wasiek 08.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Marcel, mamy normalną wylewkę z miksokreta na rurki od ogrzewania i powiem ci, że jest super....temperatura w domku 25 stopni...i jest git:wiggle:..po kaflach chodzimy na boso, bo jest to bardzo przyjemne uczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 10.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam, czy możecie polecić mi fachowców od hydraulikipozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 27.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 proszę o poradę, czy jest sens kładzenia tynków w garażu i kotłowni jeżeli mam zamiar kłaść kafelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Izik, my nie kładliśmy tynków tylko bezpośrednio płytki na ścianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudo 09.05.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam, macie w Elblagu lub okolicach namiar na kogoś kto wykonuje tanie i ładne balustrady balkonowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_i_anet 12.05.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witam, czy możecie polecić mi fachowców od hydrauliki pozdrawiam Iza Iza, czy zalazłaś jakiś fachowców od hydrauliki? Teraz my poszukujemy i jak się okazuje nie jest to takie łatwe. Możesz kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 12.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 ja nie pomogę, my robimy we własnym zakresie. ale się pochwalę że mamy już kanalizację kibelek można postawić ! taa daa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_i_anet 13.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 A czy możecie polecić kogoś od wykonania ogrzewania podłogowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 15.05.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A czy możecie polecić kogoś od wykonania ogrzewania podłogowego? Witam, czy możecie polecić mi fachowców od hydrauliki pozdrawiam Iza Anmar z Pasłęka tel 605 535 296 Firma może nie najtańsza, ale bardzo dobrzy fachowcy i nie ma problemu z naprawami gwarancyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 15.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam, macie w Elblagu lub okolicach namiar na kogoś kto wykonuje tanie i ładne balustrady balkonowe ? Rozumiem, że tanio to bez pośredników. p. Cyganski tel. 507 111 916 Bardzo ładnie robi balustrady i przęsła na ogrodzenia. Mały minus za brak malowania proszkowego. Ogólnie polecam, bo jestem zadowolony. Proszę pozdrowić Pana od klientów z Dąbrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 16.05.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 skoro nam tak dobrze idzie to może ktoś podrzuci jeszcze tynkarzo-posadzkarzy, plis mam wstępnie znalezione dwie ekipy wydające się sensowne ale z ogłoszenia, nie z polecenia ( choć główna ekipę budowlaną tez znalazłam w ogłoszeniu i nie zamieniłabym na żadną inną za skarby świata, na rękach ich nosić ) ktoś coś widział, ktoś coś wie? ps.ja mogę polecić profesjonalną firmę od kibelków przenośnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 16.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 posadzki Marcin Grot 501 290 939.chyba jego brat robi tynki, ale jak potrzebowałem to nie miał terminów wolnych. jak robi tynki jak brat posadzki to szczerze polecam ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 22.05.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kochani a my szukamy ekipy do zrobienia ocieplenia i elewacji zewnętrznej. Kogoś kto nie zedrze i nie "spartoli".Jak macie kogoś poleconego to dajcie znać. Ekipa potrzebna na październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Gremlinka, a skąd Ty? Bo wiesz, u mnie będą robić elewację teraz w czerwcu więc moge ich zapytać. Są solidni i robią dobrze - ścianę tarasową zrobili mi już na jesieni i wszystko po ciężkiej zimie jest git...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 06.06.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A my budujemy się w Wilkowie, to od strony Przezmarku. Potrzebujemy solidnej ekipy na październik... Jak możesz to proszę zapytaj, chętnie dowiem się o ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Jak tylko się pojawią to zapytam i dam ci znać.....chociaż już widzę, że mój termin trochę się przesunie i pewnie będą robić u mnie w lipcu.... Pozdrawiam zapracowanych budowniczych .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 12.06.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 spytam moich - kończyli mi ocieplenie po ekipie która mi zwiała z budowy, teraz robią podbitkę i będą kłaść strukturę. robią dla mnie już którąś robotę z kolei (remont mieszkania jeszcze w Elblągu, w domu wszystkie glazurniczo-kafelkowe historie, malowania - ogólnie wykończeniówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 12.06.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 a kołkujecie czy nie? dziejowe pytanie, ja właśnie też planuję ocieplenie. ps. dach się u nas robi chyba się popłaczę ze szczęścia jak już będzie na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 12.06.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 To ja czekam na jakieś info od Was. My na razie czekamy aż "zmęczą" strop i w końcu go zalejemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorana 14.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jeśli chodzi o solidne i cenowo do dogadania ocieplenie zewnętrzne domu, to z czystym sumieniem mogę polecić Pana Leszka. Robił u nas i jesteśmy bardzo zadowoleni. 606826232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts