Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Elbląg i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich budujących... tych którzy już wybudowali i tych którzy budować będą:) Postanowiłam przyłączyć się:)

My jesteśmy w trakcie budowy:) Wybraliśmy projekt Ambrozja I (z dobrych domów). Oczywiście jest to zarówno wielka radość jak i wiele stresujących sytuacji. Ale zawsze trzeba myśleć pozytywnie i szukać tych dobrych stron:) Obecnie rozpoczęły się prace związane z więźbą dachową. Pozdrawiam wszystkich z naszej grupy:)

Ryba a czy mi też możesz przysłać namiary na swoją firmę?

Coperek bo jak będziesz w Wilkowie (i będziesz jechał w stronę Sierpina) to jak miniesz zakręt z domem po lewej i zaczniesz zjeżdżać w dół, to nasza działka po lewej w dole... słabo żwir widać...

Gremlinka obiecałem Izik pierwszej, że przekaże jej numer do mojej ekipy. Wątpię żeby oni dali radę pociągnąć 2 budowy do końca roku, bo strace na tym ja i wy.

W piątek wylewam strop :)

Izik mamy ten sam problem. Jeszcze czekamy tylko na pozwolenie budowy sieci. Jak ktoś będzie miał namiar na kogoś porządnego i o rozsądnych cenach to też szukamy :-) do budowy sieci wodociągowej też ok 100 mb

w sobote będę miała przybliżone koszty budowy sieci, dam znać :)

wynika z tego ze z budową idziemy ,,łeb w łeb" :)))

W Pasłęku stoi ładny domek koło kościoła na ogrodowej, który oni wybudowali i robią teraz taki udziwniony domek na wylocie z Pasłęka za stacją Orlen.

czy taki zielony domek? jeżeli tak to budowała go firma Primbud, rozmawiałam z właścicielem nieruchomosci, zaczerpnęlam opinii o firmie, jest ok.

u mnie pojutrze okna się pojawią.

Waśku - wzięłam ostatecznie rehau+maco ale w innej firmie. Profile z których robi Konstalbud (brilliant) były dla Nas trochę za drogie, a po drobiazgowej analizie wyszło że niewiele się różnią parametrami od tych tańszych i zdecydowaliśmy się na euro70.

wiecie jak drewno impregnowane podrożało od zeszłych wakacji? o 100pln na 1m3! szczena mi opadła. Szykujemy się do budowania garażu. Szukam też onduliny w dobrej cenie.