iwozelka 14.04.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja myśle że nie na mleko dzieci są uczulone ale na zawarte w nim środki chemiczne. czy na wsi krowa pasie się na nieskażonej w jakiś sposób łące wątpię Chyba nie czytałas uważnie tego co napisałam o moim bratanku. Jestem pewna, że takich dzieci jest więcej... Środki chemiczne w mleku nie pojawiają się za pośrednictwem krowy ale raczej za pośrednictwem mleczarni...Doczytałam o waszym przypadku, ale wiem że są przypadki że nawet juz na mleko prosto od krowy dzieci są uczulone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Bo tak na zdrowy rozum. Na całym świecie od setek lat ludzie spożywają mleko różnych zwierząt w różnych postaciach. Setki lat było dobrze aż tu nagle pojawiły się uczulenia, skazy białkowe i takie tam... No i teraz pytanie. My się zmieniliśmy, czy mleko, że nagle zaczęło nam szkodzić? Lecę, bą mąż kompa wyłączył i zaprasza do sypialni Jeśli chodzi o alergie, to napewno skażenie środowiska bardzo się przyczyniło. Pod hasłem "skażenie środowiska trzeba mieć na uwadze również szczepionki konserwowane związkami rtęci, rtęć używaną do zaprawiania nasion siewnych, amalgamatowe plomby, ołów ze spalin samochodowych, (od kilku lat już nie, ale ile w ziemi zostało?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Doczytałam o waszym przypadku, ale wiem że są przypadki że nawet juz na mleko prosto od krowy dzieci są uczulone Wiem, ale nie o tym pisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.04.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Dyskretnie zaznaczam swoją obecność bo to jeszcze wczesna pora . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 15.04.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam widzę, że nie tylko mnie zmogła choroba Zatoki - straszna sprawa. Pozdrawiam wszystkich nocnych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witaj mario_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 mnie też coś rozkłada z nagła dostałam prawie 38 st. gorączki nie wiem co jest grane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 mnie też coś rozkłada z nagła dostałam prawie 38 st. gorączki nie wiem co jest grane .... u mnie podobnie , ból gardła od wczoraj i dzisiaj gile. Zdrówka życzę !!! Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 cześć Konrad miło Cię widzieć no to sobie poodpoczywamy ..... również życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 16.04.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich dzisiaj, a w sumie to już jutro..... Mam nadzieję, że wszyscy zdrowieją, bo pogoda super. Ja już tylko po 2 tabletki przeciwbólne biorę - znaczy że przechodzi Rano sporo pracy, więc nie ma co narzekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jak tam nasze schorowane Nocne Marki? Zdrowia życzę i zapraszam do naszego Pubu . Grzane pifko postawi Was na nogi . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 17.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 zdrowie kiedys było - ale dzięki i za piwne sprawy również - zreszta dołaczam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No tak. Klub juz otwarty. Mam nadzieję, że nikt więcej się nie pochorował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 JoShi a Ty tak z mokrą głową? No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 JoShi a Ty tak z mokrą głową? Bo mnie się trochę w życiu pokomplikowało i coraz gorzej to znoszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 17.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a propos - mokrej głowy - hehehehe dzisiaj miałem sporą awarię zaworu głównego - wywaliło go -stary był. miałem mokrą głowę......w sumie to chyba wszystko miałem mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No tylko nie mów, że zamokły Ci marzenia . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 17.04.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No tylko nie mów, że zamokły Ci marzenia . No to aby do rana . jeśli myślisz o tym o czym ja pomyślałem to i to też mi zmoknęło jeśli zaś nie myślisz o tym o czym ja myślę to oczywiście, chyba że raczej nie, aczkolwiek nie mam pewności - choć te słowa się wykluczają oby do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 JoShi a Ty tak z mokrą głową? Bo mnie się trochę w życiu pokomplikowało i coraz gorzej to znoszę... Tak to czasem w życiu bywa Mam nadzieję, że się wszystko rychło odkomplikuje Szczerze Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 A na frasunek najlepszy jakowyś trunek i głowa do góry , jutro będzie lepiej . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts