pedzelito 20.11.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Pędzel - znasz takie powiedzenie co nagle to po diable... Nie martw się i na Ciebie przyjdzie pora żeby sie Wykańczać... Sebo8877 Ja tylko chcę skończyć to co zacząłem i właśnie tak jak piszesz to do połowy grudnia wystarczy mi czasu "w sam raz". Wykańczać się zaczynam już wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.11.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Pędzel - znasz takie powiedzenie co nagle to po diable... Nie martw się i na Ciebie przyjdzie pora żeby sie Wykańczać... Sebo8877 Ja tylko chcę skończyć to co zacząłem i właśnie tak jak piszesz to do połowy grudnia wystarczy mi czasu "w sam raz". Wykańczać się zaczynam już wiosną. Ważne jak skończysz - to w trakcie i początek się nie liczy - musisz być cierpliwy - to tak samo jak z Kobietkami Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 20.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 U mnie też tylko folia i laty polozone a dachówka Ale już się nie stersuję i tak tego nie przeskocze, szkoda naszych nerwów prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To wrzucę Wam trochę do zastanowienia się. Uziom fundamentowy jako uziom wyrównawczy Ważnym składnikiem ..................... ze wstydu zapaść się pod ziemię, najlepiej pod tym wybrakowanym fundamentem.[/b] Ja wykonałem uziom fundamentowy...... A teraz wiem, żę zostałem "zrobiony" przez firmę wykonującą przyłącz oraz instalację policznikową. Dzięki za stanowisko, jest i będzie ono pomocne dla zaczynających budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.11.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 U mnie też tylko folia i laty polozone a dachówka Ale już się nie stersuję i tak tego nie przeskocze, szkoda naszych nerwów prawda:) ... a u mnie dziś kładli gąsiory. Jutro do południa powinni skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.11.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 U mnie też tylko folia i laty polozone a dachówka Ale już się nie stersuję i tak tego nie przeskocze, szkoda naszych nerwów prawda:) ... a u mnie dziś kładli gąsiory. Jutro do południa powinni skończyć. Tomek a co Ci "zrobioli nie tak " z tym podłaczeniem ??? Kiedy zaczynasz się wykańczać ???? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 22.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 U mnie też tylko folia i laty polozone a dachówka Ale już się nie stersuję i tak tego nie przeskocze, szkoda naszych nerwów prawda:) ... a u mnie dziś kładli gąsiory. Jutro do południa powinni skończyć. Tomek a co Ci "zrobioli nie tak " z tym podłaczeniem ??? Kiedy zaczynasz się wykańczać ???? Sebo8877 wykończony to już jestem... jak oddychnę trochę to prąd i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Witam wszystkich. Porady elektryka oferuję. Piszcie jak bedą problemy. no poproszę: kto pokrywa koszty wykonania pomiaru geodezyjnego przyłącza przedlicznikowego ? kto ponosi koszt uziomu i pomiaru uziemienia tablicy licznikowej? zakład energetyczny na którego wniosek wykonuje go jakaś firma czy inwestor, kóry opłaca tzw. opłatę stała do zakładu, a pomimo to musi w/w opłaty uiścić wykonawcy. uzupełnię moję wcześniejszą odpowiedź: Aktualnie obowiązujące Rozporządzenie Ministra Gospodarki Z dnia 4 maja 2007 roku W sprawie szczegółowych warunków funkcjonowania systemu elektroenergetycznego dostępne tutaj: http://isip.sejm.gov.pl/servlet/Search?todo=file&id=WDU20070930623&type=2&name=D20070623.pdf Określa że: Miejscem dostarczania energii elektrycznej jest punkt określony w umowie o przyłączenie do sieci. Należy uzyskać od ZE – Warunki techniczne przyłączenia ( WTP ). Ważna jest granica dostawca/odbiorca. Każda ze stron odpowiada, wykonuje i finansuje prace do niej należące. Należy się dowiedzieć w konkretnym ZE z którym nawiązujemy współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 27.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 witam Potrzebuje solidna firme ktora zajmuje sie robieniem i instalacja kominkow. Czy zna ktos godna polecenia? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.11.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 witam Potrzebuje solidna firme ktora zajmuje sie robieniem i instalacja kominkow. Czy zna ktos godna polecenia? Z gory dziekuje Z kilku ust już słyszałem że to jest dobra firma: http://www.groz.pl/ Szefa znam - porządny chłop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 01.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witajcie!!! Nareszcie doczekałam się okien ale niestety nie wszystkich, pozostałe trzy będą za dwa tygodnie http://images26.fotosik.pl/120/3ac7e931415a9f85med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.12.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dzisiaj mile zaskoczył mnie widok koparki zaczynającej kopać pod sieć kanalizacyjną na naszym nowopowstającym osiedlu To może w przyszłym roku jednak uda nam się zamieszkać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 14.12.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ale u nas zastoj U mnie dach się kończy mam nadzieje że stres zwiazany z budową mnie kiedyś nie wykończy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 15.12.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Aga, na pewno odreagujesz gdy wreszcie domek będzie przykryty, pamiętam to uczucie spokoju, że nareszcie nie leje się na głowę... jeszcze troszeczkę cierpliwości Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 16.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zgodnie z obietnicą wklejam zdjecia http://images32.fotosik.pl/81/59763b6afd2b495b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 16.12.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Śnieżnobialyhttp://images31.fotosik.pl/81/658189cae3befc0f.jpg http://images24.fotosik.pl/128/0e2b541391f9e360.jpg http://images29.fotosik.pl/127/d9f70528133af3ab.jpg I to by bylo na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 17.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Waw pięknie Aga!!! Piękna dachówka i duży dom, teraz możesz juz tylko mysleć o nadchodzących Świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 19.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Aga moje gratulację, nie mniej jednak zdięcia nie pokazują wszystkiego w realu wygląda jeszcze piękniej. Powodzonka zyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 19.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dziękuję:)Mam nadzieje że mężowi sie też spodoba...POzdrawiam Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia DLA WAS WSZYSTKICH [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 19.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich z podkarpacia a szczegolnie okolice SANOKA.rozpoczynam budowe w 2008, moj projekt to rododendon 5 z Archonu. Mam do Was prosbe o namiary na niedrogie, uczciwe sklady budowlane. Przede wszystkim szukam bloczkow betonowych na fundamenty, ceramike na sciany, drzewo na szalunki, stal. Jestem za granica wiec nie moge sam o to zadbac, a wiekszosc z was ma w tym zakresie duze doswiadczenie. pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za pomoc!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts