Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

Gość AAgnieszk@

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. :) ...

Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne :roll:

... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. :) ...

Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne :roll:

:D

Ja też mam taką nadzieję.

:D

Nie chcę tego rozpakowywać bo przy wielokrotnych przenosinach na pewno "stałobysię"!

• 1 month później...
  • 2 months później...

Witam!

No i co z tymi parapetówkami???

Kto już jest "po" a kto planuje?

Ja jeszcze planuję - jak na razie na 2 stycznia :) ale co z tego wyjdzie to nie wiem.

Obecnie działam, jestem, nie umarłem. :)

http://images6.fotosik.pl/326/ca56dd49e298130am.jpg

Pozdrawiam wszystkich bywalców tego tematu!!!!

Pedzelito

• 1 month później...

Witam wszystkich! Ja też się wykańczam... :-? :) :D

Płytkarze przychodzą już od miesiąca, parkieciarza od 2-ch poszukuję, meble kuchenne niby się robią, ale pewnie zacznę szukać innej firmy itd itd... :p :p

Ale ogólnie jest fajnie i czekam na kwiecień, bo to planowany termin naszej przeprowadzki do naszego domostwa, ale jak my to WSZYSTKO zdołamy zrobić

(zamierzam samodzielnie pomalować ściany) ??? :o

Pozdrawiam serdecznie wszystkich wykańczających! :p

• 7 months później...
  • 3 weeks później...