AAgnieszk 25.01.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wiolu zawstydziłaś mnie, bo tak naprawdę to nie mam odwagi pisać dziennika, choć ta myśl od czasu do czasu krąży mi po głowie... daw13 witaj ponownie! Pamiętam jak opisywałeś położenie swojej działki... blisko torow kolejowych, naokoło niej rosną świerki dobrze pamiętam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGMA 26.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam wszystkich!Widzę, że grono Sanoczan się powiększa. To dobrze, będziemy wymieniać informacje. Mam już projekt ale pójdzie jeszcze do poprawki. Robiłam rozeznanie w sprawie pustaków ceramicznych MAX, ale jest z nimi duży problem, producent z hadykówki odpisał mi, że termin realizacji na lipiec. Chyba zrezygnuję z z pustaków ceramicznych i przerzucę się na beton komórkowy. Napiszcie gdzie są najkorzystniejsze ceny na materiały:beton, pustaki, styropian, wełna, dachówki, blachodachówki i td. Czy ktoś ma doświadczenie ze styropianem jaki jest dobry, z frezem bez frezu jak a firma? A może ktoś poleci dobrego i taniego wykonawcę, najlepiej z okolic Sanoka. Pozdrawiam i życze owocnych negocjacji. javascript:emoticon('') javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANUTAAA 27.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 No kochani ,mamy zimę. Czy aby napewno jestesmy przygotowani do budowy?Może ktoś skorzysta z dobrych rad. Chwila relaksu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=86957&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 27.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witaj Farida, chętnie wesprzemy sie na Twym ramieniu, bo choć jeszcze nie zaczęliśmy budowy to czasem mamy dość... Pochwal się swoim domkiem!!!!!! Obecnie na tapecie są u mnie dachówki, walczę z hurtowniami, negocjuję i waham sie pomiędzy koramikiem, ruppem i robenem... No czesc Sama sie kiedys szarpalam z hurtowniami ,wiec wiem czym to pachnie.Zycze wytrwalosci. My tez mamy dachowki,ale przytargalismy je z Krakowa-Tondach.Cenowo wyszly rewelacyjnie.Co do jakosci nie umiem obiektywnie ocenic,bedaz gledzil,ze nierowne ale mysle,ze chcial poprostu cos doskubac do ceny za robote.(Jesli cie interesuje odezwij sie na priw,pokaze fotki i mozesz wpasc na budowe i zobaczyc).W dowozie pomogl pan z hurtowni udostepniajac swoj samochod,choc nie kupilismy jej u niego! super gosc! Jesli chodzi o domek,to nie bardzo mam ochote go pokazywac publicznie-stoi w dosc charakterystychnym miejscu a ja wolalabym zachowac troche prywatnosci we wsi-juz i tak maja nas za wariatow .ale chetnie wysle fotki na priw. A co do tego dosc...ech.ja nie mam ,ale kiedy sie zaczelo juz wiedzialam,ze drugi raz zrobila bym to inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Farida bardzo chetnie zobaczę twój domek, może być oczywiście na priv Z dachówkami jest tak, że wole je kupić gdzieś niedaleko, myślę, że w ten sposób uniknę problemu z ewentualną wymianą gdy okaże się, że np. spora ilość będzie uszkodzona (odpukać) albo gdy mi zabraknie jakiegoś elementu. Dlatego na razie szukam w Sanoku i chyba w końcu zdecyduję się na Koramik i to w najbliższym czasie, bo od lutego podwyżka 15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.01.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Ogma jestem strasznie ciekawa jak poszło ci z naszym projektantem, czy zmieni jednak gabaryty domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 28.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Z dachówkami jest tak, że wole je kupić gdzieś niedaleko, myślę, że w ten sposób uniknę problemu z ewentualną wymianą gdy okaże się, że np. spora ilość będzie uszkodzona I racja.nie namawiam nikogo tylko wskazuje na taka mozliwosc. AAgnieszk@,fotki poszly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.01.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Farida super chata!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 farida Jak mozna to i ja zdjecia na maila poproszę bo poszukuję inspiracji do swegi jeszcze nieistniejącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 28.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 farida Jak mozna to i ja zdjecia na maila poproszę bo poszukuję inspiracji do swegi jeszcze nieistniejącego prosze bardzo,ale nie wiem co z ta inspiracja,bo u mnie jeszcze wszystko w "proszku".np kolor stolarki i elewacja spedza mi sen z powiek.a myslalam,ze po decyzji o materiale ma sciany bedzie juz z gorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 28.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Farida super chata!!! Dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 farida, podoba mi sie domek I ta stajnia....a wogle okolice bajeczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 29.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dziewczyny i chłopaki! Kupiłam dzisiaj dachówkę ceramiczną!!! Cuuudowna... no, przynajmniej dla mnie i mojego mężulka, dzieci tez zachwycone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 AAgnieszk@ ciesz się, ciesz Jaki kolor? Mam pytanie odnośnie dachu osoby kryjące blachodachówką. Jakiej firmy blachę macie/będziecie mieli? Słyszał ktoś o Krollu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.01.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Wiolu, kolor czerwona angoba, ale wyglada w realu jak miedziana śliczniutka Niedaleko mojego osiedla jest Blachstar i tam robiłam wycenę blachodachówki tak dla porownania cen, różnica wyniosła 3 tys.Ale blachodachówkę podobno mają tam całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.01.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Teraz myślę o rynnach, bo postanowiłam je kupić osobno. Jakie polecacie, oczywiście stalowe? Teraz nie kupię, ale rozeznanie warto zrobić, bo póżniej nie będzie na to czasu.... tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 U mnie bedą plastikowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.01.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ja do mojego balachotrapeza z rabki (na Tyssen Krupie) załozyłem rynny Planja Siba http://www.plannja.com/upload/PL/Images/pdf/siba.pdfSprawa wygląda wg mnie bardzo fajnie a kosztowała normalne pieniądze. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Firma Planja ma też świetną blachodachówkę, ale drogą, rynny z pewnościa są dobre, sporo było zachwytow nad nimi tu na forum. Szkoda, że nie moge wejść na podany link przez Sebo, mój komp ostatnio cos odmawia posłuszeństwa... czy to rynny stalowe, czy plastiki?Ja jestem zdecydowana kupić na pewno stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Firma Planja ma też świetną blachodachówkę, ale drogą, rynny z pewnościa są dobre, sporo było zachwytow nad nimi tu na forum. Szkoda, że nie moge wejść na podany link przez Sebo, mój komp ostatnio cos odmawia posłuszeństwa... czy to rynny stalowe, czy plastiki? Ja jestem zdecydowana kupić na pewno stalowe. Aga spróbój tu http://www.plannja.com/templates/PageW____2898.aspx Co do materiału to antykorozyjnie zabezpieczona stal z powłoka powlekana czyms w rodzaju plastiku - na gorąco łaczona ze stalą - nie da sie tego w rzaden sposób oddzielic.. a jest niezniszczalne no chyba że się zarysuje do żywej stali.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts