Esiak 02.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Możecie polecić kogoś sprawdzonego do podjazdów/chodników z kostki betonowej (brukowej), kto potrafiłby również zrobić koncepcję (uproszczony projekt) położenia kostki na większej powierzchni? BRUK-BAU - przede wszystkim zajmują się układaniem kostki brukowej, co prawda u mnie robili wylewki, a jeśli układają kostkę tak jak robią wylewki to mogę ich szczerze polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Szukam nadproży betonowych L19 ale o szerokości 9 cm. Obdzwoniłam hurtownie i producentów których dało się znaleźć w google, ale wszędzie są 12 cm.Dlaczego ten cholerny Poznań jest taki ograniczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Szukam nadproży betonowych L19 ale o szerokości 9 cm. Obdzwoniłam hurtownie i producentów których dało się znaleźć w google, ale wszędzie są 12 cm. Dlaczego ten cholerny Poznań jest taki ograniczony! Sprawdź tutaj: terbud może mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertx 02.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witam serdecznie, czy ktoś z was zdecydował się na olejowany parkiet ? Właśnie stoję nad podobnym wyborem (lakier czy olej) i chętnie poczytam wasze spostrzeżenia odnośnie użytkowania. Czy można by u kogoś obejrzeć taki parkiet (olejowany) przed podjęciem decyzji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 nadproża L 19 mają też na pewno w firmie Butrans na Wołkowyskiej koło Malty co do parkietu to ja wprawdzie nie będę miał parkietu tylko deski sosnowe na legarach ale mam zamiar dać na nie olej. Sporo różnych próbek parkietów olejowanych mają w firmie Natur Wood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.11.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 brachol - w Butransie kupowaliśmy cztery pierwsze L19 na parter, więc zadzwoniłam tam na pewniaka i dupa blada. Nie ma i nie wiedza kiedy wyprodukują, bo w najbliższym czasie nie planują. atika - dzięki na namiar, ale cięzko nazwać te rejony okolicami Poznania. W Pleszewie też znalazłam. Problem w tym, że koszt transportu 4 belek z odległości 80 km powoduje, że taniej jest kupić zbrojenie i betonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Elfir - a dzwoniłaś do nich ?? Oni dowozili mi i bloczki i nadproża. Bloczki były gratis za nadproża płaciłam chyba 40zł. Spytaj ile by wzięli, jeśli produkują to co potrzebujesz, u Ciebie. Może cena nie powali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 kupiłam pod Ostrowem i wynajęłam własny transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gębal 08.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Cześć, w końcu muszę znaleźć czas, żeby coś napisać. Przeprowadziliśmy się w sobotę, więc czas odbić szampana. Przy okazji chciałem bardzo polecić ekipę od wykończeń - Krzysiek, tel 500187532. Szybko i sprawnie i przede wszystkim solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Cześć, w końcu muszę znaleźć czas, żeby coś napisać. Przeprowadziliśmy się w sobotę, więc czas odbić szampana. Przy okazji chciałem bardzo polecić ekipę od wykończeń - Krzysiek, tel 500187532. Szybko i sprawnie i przede wszystkim solidnie. a jak cenowo wyglądają...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gębal 09.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 a jak cenowo wyglądają...? Na pewno korzystnie, nie będę przytaczał ceny za jakieś poszczególne roboty, bo pewnie lepiej sobie ustalić to indywidualnie. Ale z pewnością jest to cena atrakcyjna. Oczywiście wystawienie faktury to nie problem (mi akurat zależy na fakturach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Cześć, w końcu muszę znaleźć czas, żeby coś napisać. Przeprowadziliśmy się w sobotę, więc czas odbić szampana. Przy okazji chciałem bardzo polecić ekipę od wykończeń - Krzysiek, tel 500187532. Szybko i sprawnie i przede wszystkim solidnie. Gratulacje przeprowadzki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 09.11.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 09.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Możecie polecic mi miejsca gdzie warto wycenic okna (będą PCV), żeby były w korzystnej cenie i dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Możecie polecic mi miejsca gdzie warto wycenic okna (będą PCV), żeby były w korzystnej cenie i dobre? ja mogę polecić producenta na profilach Schuco, firmę HeKaPlast, przedstawiciel na Wielkopolskę - Robert Wawrzyniak 602 600 580 okna do obejrzenia u mnie w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Atika pewnie poleci Chempo dystrybutora Pomorskiej Fabryki Okien MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Atika pewnie poleci Chempo dystrybutora Pomorskiej Fabryki Okien MS A polecę, polecę - bo okna są śliczne, mają dobre parametry, montaż ok i ceny całkiem, całkiem. P.W. "CHEMPO" ul. Górecka 152 tel./fax +48 61 832 24 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 11.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Gębal ale super, gratulacje! my działamy, poddasze w tym tyg ociepliliśmy, została mała łazienka i malowanie, atika a jak tam u Ciebie?Geo222 ja mam okna z varianta w suchym lesie, dobre U i dobra cena, też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 U mnie kładą się płytki. Została nasza łazienka. Reszta - już położona, zafugowana i zakryta przed brudem. Teraz panowie dopieszczają sufity, bo kazałam im poprawiać po szlifowaniu No i za chwilę czas na malowanie, później panele.... i może ten 18 grudnia na przeprowadzkę jest bardzo realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 16.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 hehe ciekawa usługa, i chyba bedzie na nią popyt, mojego męża strasznie irytuje skręcanie mebli z ikei na szczescie tym razem bedzie tylko łóżeczko do skręcenia atika to trzymam kciuki zeby do 18 się udało, u nas podobny status tylko dzisiaj mi pan od parkietu powiedział że posadzka jest na razie zbyt wilgotna na położenie parkietu za 2 tyg ma kłaść, podkręciłam ogrzewanie, w piątek startuję z wentylacją i kurcze MUSI wyschnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts