Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

opowieść o poroptermie-dopisz swój ciąg dalszy ;)

Gość forum_user

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-11-06 17:27, Agucha wrote:

wyślą nas na tajemną wyspę i będziemy lepić tajemny produkt p......

:smile:

[/qu

Oby nie na Archipelag Gulag,gdzie

do dzisiaj duch Solzenicyna ulepsza technologie Porothermu....

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: skorpionka dnia 2002-11-11 12:36 ]</font>

• 4 weeks później...
  • 2 years później...
  • 4 weeks później...

... Bendonc... na zabawie sylwestrowej w stanie już bardzo nie teges postanowiłem sie cośkolwiek odświeżyć na świeżym, powietrzu i wyszedłem na zewnątrz budynku. Impreza była zamknięta, godzina 4.00 więc miałem kłopot wejść z powrotem do środka. W świetle jupiterów zobaczyłem taxi, i wtedy przypomniałem sobie, że gdzieś tu w okolicy budował sie znajomy z forum muratora.

- pppanie , pppodwieź mnie pppan na nnna nnnapppisannny tu adres, bbbo chciaaaaałem kkkkkoledze zzzzłożżżyć żżżyczeniaaa nnnoworoczne.

gościu popatrzał na zmietoszoną kartke i ... zaklął pod nosem .

Jechaliśmy jakąś godzine chyba na koniec świata, wszedzie ciemno i głucho, wysiadam prosto do potężnej kałuży.

- ło pierona !! - swoim ojczystym językiem pozdrawiam i żegnam jedocześnie kierowce.

- niech ci ziemia lekką bedzie - równie serdecznie pozdrawia mnie szofer i pośpiesznie odjeżdza.

Zostałem sam , czuje pewną potrzebe, w oddali widze bryłe jakiejś budowli a tu ...