Agnicha 21.06.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 No, zostawcie Wujka, przecież każdy ma prawo do błędu w montażu drzwi Tylko szkoda, że przyblokował nam Skunksa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 21.06.2002 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Dzięki za obronę. Utwierdzam się w przekonaniu, że nie dojdzie do samosądu. A życie nie jest proste i przynosi ciągle niespodzianki:Dla każdego z nas świat wygląda inaczej. Kierownik budowy widzi świat inaczej niż inspektor nadzoru. Jeszcze inaczej świat wygląda z lotu ptaka. Jest więc rzeczą oczywistą, że mój ulubieniec skunks widzi świat inaczej niż ja. Staram się jednak GO zrozumieć. Dlatego często aby mieć oczy na takim samym poziomie jak ON jestem zmuszony co pewien czas brać kroplówkę o stężeniu 40%. Wtedy gdy ja jestem w pozycji horyzontalnej, nie ma między nami bariery. Rozumiemy się jak dwa stare skunksy. Ale ja przecież muszę pracować i czasem jestem zmuszony kroplówkę odstawić. Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę jak trudno jest pracować na leżąco. Już mnie wszystkie kości bolą. Poza tym w takiej pozycji trudno rozmawia się z majstrami na budowie. Wczoraj widziałem jak przyjechały trzy wywrotki ze żwirem, który został wysypany na składowisko. Więc zapłaciłem za trzy. Na drugi dzień patrzę... zwalona jest tylko jedna wywrotka. Czary, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 21.06.2002 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Skunks skunksowi nie rowny!Wujek bardzo sie stara o zalozenie wlasnego klubu,ale niestety nie ma podstaw prawnych ani zadnych innych.Autentyczny SKUNKS tym sie rozni od falszywek,ze jego poziom funkcjonowania to przymusowa pozycja horyzontalna,a falszywka nie musi lecz chce i lubi te pozycje.Z naukowego punktu widzenia ssaki i gryzonie majace cztery konczyny nie zawsze musza uzywac wszystkich do przemieszczania sie.Wujek wez sie wreszcie za robote,bo nasz Skunksik cierpi na dyskomfort bytowania i nawet nie ma ochoty aby sie do nas odezwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 21.06.2002 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 21.06.2002 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 21.06.2002 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Ty np. w ciągu 3 m-cy kupiłeś i wydałeś im 300 łopat i codzienie molestuje Cię o łopatę 3- 4 robotników twierdzac, że oparli ją o ścianę ... i wcięło - też pewno Cię nie zaskakuje ... Właśnie. Jak wczoraj leżałem, to znaczy pracowałem na budowie widziałem 3 - 4 robotników, ale wszyscy byli identyczni. Gdzie ty byłeś wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 22.06.2002 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2002 Sku... Aby wyrazić swoje odczucia pozwoliłem sobie sięgnąć do wypowiedzi pod którymi podpisali się buber i EDZIA: Uważaj aby ta wykończeniówka Cię nie wykończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 22.06.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2002 Witaj SkuZ wielką uwagą i ciekawością czytam doniesienia z twojej budowy i przyznam, że czasem wszytskie włosy stają mi na głowie.Czy na twojej budowie pracuje aż 100 robotników? To chyba będzie obiekt o znaczeniu strategicznym. Zastanawiam się także czy wujek opracował plan bezpieczeństwa i ochrony zdrowia? Analizując ilość wypadków jakie zdarzyły się na Twojej budowie sądzę , że nie...Życzę Ci szybkiego powrotu do pełnej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fux 22.06.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2002 Och SKUNKS, ty naprawde masz przerąbane. Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.06.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2002 Skunsie ,chyba jestem analfabetka komputerowa i w dodatku blondynka.Dzieki za priva.Odpowiedz wyslalam podwojnie cos mi sie placze z poruszaniem po meandrach tych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 22.06.2002 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2002 Czy klubowicze zapomnieli o odwiedzaniu tej stronki?Nawet sam obiekt dla ktorego powolano ten klub zapomnial o sobie.Dzisiaj widzialam Twoje zdjecie ,jestem porazona uroda.Wspaniala plowa siersc,rasowy sexowny pyszczek,bystre spojrzenie.Wystawiasz sie czasem na wystawie rasowych skunksow,oczywiscie jak masz zdrowe lapki? Dzisiaj to lapki chyba spracowane.Ktore to juz pietro dzisiaj postawiles?Pozdrawiam serdecznie,zycze niegasnacego zapalu do pracySkorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.06.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Symptom leżenia i widzenia identycznych osobników w liczbie mnogiej dopada również i innych klubowiczów poza Sku i Wujkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.06.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 qrcze, chyba się sama wydałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.06.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Dziuba, miałaś jakiś ciężki łikend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.06.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 jak co łikend łikam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 24.06.2002 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Myślę, że przydałby Ci się porządny qbek łikendowy. Ręce się tak nie męczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.06.2002 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 A do tego qurczak z rozna i qubelek aquvy dla ochlody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.06.2002 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 A wlasciwie co to za deliryczne rozmowy w tym klubie?Klub jest o SKUNKSIE i dla SKUNKSA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 25.06.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Oj taki śliczniutki qubeczek to jest to!!! A tak idąc w ślady Sku muszę na czworaka z miski..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 25.06.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 A może dodatkowe logo na kubkach Muratora ze Skunksem ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts