kuleczka 15.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 JoShi, zbyt długie patrzenie na kiełbaski nie jest wskazane szczególnie wieczorem, gdyż potem musimy skonfrontować ten wizerunek z widokiem innej i to nie drobiowej........ A to mnie zastrzelilaś... Myslisz, że po wpatrywaniu się w smakowite wieprzowe kiełbaski innego widoku nie zniosę ? Ależ nie......nie wiem tylko jaki kaliber tych kiełbasek robiłaś martwię się, żebyś nie poczuła się rozczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.03.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ależ nie......nie wiem tylko jaki kaliber tych kiełbasek robiłaś martwię się, żebyś nie poczuła się rozczarowana A to bardzo mozliwe, bo kaliber był duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ależ nie......nie wiem tylko jaki kaliber tych kiełbasek robiłaś martwię się, żebyś nie poczuła się rozczarowana A to bardzo mozliwe, bo kaliber był duży... Ale sobie piwa naważyłaś Teraz to nie masz wyjścia musisz robić dobrą minę do złej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.03.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ale sobie piwa naważyłaś Teraz to nie masz wyjścia musisz robić dobrą minę do złej gry Piwa to nie... Ja tylko wino umiem robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 JoShi, jak wypadła degustacja kiełbasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.03.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jeszcze trwam w niepewności. Mąż na śniadanie przygotował rybkę a po śniadaniu uruchomiliśmy produkcje cienkiej kiełbaski do wędzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 16.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jeszcze trwam w niepewności. Mąż na śniadanie przygotował rybkę a po śniadaniu uruchomiliśmy produkcje cienkiej kiełbaski do wędzenia. a zajmujecie się jeszcze czymś innym niż produkcja spożywcza??? I to o głodnym pysku? A poza tym mandat się należy za używanie nocnego wątka po godzinach! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.03.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Skoro-pytasz to odpowiem po godzinach. Ja robie doktorat z fizyki. W wolnych chwilach piszę skrypty php, za pieniądze. Mój mąż jest programistą. Wykańczamy dom, pracujemy w ogrodzie, odwiedzamy rodzinę... No nie wiem co jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jeszcze trwam w niepewności. Mąż na śniadanie przygotował rybkę a po śniadaniu uruchomiliśmy produkcje cienkiej kiełbaski do wędzenia. a zajmujecie się jeszcze czymś innym niż produkcja spożywcza??? I to o głodnym pysku? A poza tym mandat się należy za używanie nocnego wątka po godzinach! O! Bratki, to moja wina ale nie mogłem sie doczekać informacji na temat kiełbasek. A i tak muszę czekac chyba do kolacji JoShi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.03.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Nie, nie musisz czekać. Spróbowałam, Trochę za ciepła woda była i za słabo osłonki napchane, ale kiełbaska wyszła przednia... Dobrze wymieszana, zwarta, dobrze doprawiona, aromatyczna... Mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Nie, nie musisz czekać. Spróbowałam, Trochę za ciepła woda była i za słabo osłonki napchane, ale kiełbaska wyszła przednia... Dobrze wymieszana, zwarta, dobrze doprawiona, aromatyczna... Mniam... Praktyka czyni mistrza. Następne będą jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Sowy!!!!! Nie spać proszę, bo nam reputacja podupadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Przecie nie śpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ja dopiero po 22 mam normalny poziom IQ Rano, o świcie, koło 12 jest o 50% niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 coś w tym jest ja też ożywiam się dopiero grubo po południu jako że przyszło mi żyć ze skowronkiem, dochodzi niekiedy do zgrzytów z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 coś w tym jest ja też ożywiam się dopiero grubo po południu jako że przyszło mi żyć ze skowronkiem, dochodzi niekiedy do zgrzytów z tego powodu Hi, hi, u mnie jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.03.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 to się towarzystwo nocne rozkręciło we dnie i w nocy nadają za karę wierszyki recytować proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witaj Matko Założycielko Już recytuję: Poszedł żuczek za chałupkę, Zdjął majteczki, zrobił k...ę Dobrze żuczku, żeś tak zrobi,. Żeś chałupkę przyozdobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.03.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ślicznie wyrecytowałeś siadaj -------- szóstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ślicznie wyrecytowałeś siadaj -------- szóstka Dziękuję matko Założycielko W szkole też byłem prymasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts