Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

Gość AAgnieszk@

Recommended Posts

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Kupowałem go w październiku...

Obawiam się, że poszły w górę ale i tak coś mi się wydaje, że może być taniej. Jak to nie problem to prosiłbym o namiary...... :p

Sorki, nie jestem do końca pewny czy od nich kupiłem ale najprawdopodobniej to ten numer: 17 854 49 90. Namiarów miałem kilka - nie wszystkie w telefonie.

Dzwoniłem i teraz najtańsze są po 1250 :cry: ........ ale i tak coś wezmę...albo właśnie ten alboo ten co ja znalazłem (zaletą jest to, że widziałem go u znajomego).

Jeszcze raz dzięki za info....

tomasz3211 Ja też potrzebować będę. Jakbyś miał namiary to byłabym wdzieczna za podzielenie się nimi ze mną..

A wogle to ustalałeś z kierbudrm ile wizyt będzie? Czy tylko wiesz ze 1000 zł za całość ale nic wiecej nie wiesz?

raz na dwa tygodnie, lub na wezwanie ale po godz 16, po pracy,

a na marginesie to ma kilka budów posąsiedzku i to podobno dlatego taka cena,a po wtóre to przejeżdza koło mnie do swojego domu tak więc może być codziennie jak mu się będzie chciało buty brudzić :D

Pedzelito! To dobry początek!

A ja wczoraj wybrałam się do RCMB i okazało się, że już przywieżli z Niemiec moją dachówkę von muller, lezy tam sobie i czeka.... poczeka jeszcze dobrych parę miesięcy.

Nie wiem jakie kupić kominki wentylacyje, wczoraj słyszałam, że z pcv są lepsze niz ceramiczne...??/ :o

Wiola w innym wątku pytasz mnie o kuchnię. Myślałam nie raz jak ja urzadzic w przyszłości.. choć nie to mi teraz w głowie... wiem na pewno, że zlew nie może być pod oknem ani w rogu, więc zostaje dluższa ścianka bez okna. Na tej samej ścianie będzie również kuchenka (płyta ceramiczna) - na środku ściany.... :roll: Ale namieszałam :roll:

Te przyjemności musza jeszcze troszeczke poczekać, najpierw uporam się ze stanem surowym, a reszta juz z górki....tak to sobie wyobrażam 8) 8)

Hej

Wiolasz dzięki za namiary na architekta, jutro jestem umówiony i jak wszystko pójdzie dobrze to może w przyszłym tygodniu kupię projekt i zabieram się za materiały (kumpel z RCMB mówił iż na marzec szykuje sie już kolejna podwyżka na pustaki więc nie ma na co czekać). MOże macie info gdzie w pobliżu Rzeszowa szukać najtańssych pustaków na ściany i bloczków na fundamenty.

Mam tylko jeszcze początkującego dylemat czy wybrać tańszy beton kom czy ceramikę, ile osób tyle opini, a wy co myślicie.

Pozdrawiam

Adam

Wiola, ja w kuchni w ogóle komina miec nie będę - likwidujemy, będzie wentylacja w ścianie, to samo w małej łazience na parterze.

walker widziałam ostatnio cementowa na dachu czterospadowym prezentowała sie świetnie był to BRASS, kasztanowa będzie piękna, jedyna wada wg mnie to szybkie porastanie mchem takich dachówek betonowych, ponieważ nie są angobowane jak ceramiczne. A może te nowsze modele są jakoś zabezpieczane przed porostami, nie wiem...

walker, mój pan Tadzio ostatnio mnie przekonywał, że jak już dachówka to tylko ceramiczna..nawet z głowy mi wyliczył że mój dach ze wszystkim to jakieś 17 tys. :p

wentylacja w ścianie, to samo w małej łazience na parterze
jak takie coś wygląda? moze gdzieś widziałam ale chyba nie kojarzę..