wiolasz 07.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 AAgnieszk@ gratuluję sprzedaży, bo teraz to juz z każdej strony Was goni, co? Dzis idziemy jeszcze raz do lekarza, bo puchną jej dziąsła. Z łykaniem lekarstw nie ma problemu, bo lubi wszystkie "minki"(witaminki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.11.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A ile twoja maleńka ma latek? Mojemu synowi tez puchły dziąsła, ale zwiazane to było z wyżynaniem sie zębów stałych, w tej chwili ma 11 lat Warunkiem sprzedaży naszego m... było to, że możemy jeszcze pomieszkać trochę (11 m-cy) w nim, więc spokojnie wybudujemy stan surowy, a raszte przeczekamy u teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Julka ma 2 lata, mnostwo zębów mlecznych, na stałe za wczesnie... Ona tak reaguje na antybiotyk, niestety, czeka mnie chyba znowu karmienie strzykawką... Ja też mam anginke i też dostałam antybiotyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Angina jest okropna,przerabialam ją kilka razy z moim synem, najbardziej ją łapał w wieku 6 lat, córcia szczęśliwie (odpukać) jeszcze jej nie miała... Niestety atybiotyki są konieczne, no i pewnie Julka tak na nie reaguje, strasznie mi jej szkoda, bo nie dość, że gardło, wysoka gorączka, to jeszcze te nieszczęsne dziąsła. Ale może to tylko ten jeden antybiotyk ja uczula, może lekarz zamieni go na inny, ktory lepiej będzie tolerować. Oby! Julcia, zdrowiej, bo mama musi załatwiać duuuzo papierów, dla nowego domku ( moja mala kupuje teraz wszystko do nowego domku i nie może sie doczekać budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 08.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Co u Julci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Hej Julcia zdrowsza niż mama. Wczoraj jeszcze połazilam troche i dzis od nowa gardło boli Kupiłam wczoraj dodatek o ogrzewaniu, jestem zdziwiona bo mm od razu się za niego wziął a do kompa go nie mogę pogonić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 no to super, że Julcia zdrowa, mama weżmie cholinex i tez będzie ok., a mąż... może do niego dopiero powoli dociera, że naprawdę będziecie się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Z mamą tak łatwo chyba nie bedzie, ale poradzi sobie... A tata stwierdził, ze jak cały dzień siedzi przy kompie w pracy to w domu juz mu się nie chce...Co dziwne nie dotyczy to allegro.. AAgnieszk@ a jak u Ciebie nastroje? bo robić to chyba nic nie bedziecie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 to chyba faceci tak mają, bo mój tez lubi allegro...a jak usiądzie przed komputerem to nie po to oczywiście by poczytać o budowaniu, twierdzi, że na bieżąco będzie sie zaznajamiał, bo teraz to by mu to wszystko wyleciało z głowy co przeczyta... Myśle teraz nad jakimiś wcześniejszymi zakupami, ale problem ogromny ze składowaniem tego gdzieś, na działce nie ma szans, rodzice 20 km stąd wprawdzie mają dom, ale czy to sie opłaca tam wieżć??? Np. styropian ma szalenie zdrożeć i kupiłabym teraz bo w końcu mieszkanie sprzedane i kasa na to jest. W nastepnym tygodniu spotkanie z elektrykiem-projektantem który projektuje nam prąd docelowy, oby tylko do wiosny zdązyli, bo nam egregat grozi, no i kolejny niepotrzeby wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A my chyba mamy mieć albo agregat albo sąsiada ładnie poprosimy o pomoc, bo też składamy o prąd docelowy a nie budowlany i wiem, ze to dosyc długo trwa... Mój mąż tez jakoś specjalnie sie nie pali do czytania..tylko albo my panikujące albo onii spokojni bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 z pradem jest tak, że można i wiele szybciej, lecz trzeba na siebie wziąć całą dokumentacje projektowo-prawna..i to właśnie zlecilismy projektantowi, zapłacimy 500 zł ele ZE zwraca... będzie nas kosztowała tylko opłata przyłączeniowa... Ale pogoda w Sanoku, szkoda słów....cały dzien deszcz...kap,kap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.11.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 u mnie podobnie, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.11.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nareszcie zaświeciło słoneczko więc kłopoty na bok, dziecko pod pache i ruszamy do boju załatwiac nastepne papiery Myśle tez nad kredytem, w jakim banku na ile lat itp. czekam tez aż wejdą kredyty prefencyjne, w sumie warunki spełniam, ale w bankach na razie cisza na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.11.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Wież mi że sprawa kredytów preferencyjnych i mnie interesujei jestem w stałym (codziennym) kontakcie z bankiem (tym trochę państwowym), oni nic na ten temat jeszcze nie dostali żadnych wytycznych czy nawet przymiarek -wiedzą tyle co z telewizjiwynika to z tego że teraz na gwałt ludzie biorą to co jest czyli kredyt z odliczaniem od odsetekbankom nie chce się pchać na niepewny grunt bo i tak chętnych na kredyt jest fulna wiadomości o nowych kredytach nie ma co liczyć przed końcem roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.11.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Myslę jednak, że od przyszłego roku cos ruszy, na razie pytałam tylko w kerdyt banku bo tam wczoraj spłaciłam kredycik na działke (udało mi się,, ach ten frank) ale żadnych informacji na temat kredytu preferencyjnego nie uzyskałam. jeszcze nie panikuje, bo zamierzam brac dopiero w okolicach wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.11.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Chyba zdecyduje sie jednak na zakup styropianu bo ma podobno pieruńsko zdrożeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 15.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Wiola, co nowego u ciebie, bo ja od wczoraj mam pozwolenie na budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyl1719501241 17.11.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam nieliczną Grupę Budujących z Podkarpacia Przymierzam się do budowy domku i jestem na etapie zbierania informacji (czytając wątki forum muratora zaczynam się bać przyszłej budowy). AAgnieszk@ napisałaś, że masz namiary na dobrego architekta w Sanoku - spadłaś mi z nieba, bo ja właśnie takiego szukam Chyba będę musiała zamówić projekt indywidualny ale nie wiem jakie są koszty takiego i co on zawiera. Jak to było u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 18.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witaj Motylku! GŁowa do góry! Na pewno dasz rade, ja tez byłam przed, a teraz juz pozwolenie trzymam w ręku i jestem bardzo zadowolona, choc dochodza inne problemy budowlane... Gdzie budujesz, w jakiej dzielnicy Sanoka? Jesli zamierzasz zacząc od wiosny, to faktycznie czasu nie za wiele i powinnaś nieco podgonić robotę Projektu szukalam tak długo jak działki, ponad rok czasu, ale widocznie tak miało być, by stało się najlepiej dla nas, bo z działki jesteśmy zadowoleni, choć jest kilka minusów, natomiast projekcik nam sie podoba, sami go stworzyliśmy, bazując na kilku. Architekt świetny, uwinął sie szybciutko, najdłużej trwały prace nad projektam. ok.2 m-cy ale to z naszej winy, bo ciągle cos poprawialiśmy.Zobaczymy jaki będzie tego efekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 18.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Bez najmniejszego ryzyka moge zapisac się do tej grupy. Mam nadzieje że mój kierbud zdąży z pozwoleniem na budowę do tego czasu i ruszę z budową. Mam nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts