasapałam się ale po 5 minutowych bojach udało mi się z tej paszczy wydobyć na światło dzienne MÓJ katalog!!!! Z trudem wczołgałam się na 2 piętro, gdzie wyczerpana walką opadłam na krzesło z poszarpaną kopertą w dłoni. W kopercie był, cały i zdrowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2002 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Qrczę, a gdzie mój katalog. Fliziasz czeka schylony nad płytkami i bolą go już plecy. Ktoś wysłał go chyba na "Berdyczów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.07.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 Ja też dostałam katalog i się uśmiałam do łez, bo chciałam tradycyjnie zacząć czytanie od wyrywania reklam - ups, katalog okazał się jedną wielką reklamą ... chyba by mi same okładki zostały... Ale prezentacje firm ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 08.07.2002 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 dzisiaj dostałem 2 kubek. miałem dostać tylko 1 a tu 2. czy ktoś jeszcze miał taką przypadłość . pytam nie dlatego,że mnie to zasmuciło ,wręcz przeciwnie.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.07.2002 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 Ja na razie dostałem tylko jeden (niedawno) ale od podania namiarów minęło dobre 3-4 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 A ja dostałam katalpg eksluzywmych o nowoczesnych łazieneka o kubku cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 09.07.2002 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 mario. podzielę się 3 . ten już obiecałem komuś sprezentować(płeć piękna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts