Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Nocnych Marków :)))

Recommended Posts

Ja myśle że nie na mleko dzieci są uczulone ale na zawarte w nim środki chemiczne. :evil: czy na wsi krowa pasie się na nieskażonej w jakiś sposób łące :o wątpię

Chyba nie czytałas uważnie tego co napisałam o moim bratanku. Jestem pewna, że takich dzieci jest więcej... Środki chemiczne w mleku nie pojawiają się za pośrednictwem krowy ale raczej za pośrednictwem mleczarni...

Doczytałam o waszym przypadku, ale wiem że są przypadki że nawet juz na mleko prosto od krowy dzieci są uczulone

• Odpowiedzi 930
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bo tak na zdrowy rozum. Na całym świecie od setek lat ludzie spożywają mleko różnych zwierząt w różnych postaciach. Setki lat było dobrze aż tu nagle pojawiły się uczulenia, skazy białkowe i takie tam... No i teraz pytanie. My się zmieniliśmy, czy mleko, że nagle zaczęło nam szkodzić?

Lecę, bą mąż kompa wyłączył i zaprasza do sypialni :)

Jeśli chodzi o alergie, to napewno skażenie środowiska bardzo się przyczyniło. Pod hasłem "skażenie środowiska trzeba mieć na uwadze również szczepionki konserwowane związkami rtęci, rtęć używaną do zaprawiania nasion siewnych, amalgamatowe plomby, ołów ze spalin samochodowych, (od kilku lat już nie, ale ile w ziemi zostało?).

No tylko nie mów, że zamokły Ci marzenia :x .

No to aby do rana :wink: .

jeśli myślisz o tym o czym ja pomyślałem to i to też mi zmoknęło :o

jeśli zaś nie myślisz o tym o czym ja myślę to oczywiście, chyba że raczej nie, aczkolwiek nie mam pewności - choć te słowa się wykluczają :)

oby do rana