Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niech żyje piątkowa głupawka ;-)

Gość dziuba

Recommended Posts

Historia jest faktycznie przednia.

Wyobraźcie sobie, że pokazałem ją mojej znajomej, nauczycielce polskiego w gimnazjum, żeby przeczytała dziciom w klasie (co, uważam, pobudziłoby ich wyobraźnię itp). Wiecie, co mi odrzekła? Że nie może, bo gdyby dzieci przekablowały rodzicom, to mogłaby mieć kłopoty.

Zawsze mi się wydawało, że to większość rodziców uważa nauczycieli swych pociech za głupków, a nie odwrotnie...

• Odpowiedzi 522
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-11-30 14:51, sąsiad wrote:

Wiecie, co mi odrzekła? Że nie może, bo gdyby dzieci przekablowały rodzicom, to mogłaby mieć kłopoty.

Zawsze mi się wydawało, że to większość rodziców uważa nauczycieli swych pociech za głupków, a nie odwrotnie...

To może niech rozda rodzicom na wywiadówce??? :grin:

Ja też mam wypisany urlop, ale będę wpadał do pracy, bo tu mam stałe łącze i brak dzidziaka, którego jednymi z ulubionych tekstów są "Adaś będzie pisał na małym komputelku" i "Tata biegać musi" (z nim oczywiście). Gość zapomina, że czasem i tata chce popracować :grin: Nie tylko w piątek :wink:

Frankai: wiesz jak ja załatwiłem mojego szkraba? Bo tak jak Twoja dzidzia pakował sie z łapkami do tych stu tysięcy guziczków na laptopie :grin:. No to mu przyniosłem starą nieużywaną klawiaturę do zabawy. No i okazało się, że klawiatura jest lepsza, bo nie dość że guziczki ma takie same, a jest ich więcej, to jeszcze jest lekka i można ją ze sobą wszędzie zabierać lub wlec po podłodze za kabel (jak autko), albo skakać po niej, albo dać nią w głowę starszemu bratu albo mamie albo tacie....... Mnóstwo radości. Polecam gorąco.

Kgadzina - spróbuję, ale raczej nie da rady. Bo ma stacjonarny komputer obok i ewentualnie jak go włączę, podstawię krzesełko i widzi efekt pisania i załącza Caps-, Scroll- i NumLock to jest spokój. Przy wyłączonym nic to nie daje. Obecnie ma 27 m-cy, ale zaczęło to się jakoś po 18-tu.

• 3 weeks później...

przyszedł piątek więc....

Wchodzi blondynka do warzywniaka i pyta sprzedawce:

Przepraszam , a co to jest, to takie zielone,wlochate

Sprzedawca nieco zdziwiony odpowiada:

Noooo, to sa zwykle kiwi !

Blondi:

To niech mi pan da 1 kg, tylko niech pan kazde kiwi

zapakuje oddzielnie.

Sprzedawca troche sie zdziwil, ale pakuje kazda

oddzielnie (w koncu klient nasz Pan) a blondynka:

A przepraszam co to jest tam z tylu no to fioletowe??

Sprzedawca (zdziwiony):

Przeciez to sa Wegierki !!

-Aaaa, to poprosze kg, tylko niech pan kazda

oddzielnie zapakuje -

mówi Blondi.

Sprzedawca wkurzony !!, ale pakuje kazda oddzielnie.

W tym momencie blondynka pyta:

A przepraszam co to jest, to takie szare ???

A sprzedawca :

Mak k...a, ale nie na sprzedaz !