Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poznań i okolice 2010

makofski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy możecie polecić kogoś kto został przetestowany (w pozytywnym wynikiem) w układaniu NA KLEJ paneli drewnianych (coś ala deska barlinecka)? Wiadomo - najlepiej żeby było dobrze i ... niezbyt drogo ;-)

U nas był p. Marcin Lemiesz 501574919 - co prawda nie panele, ale bardzo starannie, a przede wszystkim niezła cena:)

• 2 weeks później...
SZUKAM łebskiego dekarza do wykonania obróbek i izolacji dachu płaskiego

Polecam mojego dekarza p. Mrugalski tel.691 711 984, jest z Lubonia. Nam kładł karpiówkę i wyszło super równiutko. Starszy, doświadczony, pracował z dwoma synami, uczciwy, słowny. Obróbka kominów i kosze w dachu zrobione bardzo dobrze, nic nie cieknie. Z dachem nie mamy żadnych problemów.

Nie polecałam go na białej liście, bo miał jeden minus - nie brał towaru na siebie i trzeba płacić za materiał 23% vat, a nie 8% gdyby szło przez niego. Pomimo tego, że nie mam wątpliwości do jego roboty, to taki sposób rozliczania się jest uciążliwy, bo się niestety przepłaca, ale jak masz tylko wyprawki to on jest idealny.

Mieliśmy wątpliwości co do opierzenia drzwi tarasowych prze inną ekipę- poprosiliśmy żeby podjechał i zerknął fachowym okiem - przyjechał bez żadnych problemów, powiedział co jest źle i czego mamy dopilnować przy poprawkach.

Kurczę, a ja poszukuję stolarza do zrobienia kuchni, polecacie kogoś?