Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wielkopolski market budowlany: Kup, sprzedaj, zamień

Recommended Posts

witam,

pozostało mi po budowie ok 1m3 desek pozbijanych w gotowe szalunki o długości od 2,5m i szerokości od 50 cm. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to oddam to za zgrzewkę piwa lub inne symboliczne wynagrodzenie. Do odbioru w Kicinie, więcej informacji czy też fotki - proszę pisać na prv.

NIEAKTUALNE

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 398
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, mam do sprzedania stemple budowlane, cena za sztyke 5,50zł, jest ich około 100 sztuk.

Dla kupujacego za darmo kilkanaście stempli na schody (dł różna około 50/60cm), pamagam w załadunku oczywiście.

Stemple znajdują sie w rejonie Mosiny (około 28km od Poznania). Telefon 794-169-987, kontakt RAFAŁ.

witam,

mam jeszcze do sprzedania ok 0,5- 1m3 desek - długości od 1 do 3m, deski nadają się na szalunki czy też do innego tymczasowego wykorzystania na budowie.

dodatkowo 6 krokwi o wymiarach 8 x 18 długości od 1,6 do 2,8m. Całość sprzedam za 150zł lub inne propozycje.

Do odbioru w Kicinie, duże auto kombi powinno sobie poradzić - więcej informacji czy też fotki - proszę pisać na prv.

DESKI NIEAKTUALNE

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Mam do sprzedanie 1 rolkę folii aluminiowej z kratką pod podłogówkę. - cena 70zł.

http://www.krakfach.pl/allegro/produkty/SYSTEM_ALUPEX/1513801535.png

Wymiary

Szerokość rolki: 100 cm

Długość folii: 50 mb

Grubość folii: 0,105 mm

Rolka = 50m2

Oraz styropian EPS 100 YETICO - 10cm grubości. 6 paczek.

1 paczka = 0,3m3 = 3m2.

Razem 18m2.

Cena za paczkę 45zł.

Chętnych proszę o kontakt na priva.

Odbiór - Niepruszewo k/Poznania

NIEAKTUALNE

Chętnie oddam za darmo stare numery (2000-2001 rok) Muratora. Pisze tu, bo wykorzystałam już jedno dozwolone ogłoszenie a przy tym nie każdy zagląda do tamtego działu. No i ogłoszenie nie jest komercyjne.

Oddam także katalogi różnych firm architektonicznych oraz katalogi branżowe (stan zero, instalacyjny)

Odbiór osobisty w Poznaniu lub Kórniku.

NIEAKTUALNE