Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Przyjaciół Skunksa

Gość forum_user

Recommended Posts

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.

Polski Czerwony Krzyż.

Zerwane więzi.

Gołodupki hop do kupki.

Pomóżcie. Gdzie jest inwestor. Wyszedł z domu i dotychczas nie powrócił. Jeżeli zobaczycie osobnika z żółtym eleganckim QBKIEM proszę z nim dużo nie dyskutować i spełniać każde jego życzenie. W pierwszej kolejności proszę napełnić żółty QBEK. Do QBKA nie należy wlewać byle czego. Musi to być wysokogatunkowa woda życia. Nie spełnienie życzenia SKUNKSA może spowodować, że nie skończy budowy oraz może przynieść nieszczęście nieczułemu.

Z góry dziękuję.

Gratuluję SKU, że masz jednego fachowca na budowie. Można powiedzieć - okaz. W takiej sytuacji plan bezpieczeństwa powinien uwzględniać to, że fachowcowi nie powinna się stać krzywda. Dobrzej jest też się zabezpieczyć aby fachowca nie wykradła konkurencyjna budowa.

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: RAN dnia 2002-06-27 16:41 ]

Na wstępie chcę zaznaczyć, że nie jestem członkiem Rady Klubu, a moja wypowiedź jest subiektywna i macie prawo nie zgodzić

się ze mną.

Myślę, że biorąc pod uwagę fakt, iż skunks jest ogromnym propagatorem wolności, bryła pomnika w pewnym sensie powinna nawiązywać do statuły wolności. Jego twarz powinna być dumna. W wyciągniętej prawej dłoni powinien trzymać kielnię jako symbol pracowitości umiłowania budownictwa, natomiast w drugiej ręce żółty, smukły i błyszczący w promieniach słońca, niby niezidentyfikowane ciało niebieskie, QBEK MURATORA. A może jednak na odwrót. Aby dodać Mu powagi QBEK MURATORA mógłby trzymać w wyciągniętej, prawej ręce. Niech wszyscy mu zazdroszczą, i zastanawiają się co jest w tym pięknym błyszczącym naczyniu.

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-07-24 00:25 ]

• 3 weeks później...