Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa budujących zimą

Gość sylwia13

Recommended Posts

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

TRZYMAM KCIUKI, ZA TYCH KTÓRZY BUDUJA TAK JAK MY ZIMĄ!!! Smiejemy się z mężem, że nie ma zimy, bo budujemy dom (wyjazdu na narty nie planowalismy). Na przełomie września i pażdziernika zrobili nam fundamenty i na tym miało się zakończyć. Ale była pogoda i 2 listopada fachowcyweszli murować pod dach. Teraz dekarze właśnie kończa dachówkę, murarze ogrodzenie, elektrycy rozprowadzają przewody i odgromówkę, alarmowcy sobie właściwe, zebraliśmy oferty na okna, uzgodniliśmy hydraulikę, a ja pytam CZY MOŻNA TYNKOWAĆ I JAKĄ ZAPOWIADACIE POGODĘ?

Polecam wszystkim budowę zimą przynajmniej taką jak mamy, bo nie ma problemu z fachowcami i materiały tańsze... :D

Dzięki Sylwia za wsparcie:)

Dziś był pierwszy dzień murowania- już dawno nie miałam takiego kopa jak dziś gdy zobaczyłam pierwszy wymurowany róg domu.

A z tymi specjalistami to masz rację- faktyczniem teraz nie ma z nimi problemu.

Co do materiałów zaś- tutaj jednak mam odmienne zdanie- co dostawa to wyższa cena...echhh

Mój mąż koleżance w pracy(samotna, nieplanująca budowy) podrzucił pomysł aby wolne środki finansowe ulokowała w styropian- zysk pewny;)