wiolasz 13.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 adam73 zajrzyj do skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 13.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witaj w klubie Adam! Niestety nie polecę Ci mojego architekta bo nie wiem czy jest tani....robi mi po znajomości - pewnie trudno w to uwierzyć ala sam jeszcze nie wiem ile zapłacę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 13.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 WitaJ Adamie. potrzebuję geodety do wytryczenia domu. Mam już kierownika ... za 1000 za całość do zakończenia. Co sądzicie o cenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 tomasz3211 Ja też potrzebować będę. Jakbyś miał namiary to byłabym wdzieczna za podzielenie się nimi ze mną.. A wogle to ustalałeś z kierbudrm ile wizyt będzie? Czy tylko wiesz ze 1000 zł za całość ale nic wiecej nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 13.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ...Kupowałem go w październiku... Obawiam się, że poszły w górę ale i tak coś mi się wydaje, że może być taniej. Jak to nie problem to prosiłbym o namiary...... Sorki, nie jestem do końca pewny czy od nich kupiłem ale najprawdopodobniej to ten numer: 17 854 49 90. Namiarów miałem kilka - nie wszystkie w telefonie. Dzwoniłem i teraz najtańsze są po 1250 ........ ale i tak coś wezmę...albo właśnie ten alboo ten co ja znalazłem (zaletą jest to, że widziałem go u znajomego). Jeszcze raz dzięki za info.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 13.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 tomasz3211 Ja też potrzebować będę. Jakbyś miał namiary to byłabym wdzieczna za podzielenie się nimi ze mną.. A wogle to ustalałeś z kierbudrm ile wizyt będzie? Czy tylko wiesz ze 1000 zł za całość ale nic wiecej nie wiesz? raz na dwa tygodnie, lub na wezwanie ale po godz 16, po pracy, a na marginesie to ma kilka budów posąsiedzku i to podobno dlatego taka cena,a po wtóre to przejeżdza koło mnie do swojego domu tak więc może być codziennie jak mu się będzie chciało buty brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Wypożyczenie agregatu - 130 zł/doba...... szok!!!! Pozostaje jego kupno albo przyłącz tymczasowy i chyba na to drugie się zdecyduję, uf.. Mój kier-bud, zaproponował cos ok.800 zł dobrze się składa, bo jadąc i wracając z pracy ma po drodze, więc chyba czasem wstapi na moją budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Fajnie Wam. Mój kierbud coś nawala ostatnio z terminem..I po drodze nie ma. Musi specjalnie się u mnie w tym błocie pojawiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 14.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzisiaj muszę załatwić pojemnik na wodę, najlepiej 1000l, przynajmniej jedno będzie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 14.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja dzisiaj zrobiłem pierwsze poważne zamówienie - zamówiłem silikaty na mój dom, 15 marca mają być. Miesiąc oczekiwania na budulec to teraz ponoć rewelacyjny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 15.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Pedzelito! To dobry początek! A ja wczoraj wybrałam się do RCMB i okazało się, że już przywieżli z Niemiec moją dachówkę von muller, lezy tam sobie i czeka.... poczeka jeszcze dobrych parę miesięcy. Nie wiem jakie kupić kominki wentylacyje, wczoraj słyszałam, że z pcv są lepsze niz ceramiczne...??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 15.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 W jakich kolorach macie dachy lub będziecie mieć?? Ja będę miał kolor kasztanowy (dachówka romańska Braasa).A może ktoś fotkę wrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 15.02.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Moja dachówka to czerwona angoba, ale w rzeczywistości wyglada jak miedziana http://images11.fotosik.pl/53/1658eaa526748b39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 15.02.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Wiola w innym wątku pytasz mnie o kuchnię. Myślałam nie raz jak ja urzadzic w przyszłości.. choć nie to mi teraz w głowie... wiem na pewno, że zlew nie może być pod oknem ani w rogu, więc zostaje dluższa ścianka bez okna. Na tej samej ścianie będzie również kuchenka (płyta ceramiczna) - na środku ściany.... Ale namieszałam Te przyjemności musza jeszcze troszeczke poczekać, najpierw uporam się ze stanem surowym, a reszta juz z górki....tak to sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Te przyjemności musza jeszcze troszeczke poczekać, najpierw uporam się ze stanem surowym, a reszta juz z górki....tak to sobie wyobrażam no nie do konca bo ja musze wiedziec gdzie bedzie kuchenka wczesniej, chodzi o komin... i właśnie pomysłów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 15.02.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 AAgnieszk@ bardzo mi się podoba Twoja dachówka i chciałbym mieć taką ale niestety mam ograniczony budżet .........cementowa też będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam73 16.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej Wiolasz dzięki za namiary na architekta, jutro jestem umówiony i jak wszystko pójdzie dobrze to może w przyszłym tygodniu kupię projekt i zabieram się za materiały (kumpel z RCMB mówił iż na marzec szykuje sie już kolejna podwyżka na pustaki więc nie ma na co czekać). MOże macie info gdzie w pobliżu Rzeszowa szukać najtańssych pustaków na ściany i bloczków na fundamenty. Mam tylko jeszcze początkującego dylemat czy wybrać tańszy beton kom czy ceramikę, ile osób tyle opini, a wy co myślicie. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 16.02.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej Mam tylko jeszcze początkującego dylemat czy wybrać tańszy beton kom czy ceramikę, ile osób tyle opini, a wy co myślicie. Wybierz silikaty i będziesz BARDZO zadowolony. Zapraszam: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=18964&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 17.02.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Wiola, ja w kuchni w ogóle komina miec nie będę - likwidujemy, będzie wentylacja w ścianie, to samo w małej łazience na parterze. walker widziałam ostatnio cementowa na dachu czterospadowym prezentowała sie świetnie był to BRASS, kasztanowa będzie piękna, jedyna wada wg mnie to szybkie porastanie mchem takich dachówek betonowych, ponieważ nie są angobowane jak ceramiczne. A może te nowsze modele są jakoś zabezpieczane przed porostami, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 walker, mój pan Tadzio ostatnio mnie przekonywał, że jak już dachówka to tylko ceramiczna..nawet z głowy mi wyliczył że mój dach ze wszystkim to jakieś 17 tys. wentylacja w ścianie, to samo w małej łazience na parterze jak takie coś wygląda? moze gdzieś widziałam ale chyba nie kojarzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts