AAgnieszk 17.06.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witajcie! O dzienniczku nie zapomniałam, o nie, ale czasu brak tak bardzo... i jakaś taka roztargniona przez to całe budowanie się stałam. Muszę się jednak zmobilizować i obiecuję nadrobić zaległości Wiolu ciekawa jestem bardzo jaki wybrałaś wkład i jaką obudowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.07.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Co tu tak spokojnie??? A u mnie się dzieje...!!! Robi sie poddasze tzn. ocieplenie , regipsy i kominek zamówiony, za dwa tygodnie zobaczymy jaki tego będzie efekt I mam bramę garażową, właśnie taką: http://images32.fotosik.pl/307/d5ffb644946c59famed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Spokojnie tylko w temacie bo na budowach ruch. U mnie schną wylewki i powoli przygotowuję się do instalacji kotłowni i wentylacji. Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 04.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ja mam już pierwsze płytki... do kotłowni Najgorzej jest z drzwiami wewnętrznymi, bo albo straszna drożyzna albo ... tandeta i te ościeżnice regulowane od 200 zł do góry... O AGD jeszcze nawet nie myślę, choć bym chciała, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 04.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. ... Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.07.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. ... Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne Ja też mam taką nadzieję. Nie chcę tego rozpakowywać bo przy wielokrotnych przenosinach na pewno "stałobysię"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 18.08.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Hej, hej!!! Jest tam KTO??? Wszyscy na budowie??? A może już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 21.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 obecny, casami czytam, wykańczam ostro....się.parapetówka dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam! No i co z tymi parapetówkami??? Kto już jest "po" a kto planuje? Ja jeszcze planuję - jak na razie na 2 stycznia ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Obecnie działam, jestem, nie umarłem. http://images6.fotosik.pl/326/ca56dd49e298130am.jpg Pozdrawiam wszystkich bywalców tego tematu!!!! Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 06.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich! Ja też się wykańczam... Płytkarze przychodzą już od miesiąca, parkieciarza od 2-ch poszukuję, meble kuchenne niby się robią, ale pewnie zacznę szukać innej firmy itd itd... Ale ogólnie jest fajnie i czekam na kwiecień, bo to planowany termin naszej przeprowadzki do naszego domostwa, ale jak my to WSZYSTKO zdołamy zrobić (zamierzam samodzielnie pomalować ściany) ??? Pozdrawiam serdecznie wszystkich wykańczających! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 08.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no to pięknie......czy nasza grupa upadła ???taka tu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 28.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jeszcze nie upadła. Ja mieszkam w nowym domu choć jeszcze mam sporo do zrobienia. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts