Gremlinka 02.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Izik mamy ten sam problem. Jeszcze czekamy tylko na pozwolenie budowy sieci. Jak ktoś będzie miał namiar na kogoś porządnego i o rozsądnych cenach to też szukamy do budowy sieci wodociągowej też ok 100 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorana 03.08.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam wszystkich budujących... tych którzy już wybudowali i tych którzy budować będą Postanowiłam przyłączyć się My jesteśmy w trakcie budowy:) Wybraliśmy projekt Ambrozja I (z dobrych domów). Oczywiście jest to zarówno wielka radość jak i wiele stresujących sytuacji. Ale zawsze trzeba myśleć pozytywnie i szukać tych dobrych stron:) Obecnie rozpoczęły się prace związane z więźbą dachową. Pozdrawiam wszystkich z naszej grupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 03.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ryba a czy mi też możesz przysłać namiary na swoją firmę? Coperek bo jak będziesz w Wilkowie (i będziesz jechał w stronę Sierpina) to jak miniesz zakręt z domem po lewej i zaczniesz zjeżdżać w dół, to nasza działka po lewej w dole... słabo żwir widać... Gremlinka obiecałem Izik pierwszej, że przekaże jej numer do mojej ekipy. Wątpię żeby oni dali radę pociągnąć 2 budowy do końca roku, bo strace na tym ja i wy. W piątek wylewam strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 04.08.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 jupi! przyjechał mój kominek! jeszcze w sklepie http://board.cert-clan.com/index.php?action=dlattach;topic=2393.0;attach=4582; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorana 04.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mam pytanie:) Czy możecie mi polecić kogoś (rzetelnego i niedrogiego - może być ciężko - wiem) do obłożenia drewnem schodów wewnętrznych betonowych??? Ciekawe ile może trwać realizacja zamówienia? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 04.08.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ryba my nie tym roku planujemy budowę, tylko od wiosny następnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 04.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ryba my nie tym roku planujemy budowę, tylko od wiosny następnego roku A to nie ma problemu. Zresztą już będzie więcej wiadomo jak pracują. Jak do tej pory jest super odpukac. Podaj maila to ci wyslę numer. Zawsze też możecie wpaść obejrzeć na żywo jak będziecie mieli ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 04.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Izik mamy ten sam problem. Jeszcze czekamy tylko na pozwolenie budowy sieci. Jak ktoś będzie miał namiar na kogoś porządnego i o rozsądnych cenach to też szukamy do budowy sieci wodociągowej też ok 100 mb w sobote będę miała przybliżone koszty budowy sieci, dam znać wynika z tego ze z budową idziemy ,,łeb w łeb" )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 04.08.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ryba, dzięki za namiary, wstępnie wybrałam juz ekipę z Paslęka, ale jeszcze chetnie porównam z wyceną twojej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 04.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 w sobote będę miała przybliżone koszty budowy sieci, dam znać wynika z tego ze z budową idziemy ,,łeb w łeb" )) A można wiedziec jaka ? tak z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 05.08.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 A można wiedziec jaka ? tak z ciekawosci Myślę o firmie Greos, slyszałam dosyć pozytywne opinie, ale zanim podpiszę umowę obejrzę jeszcze ich realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 05.08.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Myślę o firmie Greos, slyszałam dosyć pozytywne opinie, ale zanim podpiszę umowę obejrzę jeszcze ich realizacje W Pasłęku stoi ładny domek koło kościoła na ogrodowej, który oni wybudowali i robią teraz taki udziwniony domek na wylocie z Pasłęka za stacją Orlen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 06.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 W Pasłęku stoi ładny domek koło kościoła na ogrodowej, który oni wybudowali i robią teraz taki udziwniony domek na wylocie z Pasłęka za stacją Orlen. czy taki zielony domek? jeżeli tak to budowała go firma Primbud, rozmawiałam z właścicielem nieruchomosci, zaczerpnęlam opinii o firmie, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 06.08.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 pilnie poszukuję kierownika budowy, czy możecie mi kogos polecić?? będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 07.08.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 czy taki zielony domek? jeżeli tak to budowała go firma Primbud, rozmawiałam z właścicielem nieruchomosci, zaczerpnęlam opinii o firmie, jest ok. Masz rację to Primbud. pomylilo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_i_anet 11.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 pilnie potrzebuje wynająć lub kupić ok 20-25 stempli budowlanych o wysokości 2.5-2.7m. nr kontaktowy 509337919 odbiorę osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 12.08.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ja brałam szalunki i stemple do stropu tutaj, polecam , nie wiem czy odległość będzie Ci pasować. Firma jest na terenie stoczni remontowej w Gdańsku.http://www.rusztowania.gda.pl/ nawet nie było aż tak drogo za wypożyczenie całego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.08.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Hej, a co tutaj taka cisza?.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorana 18.08.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No właśnie... co tu taka cisza? Ponawiam moje pytanie o dobrego stolarza. Chodzi mi o gościa, który obłożyłby mi betonowe schody drewnem. A może robi jeszcze jakieś inne rzeczy typu łóżka itp??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 22.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 u mnie pojutrze okna się pojawią.Waśku - wzięłam ostatecznie rehau+maco ale w innej firmie. Profile z których robi Konstalbud (brilliant) były dla Nas trochę za drogie, a po drobiazgowej analizie wyszło że niewiele się różnią parametrami od tych tańszych i zdecydowaliśmy się na euro70. wiecie jak drewno impregnowane podrożało od zeszłych wakacji? o 100pln na 1m3! szczena mi opadła. Szykujemy się do budowania garażu. Szukam też onduliny w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts