forum_user 22.02.2002 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 mnie prosze w to nie mieszac. robi mi sie niedobrze (od tych gruczołow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2002 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Nie martw sie Opal. Teraz już lekarze nie takie operacje robią. Co to jest dla nich wyciąć gruczoły. Mogą ci wyciąć znacznie więcej i przyszyć komuś innemu, komu właśnie brakuje. A jak zostanie uchwalona ta wspaniała ustawa, będziesz mógł być matką własnych dzieci. Ale najlepiej wsadź je do zamrażalnika, bo co będzie jak zmienisz zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 23.02.2002 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 23.02.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Jak mi wiadomo opale są stosunkowo twarde i nie da się im łatwo zrobić krzywdy(uszkodzić). Z dugiej strony wiadomo mi, że są one bardzo szlachetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 23.02.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Zapomniałem dodać, ze z charakteru wypowiedzi można wywnioskować, iż OPAL jest kobietą. Nie musi się więc obawiać takich operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 łobuziaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.02.2002 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Chyba tu już przestało śmierdzieć, a zaczęło coś błyszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Ktoś był wcześniej zainteresowany instrukcją korzystania z WC. Znalazłem coś takiego, jest to Wyciąg z regulaminu koszarowego Wojska Polskiego z 1926r. A więc:UBIKACJA - INSTRUKCJA KORZYSTANIA1) Ubikacja powinna być zawsze utrzymana w czystości2) Do muszli klozetowych i pisuarów nie należy wrzucać śmieci, niedopałków, zapałek ani resztek jedzenia3) Na muszlę klozetową nie należy wchodzić nogami, lecz siadać jak na krześle, całym ciężarem ciała, tak aby pośladki całkowicie i dokładnie przylegały do deski klozetowej. Tułów powinien być wyprostowany, przy czym punkt ciężkości należy przenieść ze stóp na pośladki, kładąc ręce wzdłuż odpowiednich kolan. Siedzieć należy w taki sposób ażeby kał wpadał do muszli a nie na deskę. Jednocześnie należy starać się nie zmoczyć deski moczem, w tym celu należy przytrzymać narząd moczowy skierowując go do muszli.4) Przy korzystaniu z pisuaru należy podejść do niego jak najbliżej, nawet dotykając go lekko kolanami, pochylić się do przodu, wyjąć całkowicie narząd moczowy, lekko nachylić go w dół i oddać mocz aż do ostatniej kropli. Nie należy odchodzić od pisuaru przed zakończeniem oddawania moczu, rozbryzgiwać go po podłodze. W ten sposób podłoga wokół pisuaru będzie sucha. To na razie tyle podstaw. Szczegóły dopracujcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klek 24.02.2002 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Było nie wchodzić skunksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klek 24.02.2002 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 to by nie śmierdziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Uważam, że stanowisko kleka za rasistowskie. Nie można tak traktować innych gatunków. Tchórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 On 2002-02-24 18:00, Anonymous wrote: Mario! Próbowałam kilkakrotnie i mic nie wychodzi. Nie wiem jak skierować narząd moczowy. Jeśli doczytałaś to była instrukcja z wojska, a tam są przeważnie narządy moczowe, którymi się kieruje, ale czasami ciężko nad nimi zapanować, bo się buntują. Fala jednak daje sobie z nimi radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 No cóż, w pierwszej wersji mojego tekstu zaznaczyłem, że jest to regulamin raczej dla panów niż pań. Jednak wyciąłem ten kawałek tekstu, aby nie być posądzonym przez feministki o dyskryminację kobiet. I widzę że zrobiłem to niepotrzebnie bo teraz mają nie lada kłopot jak skierować narząd moczowy....... Bardzo przepraszam ale regulamin jest z 1926 roku, a wtedy w armii chyba kobiet nie było i stąd to niedopatrzenie.. Mimo wszystko myśle, że trochę ćwiczen przy pisuarze nie zaszkodzi. Nawet paniom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Miłe Panie, zechciejcie podzielić się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 A może rekordzistki /te od wypowiedzi/ jako pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2002 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Mario daj spokój z tymi ćwiczeniami pań przy pisuarze. Nie zmuszajcie pań do korzystania z męskiej toalety i pisuaru w celu oddania moczu. Wystarczy jak zastosują się do pkt. 3) instrukcji dotyczącej korzystania z muszli. Budowa anatomiczna narządu moczowego kobiety sama skieruje mocz w odpowiednie miejsce (zgodnie z instrukcją)- dziwię się anonimowej, że ma z tym problemy i że jej nie wychodzi, a może to przebieraniec - a fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2002 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 A ja na chwilę spoważnieję - są pisuary dla kobiet ino takie trochę większe, no i mało jeszcze popularne. Gdziesik widziałem, zdjątko takiego "cuda". Czy to był M? Nie pamiętam, ale chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 nie uszczesliwiwajcie nas na sile. moze feministki beda mialy ochote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 FrankaiPodaj więcej szczegółów,chciałabym mieć taki w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 26.02.2002 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Zdaję sobie sprawę, że znowu się mocno narażam.Ale raz kozie śmierć.Na pomył pisuara damskiego wpadła firma GUSTAVBERG http://www.gustavberg.pl .Mają przedstawicieli we Wrocławiu i Poznaniu. Nie wiem czy nadal produkują. Możliwe, ze pomysł podwchwycili inni. Mam namiary do Poznania i Wrocławia, ale nie wiem czy aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts