Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieprzyjemny zapach

Gość skunks

Recommended Posts

• Odpowiedzi 208
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-03-13 17:24, Wujek wrote:

Muszę przyznać, że po przeczytaniu oświadczenia Alicjanki kamień węgielny (który miał być wbudowany w Skunksa domu) spadł mi z serca. Niestety, tak nieszcęśliwie się stało, że spadł mi na nogę. Jestem kontuzjowany.

Pozdrawiam przyjaciół Skunksa

Wujku!

Jesteś ofiarą. Dobrze zrozumiałeś ofiarą wypadku. Już twój przypadek zapisałem do swojego banku informacji.

-Zacznijmy od tego, czy pracujesz u SKUNKSA w oparciu o umowę o pracę czy na czarno (zwróciłem uwagę, że wspominałeś o czymś co się kojarzy z czarnym kolorem - może nie mogłeś się wysłowić)?

-Czy odbyłeś wstępne przeszkolenie na stanowisku pracy?

-Kto dźwiga ciężary na sercu? Mogę zrozumieć, może ktoś mieć serce w czekoladzie, ale podono to tuczy. Są lepsze miejsca dla kamieni, jak moczowody, czy pęcherzyki żółciowe, ale nie serce.

-Przed wojną do noszenia kamieni i cegieł używano "kozłów". Ty jak sądze dźwigałeś bez narzędzi i jestem pewien, przy dźwiganiu miałeś "koci grzbiet" (skunksa rodzina). Gdybyś potrenował trochę ze sztangą, zapewne byś wiedział, że przy dźwiganiu grzbiet musi być prosty.

-Czy posiadałeś właściwe obuwie robocze?

A tak naprawdę czy Ci się nie pomyliło? Czy to był kamień węgielny? Czy przypadkiem nie był to węgiel kamienny? Czy ty wiesz jaka między nimi jest różnica?

Swoją drogą jezeli byłby to węgiel kamienny, to by nie było tak źle, bo SKUNKS miałby czym ogrzewać.

Pozdrawiam S-O

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-03-17 14:43 ]</font>

Nie uważam, aby Wujek nie lubił PAŃ, lecz, że nie wytrzymał zmasowanego ataku na niego, w którym dominowały PANIE. W domyśle przypisano mu wszystkie grzechy anonimów.A ON pojawił się trochę wcześniej (przed zmianami). Niech SKUNKS się nim zajmnie, bo się chłop załamał.

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: ran dnia 2002-03-19 10:45 ]

On 2002-03-19 00:48, skunks wrote:

yemiołko wprost przeciwnie wójek uwielbia panie a Ty szczególnie wpadłaś mu w oko ...

Juz proponuje wymianę - ja i dwa inne skunksy za Ciebie

:grin: :grin: :grin:

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2002-03-19 00:50 ]</font>

uuu, cholera.

propozycja nie do odrzucenia :roll:

niech ino dorzuci jeszcze ze 4 wielbłądy :grin: