Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

Gość AAgnieszk@

Recommended Posts

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

farida jesli będę chciała to wyleją chudziaka... znasz ich? 8)

Nie znam :) .ale szukam gosci do chudziaka wlasnie.Jutro mam spotkanie z ewentualnym wylewaczem,jesli nie wypali ,to moze pozyczysz swoich na kilka godzin pytajnik.(nawalila klawiatura,nie wiem gdyze ynak yapytania sie schowal :evil: )

no to idziemy "łeb w łeb" mam bardzo podobne pustaki, i też dzić położyli mi piątą warstwę ( z ośmiu).... ufffff..... jak gorąco, przywieźli mi również pierwszy transport "terivy"

Tomek, faktycznie budujemy w tym samym tempie, a powiedz czemu aż osiem warstw pustaków murujesz, będzie piwnica?

farida jesli będę chciała to wyleją chudziaka... znasz ich? 8)

Nie znam :) .ale szukam gosci do chudziaka wlasnie.Jutro mam spotkanie z ewentualnym wylewaczem,jesli nie wypali ,to moze pozyczysz swoich na kilka godzin pytajnik.(nawalila klawiatura,nie wiem gdyze ynak yapytania sie schowal :evil: )

Jeśli będziesz potrzebowała to daj znać, zapytam czy mogą, bo z tego co się zdążyłam zorientować to roboty im nie brakuje, budują równocześnie nie tylko u nas, ale spytać nie zawadzi... :wink: Są z Leska.

Agnieszka- tak się martwiłaś brakiem pradu, a tu proszę budowa pełną parą.

Ja sobie cierpliwie czekam, na uprawomocnienie sie decyzji, :D

kierownika budowy już mam, geodete też do wytyczenia domku.

Aktualnie przeprowazam "casting" na panow od dachu, obym dobrze wybrała.

Zawsze jest jakieś wyjście, na agregacie można z powodzeniem budować, od poniedziałku będzie jednak "prawdziwy" prąd, skrzynka już jest, czekamy tylko na podpis prezesa... :roll:

Danusiu, fachowców do dachu zaklepuj jak najszybciej, ci najsolidniejsi w Sanoku już zajęci i ja zawarłam umowę z nimi jeszcze w ubiegłym roku, a już wtedy niektórzy byli pozajmowani :o Pytaj ludzi, oni wystawiają najlepsze świadectwo wykonawcom i na tej podstawie wybieraj, powodzenia! :p

no to idziemy "łeb w łeb" mam bardzo podobne pustaki, i też dzić położyli mi piątą warstwę ( z ośmiu).... ufffff..... jak gorąco, przywieźli mi również pierwszy transport "terivy"

Tomek, faktycznie budujemy w tym samym tempie, a powiedz czemu aż osiem warstw pustaków murujesz, będzie piwnica?

tak , będzie piwnica, :cry:

dzisiaj odwiedziłem feridę se będzie w pięknym miejscu mieszkać, terem jak marzenie, jestem do tej pory pod wrażeniem :o :o :o :o :o :o .

a co sie tyczy m,urowania to dzisiaj zakończyłem stawianie ścian... z przygodami ale ukoczone. po miedzieli zarzucenie "szlichty" i potem izolacja , sturodur i koparka. :wink:

witajcie, cegła kupiona heeeeeeee, normalnie cieplutaka rano z pieca wyciągana, mury piwniczne gotowe, postawione i wytynkowane z zewnątrz, czekają na izolację. jutro stawiamy komin. :roll:

Tomek, idziesz jak burza!!!!! :p :p :p :p :p :p :p :p

A ja od wczoraj mam prawdziwy prąd!

Sciany fundamentowe i wieniec - skończone! Zabieramy się powoli do izolacji...robimy rozeznanie w preparatach do smarowania czy szpachlowania :o :roll: od środka posmarujemy dysperbitem, ale od środka ...???????

witajcie, cegła kupiona heeeeeeee, normalnie cieplutaka rano z pieca wyciągana, mury piwniczne gotowe, postawione i wytynkowane z zewnątrz, czekają na izolację. jutro stawiamy komin. :roll:

Gostek Gratulejszyn :) - mam gorącą nadzieję ze ten komin to jedziesz z cegły pełnej - bo inaczej - to dej sie siana :)

U faridy zapewne jest pięknie - ale jeszcze u mie nie byłeś :) :wink:

Sebo8877

nie ... no ... komin z pełnej w wkładką z kwasowki 130, a co sie tyczy ................zapraszałeś ????????? :lol:

A czy ja Ciebie musze zapraszać ??? - dzwonisz i przyjeżdżasz- kurde..... nie bądź taki "światowy" anonsowac się u mnie nie trzeba :)

Co Wyście robili w tych krzkach ??? :o :o

Te przyjacielu - jak domniemam gazem i tylko gazem będziesz grzał???

fi 130 i kwasówka nadaje sie tylko do gazu !!!! - kominek ani paliwo stąle na tym nie pojedzie !!!!

Sebo8877