WaldekKing 11.03.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Polecam wszystkim firmę Gam Metal Sylwester Gamiński. Mam w domu schody według ich projektu i jestem zadowolony z jakości, wyglądu a także ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedro 12.03.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Zbliżam się ku końcowi budowy domu w Łodzi koło Konstantynowa. I chciałbym bardzo polecić ekipę która wykonywała u mnie większość prac. Szefem jest Pan Leon tel. 604 797 853, zajmuje się on wszelakimi pracami budowlanymi i ma na ten temat szeroką wiedzę. Potrafi dobrze doradzić. Jeżeli chciałby ktoś obejrzeć rezultaty jego pracy, to proszę o priv. Umówimy się jakoś u mnie na budowie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.03.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Sprzedam kibelek/ wychodek/sławojkę, co kto woli. Cena przystępna. Kibelek ma forumową historię Info prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 20.03.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Czy nikt z Was nie jest zadowolony z usługi parkieciarskiej ? Pytałam już kiedyś, ale się przypomnę. Poszukuję solidnego wykonawcy do przyklejenia, wycyklinowania i polakierowania parkietu. Jest dość dużo łączenia parkietu z gresem, więc chodzi tez o to ,żeby starannie dokonać połączenia korkiem. Może późno, ale dawno nie wchodziłem. Mogę podać solidną firmę od parkietu. Pan Cichomski - tel.502421533. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 20.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witajcie, poszukuje ekipy budowlanej z Łodzi do budowy domu w mandragorze, możecie kogoś polecić, oprócz Pana Jarka Karpia? Dzieki Mogę polecić firmę: Pan Jokiel - tel. 888777678; Budowali dom mojego sąsiada i zrobili bardzo solidnie. Ojciec i dwóch synów. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 20.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam !!! My potrzebujemy solidnej ekipy do zrobienia elewacji zewnętrznej domu !!! Do elewacji polecam Pana Tomasza Kubickiego - tel. 601744103; Wykonuje również więźby, pokrycia dachów i ocieplenia wewnętrzne + karton gips. Polecam. U mnie robił tynki zewnętrzne i pokrycie dachu gontem. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 20.03.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam poszukuję solidnego a zarazem nie drogiego elektryka ,położenie instalacji elektrycznej,dom położony w okolicach [email protected] Gdzie w Łodzi lub okolicach można kupić drzwi zewnętrzne do garażu w kolorze grafitowym. Elektryka mogę podać jutro, bo telefon mam w pracy. Czy chodzi Tobie o drzwi segmentowe do garażu - wjazdowe dla samochodu, czy o drzwi zewnętrzne do wejścia do garażu? Ja mam drzwi segmentowe z napędem firmy Hormann a drzwi zewnętrzne mam stalowe firmy z Zamościa - PTZ. Uważam, że są ok. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 20.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam Czy ktoś może polecić jakąś firmę montującą sprawdzone okna Pozdrawiam Mogę polecić firmę Adam Uliński - 607389410. Montują okna z firmy Dako z Nowego Sącza. Mam je zamontowane od 4 lat i wszystko jest ok. Montują również drzwi wewnętrzne i zewnętrzne, bramy garażowe i wykonują zabudowę kuchni i szaf. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 22.03.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam wszystkich serdecznie. Szukam namiarów na fachowca od montażu domofonów. Żadnych ogłoszeń w gazetach. Dodam że mieszkam w Łodzi. Dzięki za pomoc ja będę korzystał (na razie zbieram kasę) z Roberta: 502 209 111 (kamery, rejestracja obrazu i monitorning też on) firmę ma gdzieś przy Piotrkowskiej ( w części "przejezdnej") kiedyś montował to wszystko w firmie, w której pracowałem- człowiek z wiedzą POLECAM oczywiście na początku poproś o KOSZTORYS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej198 22.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witajcie, poszukuje ekipy budowlanej z Łodzi do budowy domu w mandragorze, możecie kogoś polecić, oprócz Pana Jarka Karpia? Dzieki witam moge polecic ekipe pana Stasiaka ,budowali u mnie szczeże polecam,bardzo ucziwa ekipa doradza ,pomoga,tel 783280721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 22.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Elektryka mogę podać jutro, bo telefon mam w pracy. Czy chodzi Tobie o drzwi segmentowe do garażu - wjazdowe dla samochodu, czy o drzwi zewnętrzne do wejścia do garażu? Ja mam drzwi segmentowe z napędem firmy Hormann a drzwi zewnętrzne mam stalowe firmy z Zamościa - PTZ. Uważam, że są ok. Powodzenia. Witam ,jeżeli możesz to podaj namiar na elektryka a jeżeli chodzi o drzwi to zewnętrzne ocieplone do wejścia do garażu z ogrodu,nie brama wjazdowa do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 27.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Elektryka mogę podać jutro, bo telefon mam w pracy. Czy chodzi Tobie o drzwi segmentowe do garażu - wjazdowe dla samochodu, czy o drzwi zewnętrzne do wejścia do garażu? Ja mam drzwi segmentowe z napędem firmy Hormann a drzwi zewnętrzne mam stalowe firmy z Zamościa - PTZ. Uważam, że są ok. Powodzenia. Witam ,jeżeli możesz to podaj namiar na elektryka a jeżeli chodzi o drzwi to zewnętrzne ocieplone do wejścia do garażu z ogrodu,nie brama wjazdowa do garażu. Witaj. Firma STALPRODUKT ZAMOŚĆ - http://www.futryna.com.pl/ Mam z tej firmy drzwi zewnętrzne - wejściowe do budynku - BATORY oraz drzwi między wiatrołapem a garażem - nazwę mogę podać później. Dzieci też mają kilka sztuk tych drzwi. Moje pracują już 3 lata i wszystko jest w porządku. Trzeba poszukać u różnych przedstawicieli - mają różne ceny. Ja kupowałem w Warszawie w firmie PTZ (jeżeli jeszcze istnieje). Jeżeli jakieś pytania będą, chętnie pomogę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 28.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zaczynamy budowę i potrzebuję blaszaka lub czegoś co można zamknąć i schować narzędzia i inne drobiazgi podczas budowy. Przydałaby się również ERBETKA i kibelek. Może ktoś ma na zbyciu i pomoże. Budowa Ksawerów. Proszę o maila: [email protected] lub tel. 660-530-710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_alia 02.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, szukam firmy wykonującej kominki z dystrybucją gorącego powietrza. Byliśmy w tapis w łodzi, dostaliśmy wstępną wycenę i szukamy dalej. Mamy zamiar zajrzeć do Zgierza ul. Bazylijska (Kochański), tam mają wkąłdy z Tarnawy. Czy ktoś u nich zamawiał wykonanie kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia.SZ 04.04.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 WitamPoszukuje sprawdzonej firmy z Łodzi,która zakłada stacje uzdatniania wody,ponieważ mam wode ze studni i zimna to jest jeszcze ok,ale ciepła to żółta i śmierdząca.Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 04.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam, szukam firmy wykonującej kominki z dystrybucją gorącego powietrza. Byliśmy w tapis w łodzi, dostaliśmy wstępną wycenę i szukamy dalej. Mamy zamiar zajrzeć do Zgierza ul. Bazylijska (Kochański), tam mają wkąłdy z Tarnawy. Czy ktoś u nich zamawiał wykonanie kominka? zadzwon do tego kolegi.lałem mu posadzki-tomek http://www.tmstone.pl tu masz zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikar303 05.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam. Budowa juz na ukonczeniu wiec przesylam namiary na sprawdzone ekipy.Kierownik budowy - Ceranka Zbigniew 501-312-416 (zajmuje sie wszystkim, ma swoje ekipy - murarzy, tynkarzy, dekarzy, wykonczeniowcow)Dogaduje sie do jakiego etapu buduje i wszystko doglada. Super fachowiec. Nie sa najtansi (raczej srednia polka cenowa) ale za to nie martwimy sie niczym.Dekarz - Piotr 607-994-299 (polecam)Ogrzewanie(podlogowka, rekuperacja) - Stolarczyk - polecam tak jak mam kotlownie zrobiona to poezja. Jakis problem z ogrzewaniem??? dzwonie odbiera i zalatwiamy to przez telefon albo przyjezdza jak dzis. Dostepny w kazdej chwili.Kominek - Paweł Zarzycki 509224696 - Solidna firma. Kominek nie z płyty tylko murowany. KlasaElektryk - Sikorski 604-444-774 - Stara szkola. Kable nie w podłodze tylko puszczone góra jeden obok drugiego. Pieknie spiete w rownej odleglosci od sufitu. odbiera w razie klopotów kazdy telefon. Pełen serwisGlazurnik + kartony - Bogus Bednarz 507943104 - Zrobil rewelacyjnie 2 lazienki + zabudowe salonu. Wszystkie ekipy sa ze sredniej polki cenowej (jednak widac za co sie placi)PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Razir 17.04.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam, Koniec budowy, czas na polecenia dobrych fachowców. Będę edytował ten post dodając kolejne sprawdzone na mojej budowie ekipy. 1) Brukarz - Firma GLAZ-BRUK, Pan Rafał Siemaszkiewicz, tel. 605-727-827,2) Dekarz - Firma Witand, Pan Andrzej Wilhelmi, tel. 603-375-564,3) Geodeta - Firma ArPreGeo, Pan Przemysław Kurgan, tel. 510-866-603,4) Drzwi zewnętrzne – Firma Pakro, Pan Paweł Kucharski, tel. 602-597-403. Kilka słów dlaczego właśnie powyższa Firma:Założyłem bramę segmentową Hormanna z przetłoczeniem poziomym. Chciałem dobrać drzwi, z certyfikatem bezpieczeństwa, w złotym dębie (jak brama), o idealnie dobranym odcieniu forniru do bramy. Aby przetłoczenia z bramy i drzwi pokrywały się. I żeby jeszcze drzwi były na wysokość 230cm, tak aby licowały ze szczytem bramy. I wiecie co, takie właśnie zrobił Pan Paweł. Pozdrawiam i życzę samych dobrych ekip na placu Waszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Jestem mile zaskoczony. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati555 17.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat Tomasza Milasa dekarza. Dzisiaj wycenił mi robocizne dachu i trochę mnie cena zaskoczyła (oczywiście negatywnie). Jak kształtują się ceny robocizny za dach (więźba, pokrycie ceramiką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts