Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Przyjaciół Skunksa

Gość forum_user

Recommended Posts

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za obronę. Utwierdzam się w przekonaniu, że nie dojdzie do samosądu. A życie nie jest proste i przynosi ciągle niespodzianki:

Dla każdego z nas świat wygląda inaczej. Kierownik budowy widzi świat inaczej niż inspektor nadzoru. Jeszcze inaczej świat wygląda z lotu ptaka. Jest więc rzeczą oczywistą, że mój ulubieniec skunks widzi świat inaczej niż ja. Staram się jednak GO zrozumieć. Dlatego często aby mieć oczy na takim samym poziomie jak ON jestem zmuszony co pewien czas brać kroplówkę o stężeniu 40%. Wtedy gdy ja jestem w pozycji horyzontalnej, nie ma między nami bariery. Rozumiemy się jak dwa stare skunksy. Ale ja przecież muszę pracować i czasem jestem zmuszony kroplówkę odstawić. Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę jak trudno jest pracować na leżąco. Już mnie wszystkie kości bolą. Poza tym w takiej pozycji trudno rozmawia się z majstrami na budowie. Wczoraj widziałem jak przyjechały trzy wywrotki ze żwirem, który został wysypany na składowisko. Więc zapłaciłem za trzy. Na drugi dzień patrzę... zwalona jest tylko jedna wywrotka. Czary, czy co?

Skunks skunksowi nie rowny!Wujek bardzo sie stara o zalozenie wlasnego klubu,ale niestety nie ma podstaw prawnych ani zadnych innych.Autentyczny SKUNKS tym sie rozni od falszywek,ze jego poziom funkcjonowania to przymusowa pozycja horyzontalna,a falszywka nie musi lecz chce i lubi te pozycje.Z naukowego punktu widzenia ssaki i gryzonie majace cztery konczyny nie zawsze musza uzywac wszystkich do przemieszczania sie.Wujek wez sie wreszcie za robote,bo nasz Skunksik cierpi na dyskomfort bytowania i nawet nie ma ochoty aby sie do nas odezwac.

Ty np. w ciągu 3 m-cy kupiłeś i wydałeś im 300 łopat

i codzienie molestuje Cię o łopatę 3- 4 robotników twierdzac, że oparli ją o ścianę ... i wcięło - też pewno Cię nie zaskakuje ...

Właśnie. Jak wczoraj leżałem, to znaczy pracowałem na budowie widziałem 3 - 4 robotników, ale wszyscy byli identyczni. Gdzie ty byłeś wtedy?

Witaj Sku

Z wielką uwagą i ciekawością czytam doniesienia z twojej budowy i przyznam, że czasem wszytskie włosy stają mi na głowie.

Czy na twojej budowie pracuje aż 100 robotników? To chyba będzie obiekt o znaczeniu strategicznym. Zastanawiam się także czy wujek opracował plan bezpieczeństwa i ochrony zdrowia? Analizując ilość wypadków jakie zdarzyły się na Twojej budowie sądzę , że nie...

Życzę Ci szybkiego powrotu do pełnej kondycji.

Czy klubowicze zapomnieli o odwiedzaniu tej stronki?Nawet sam obiekt dla ktorego powolano ten klub zapomnial o sobie.

Dzisiaj widzialam Twoje zdjecie ,jestem porazona uroda.Wspaniala plowa siersc,rasowy sexowny pyszczek,bystre spojrzenie.Wystawiasz sie czasem na wystawie rasowych skunksow,oczywiscie jak masz zdrowe lapki? Dzisiaj to lapki chyba spracowane.Ktore to juz pietro dzisiaj postawiles?Pozdrawiam serdecznie,zycze niegasnacego zapalu do pracy

Skorpionka