Alanta 19.03.2002 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Co Ty, tak nisko się cenisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.03.2002 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 co Ty, tak nisko cenisz skunksy?? [o wielbłądach nie wspomnę ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 19.03.2002 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 a ile w ogóle wart jest Skunks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.03.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 Czy Regulamin dopuszcza handel żywym towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 19.03.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 ups - lepiej żebysmy sobie nie napytali biedy - może czas się wycofać z zakupu na rzecz użyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 20.03.2002 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Ale się narobiło, ale sie narobiło. Wracam po leczeniu kontuzji. Patrzę a tu blokady, protesty itd. Podobno anonimy są bardzo agresywne i zdeterminowane. Mają podobno przejąć władzę w REDAKCJI. A jak REDAKCJA zacznie się bronić, to może przez omyłkę wyrzycić SKUNKSY. A już było tak fajnie. najfajniejsze forum na świecie. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: wujek dnia 2002-03-20 19:43 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.03.2002 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Odkryłam co mi stuka w łazience - woda w rurach!!!A dziś przychodzi pan do komina sprawdzić co tam stuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.03.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Woda ? Stuka ? ciekawe co w niej pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.03.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 tzn. woda szleje w rurach, rury się trzęsą a wanna stanowiła pudło rezonansowe... (jakoś tak to się chyba zwie) Jak zabrałam wannę do pokoju to prawie nic nie słychać. Swoją drogą to jestem bardzo ciekawa co siedzi w tej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.03.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 To będziesz się kąpać w pokoju Skunksowi by się spodobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 W domu moich rodziców też stukało w rurach i jak to zauważyła dziuba było to chyba od trzęsących się rur. Tak jakby woda znikała z pionu (wessana przez inny pion?), powracający słup walił kurki, aż trzęsło rurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.03.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Jak ktoś na ochotnika będzie mnie polewać wodą - czemu nie???Chyba będę musiała te rury zamurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 21.03.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Koniec stukania!! Rury zamurowane. Kafelki czekają, wzorek wymyślony. Bierzemy się do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 21.03.2002 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Do roboty!!!Oj bzyy, bzyy, bzyy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 21.03.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 bzz bzzz może wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 21.03.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Zgoda. Przyjdę. Podszyję się pod anonima. Oj bzzzzzzzzzzzzz, bzzzzzzzzz, bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.P.s.Mam pytanie. Skunksa nie będzie? Nie chciałbym z nim konkurować. Nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 21.03.2002 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Na wizytę Skunksa się nie zapowiada, Robaczku. Ale ciastek nie piec nie będę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.04.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Już myślałam, że jak rury są zarzucone zaprawą i resztkami kleju do glazury to nie będą się trzęsły i stukały.... ale niestety dalej mam perkusję pod wanną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 11.04.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Jeżeli stukanie pochodzi od skunksa, to nie wiem co powiedzieć. W przeciwnym przypadku zwróć uwagę czy pochodzi to z rury wodociągowej, czy od centralnego ogrzewania oraz kiedy stukanie występuje. Czy związane jest z poborem wody? A może tylko w nocy. Ile kondygnacji ma budynek? Czy przy grzejnikach zamontowane są zawory termostatyczne? Oraz inne charakterystyczne okoliczności.Pozdrawiam S-OP.s. Czy lubisz takie stukanie i prosisz o więcej, czy chcesz je wyeliminować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.04.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Niestety to nie skunks. Chyba, że jak były "zarzucane" rury to został tam przez przypadek zamurowany i stara się wydostać Bardzo chcę to stukanie wyeliminować bo nie daje zasnąć, a póki co mam w mieszkaniu open space... Trzęsą się rury doprowadzające wodę do bat.termostatycznej (wannowej naściennej). Rury prowadzone są w podłodze ale na pewnym odcinku są na wierzchu (zarzucone zaprawą) potem znowu są w ścianie. Stukanie jest o różnych porach z przewagą nocy. Budynek ma 4 kondygmnacje, ja jestem na 2 piętrze. Grzejnik ma zaworek termostatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts