wiolasz 20.12.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Byliśmy u naszego Pana Budowlańca, który mówi że jak nigdy w tym okresie ma huk roboty i chętnie dla nas też już zaczynałby, tylko papierów nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 20.12.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zygmor żona na pewno da się przekonać musisz tylko pomysleć nad odpowiednimi argumentami życzę powodzenia Wszystkim zimowym zapaleńcom WESOŁYCH ŚWIĄT I OBY JESIEN TRWAŁA DO WIOSNY......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 21.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 W końcu został zakończony stan zero Jutro zaczynamy stawiać ściany Mam nadzieję, że pogoda dalej będzie dopisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie wylewają dziś wieńce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 30.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 DEKARSTWO , BLACHARSTWO , CIESIELSTWO. wolne terminy od nowego roku do polowy marca. referencje teren slaska lub caly kraj (warunek nocleg) tel. 886309541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 04.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 aaaale tu cichutko! mam zamiar postawić fundament jeszcze w styczniu.. co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 05.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pogoda gwarantowana przez 2 tyg więc musisz się spieszyć to chyba jestes najodważniejszy z tej grupy , my zastanawialiśmy się czy listopad to nie za późno, a tu proszę ... POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pogoda będzie...zamówiłam u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 05.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 a nam dzisiaj zaczęli kopać fundamenty, w poniedziałek wylewają!!!!!!!!!! Ja to jestem odważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.01.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Gratulki zuch coś mi mówi, że pójdę w Twoje ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 podobno cały styczeń ma być ciepły. Budujcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 06.01.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 No jasne ze budujcie-ja sie zastanawiałam czy tynkowac srodek,ale prognozy są ok,to po co czekac. Jak juz sie zaczęło to ciągniemy do oporu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 07.01.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 doooobrze, że tu do Was zajrzałam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 12.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 My 10.01.2007r. skończyliśmy stawiać ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 12.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 nooo nieźle, nieźle.. u mnie dziś została wbita tzw. pierwsza łopata - zostanę przyjęta do grupy? (ławy dopiero w przyszłą środę, ale już teraz stres jest wielki !!!) "czy ja jestem odważna?????" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staranni 12.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No to jutro ruszamy...Pod koniec listopada zalaliśmy fundmenty- jutro o 7.30 wchodzą murować ściany- tak się trochę waham czy wyrobimy się z dachem przed "zimą".W każdym razie trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bianchi 12.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 TRZYMAM KCIUKI, ZA TYCH KTÓRZY BUDUJA TAK JAK MY ZIMĄ!!! Smiejemy się z mężem, że nie ma zimy, bo budujemy dom (wyjazdu na narty nie planowalismy). Na przełomie września i pażdziernika zrobili nam fundamenty i na tym miało się zakończyć. Ale była pogoda i 2 listopada fachowcyweszli murować pod dach. Teraz dekarze właśnie kończa dachówkę, murarze ogrodzenie, elektrycy rozprowadzają przewody i odgromówkę, alarmowcy sobie właściwe, zebraliśmy oferty na okna, uzgodniliśmy hydraulikę, a ja pytam CZY MOŻNA TYNKOWAĆ I JAKĄ ZAPOWIADACIE POGODĘ? Polecam wszystkim budowę zimą przynajmniej taką jak mamy, bo nie ma problemu z fachowcami i materiały tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 13.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 CAEN oficjalnie przyjmuję Cię do klubu . Do odważnych świat należy!!! staranni trzymam kciuki, żebyście zdążyli z dachem. My sobie strop i dach odpuściliśmy. Pogoda do końca stycznia ma być na +. Ale co przyniesie luty? Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staranni 13.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dzięki Sylwia za wsparcie:)Dziś był pierwszy dzień murowania- już dawno nie miałam takiego kopa jak dziś gdy zobaczyłam pierwszy wymurowany róg domu.A z tymi specjalistami to masz rację- faktyczniem teraz nie ma z nimi problemu.Co do materiałów zaś- tutaj jednak mam odmienne zdanie- co dostawa to wyższa cena...echhhMój mąż koleżance w pracy(samotna, nieplanująca budowy) podrzucił pomysł aby wolne środki finansowe ulokowała w styropian- zysk pewny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Styropian jak styropian - ale wełna mineralna pedzi w górę na łeb na szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts