wiolasz 18.04.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No własnie.... To nic, mam zadzwonić jutro albo w piątek do starostwa i dowiedzieć sie co i jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 18.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam witam, gratuluję wszystkim tym, którzy sa chociażby o dzień bliżej "startu". A co sie tyczy : kto kiedy wystartował ... to nie ma najmniejszego znaczenia kiedy się ukończy. Myślę, że ma znaczenie zgranie ekip luba pomocników no ... i kasia. Ja zasuwam jak wół, a że dzisiaj popadało to troszkę w szopie <ogarnołem>, po niedzieli wracać do pracy wypada, oj ciężko będzie za biurkiem wysiedzieć ... do majowego weekend - u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 20.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam witam, gratuluję wszystkim tym, którzy sa chociażby o dzień bliżej "startu". A co sie tyczy : kto kiedy wystartował ... to nie ma najmniejszego znaczenia kiedy się ukończy. Myślę, że ma znaczenie zgranie ekip luba pomocników no ... i kasia. Ja zasuwam jak wół, a że dzisiaj popadało to troszkę w szopie <ogarnołem>, po niedzieli wracać do pracy wypada, oj ciężko będzie za biurkiem wysiedzieć ... do majowego weekend - u My też zasuwamy ale przynajmniej widać już efekt prawie końcowy jutro przytwierdzamy styropian i folię kubełkową, a w poniedziałek zasypujemy..już nie mogę patrzeć na te nasze czarne jak smoła fundamenty... W przyszłym tygodniu wkracza ekipa by wreszcie dalej budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 AAgnieszka- nie bój nic - czarne jest fajne - potem będzie tylko zaprawa pustaki zaprawa pustaki a potem tynki a potem wylewki itd... Zawsze będzie etap że cos Ci będzie wychodziło bokiem a na końcu - to za Kononowiczem nie będzie już nic - i wtedy Ci sie głupio zrobi.... - bo przyzwyczajona będziesz do roboty na okręta.. Wiesz jakie to dziwne uczucie jest.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 20.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witajcie Ja nawet tego nie mam. Ciągle czekam na pozwolenie.. Ja też czekam i powoli mnie szlag trafia! Same przeszkody i jeszcze sąsiad-debil. Inni sąsiedzi poleconych nie odbierają a przez to PnB przeciąga się w czasie. Te terminu urzędowe - to 7 na to a 14 dni na tamto - tragedia. Ekipy poumawiane chcą budować gdzie indziej - kwas na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANUTAAA 20.04.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam witam, gratuluję wszystkim tym, którzy sa chociażby o dzień bliżej "startu". A co sie tyczy : kto kiedy wystartował ... to nie ma najmniejszego znaczenia kiedy się ukończy. Myślę, że ma znaczenie zgranie ekip luba pomocników no ... i kasia. Ja zasuwam jak wół, a że dzisiaj popadało to troszkę w szopie <ogarnołem>, po niedzieli wracać do pracy wypada, oj ciężko będzie za biurkiem wysiedzieć ... do majowego weekend - u Musze przyznac ci rację, można w lipcu wystartować i wcześniej skończyć. Ja też nie mogę wysiedzieć spokojnie. Jest to chyba zwiazane ze stresem, potem jak sie zacznie, nie bedzie czasu na rozmyslanie. Jakby nie patrzeć,jest to powazne wyzwanie. Agnieszka - podoba mi się twoje tempo, sprawnie wam to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeżlei ktos potrzebuje ekipę wod-kan Co - mam wolne terminy pod koniec maja Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 20.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam . Wy ,biedacy,ktorzy wciaz czekacie na swoje pozwolenia itd ,Wy sie nie martwcie,kiedy zaczniecie.Zaczac mozna szybko,tylko konca moze nie byc widac.Ja zaczelam daaaawno temu a juz niektorzy z tego rocznika mnie doganiaja.Zbierajcie sily,kase,odżywiajcie sie,i duzo spijcie,bo jak nastapi godzina "0" to...ochochocho . Pozdrawiam.Tym co poszli jak burza gratuluje a Wszystkim zycze sukcesow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.04.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 sebo To właściwie i wod-kan. też sie zajmujesz? Bo ja do Ciebie chciałam z Pośiem uderzyc ale dopiero koło lipca ale jak nieaktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 20.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeżlei ktos potrzebuje ekipę wod-kan Co - mam wolne terminy pod koniec maja Sebo8877 Ja jestem zainteresowany. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 sebo To właściwie i wod-kan. też sie zajmujesz? Bo ja do Ciebie chciałam z Pośiem uderzyc ale dopiero koło lipca ale jak nieaktualne... Posie, C.O., Wod-kan - tym wszystkim się zajmuję - jak trzeba to solary tez damy rade zamontować Pedzelito - poszlo na PW Czekam na uderzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Och.... ulżyło mi jednak. To dobrze, uderzę do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 22.04.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witajcie,chwilę mnie nie było a to dlatego : http://img46.imageshack.us/img46/6284/dscn4042ed4.jpg teraz tylko szlowanie od zewnątrz i "gruszeczka" http://img46.imageshack.us/img46/9827/dscn4047bc0.jpg tynki jak widać wewnętrzne mam już zrobione, nie wiem czy to dobrze czy żle ale miałem możliwpość pomocy tynkarza, to sie nie zastanawiałem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 23.04.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Tomek! Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 tomasz3211 skąd brałeś beton i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 24.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzieki Aga za słoneczka no.......... i...............mam I strop zalany Mac Iek beton brałem z zof betu - 245 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki tomasz3211. Znalazłem w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wy tu sobie gadu-gadu o budowaniu (gratuluję postępów) a mój sąsiad-debil ponoć zapowiedział w Inspektoracie że składa drugie odwołanie i tym samym sprawa ląduje w drugiej instancji - w sądzie "jakimś tam", nazwy nie pamiętam. A ja chciałem zaczynać budowę zaraz po zejściu mrozów... Jedynym pocieszeniem dla mnie jest to że sprawa może potrwać jeszcze max 1,5 miesiąca - tyle mniej więcej schodzi sądowi na wyjaśnienie sprawy. Wydaje wyrok i mogę budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pedzelito ja to bym chyba zwiewała od takiego sąsiada... Piękne te mury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 25.04.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pedzelito ja to bym chyba zwiewała od takiego sąsiada... Co prawda nie mam już wyjścia ale jak dostanę wreszcie to PnB i będzie prawomocne to sąsiad-debil będzie zwiewał, nie ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts