Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

Gość AAgnieszk@

Recommended Posts

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj pedzelito,bardzo Ci wspolczuje.

Szczerze piszac to czytajac twoje wczesniejsze sprawozdania ,podobnie jak wiolasz,chcialam Ci radzic :spiepszaj z tamtad.Ale coz,nie latwo pewnie by bylo.Powiedz,jak stales sie szczesliwym wlascicielem tej dzialki?Nie byla to czasem jakas "okazja" :wink: .

Poradzę sobie, twardy chłop jestem. ;)

A działkę kupiłem w Agencji Nieruchomości, była droga jak szlag a sprzedający poinformował mnie o tym wariacie i mimo to zdecydowałem się. Działka jak dla mnie jest piękna. To było najważniejsze. Teraz tylko mur muszę postawić :wink: abym tego idioty w ogóle nie widywał. :) On na swoją działkę przyjeżdża tylko czasami , to jego działka rekreacyjna więc wytrzymam. :)

Tu to chyba tylko piaskowce :roll: ...taki ma byc?

tak chodzi o piaskowiec

Ja wiem o jakims w okolicach Woli Komborskiej (kolo Krosna).Sprobuje wypytac znajomych i podesle jakis namiar na priv.Byl jeszcze kiedys w okolicach np.Kulasznego,ale chyba juz nie pracuje i nie wiem co z tamtad wydobywali.

pozdrawiam.

MacIek gratulacje ogromniaste! :p No to się faktycznie zaczęło.. :p

A u nas WIELKIE ZASYPYWANIE, kupiłam już chyba z 80 kubików ziemi a jeszcze nie jest to wystarczająca ilość, no to sobie zafundowałam... zachciało mi się podwyższania terenu, uf :x

Może wiecie gdzie tanio kupię ziemie w okolicach Sanoka?

A u nas WIELKIE ZASYPYWANIE, kupiłam już chyba z 80 kubików ziemi a jeszcze nie jest to wystarczająca ilość, no to sobie zafundowałam... zachciało mi się podwyższania terenu, uf :x

Po 10 zl kupowalam.to tanio?chyba nie :roll: chcesz ten namiar?

Po 10 zl kupowalam.to tanio?chyba nie :roll: chcesz ten namiar?

Farida, dziękuję serdecznie za namiary, teraz facet chce 20 zł za kubik ziemi czarnej, mam nadzieję, że urodzajnej, jałowej już nasypałam, teraz potrzebuję ze 20 cm. dobrej ziemi, pewnie ze 100 kubików. Czy ta ziemia którą od niego wzięłaś faktycznie dobra? Wyrosną mi jakieś krzaczki na niej? :)

Pokaż wreszcie swój domek, jak on teraz się prezentuje... :)

Z zewnatrz nic sie nie zmienilo,nie pamietam jakie fotki widzialas,ale zamiast zdjec zapraszam na wizje lokalna :wink: ,nie daleko mieszkasz :D .

A masz juz wiezbe?zostalo mi z budowy troche ,ale tym razem jest taka jak ma byc :) ,z bardzo dobrego tartaku,tylko okazalo sie,ze mam przewymiarowany dach.Nie potrzeba mi czesci tego drzewa.

Na dom kupowalam gdzie indziej(pospiech jest zlym doradca),drzewo nie trzymalo wymiarow,bylo zlej jakosci i wogle nie zgodne z zamowieniem-tez byl cyrk z reklamacja.

Pozdrawiam,zycze cierpliwosci w oczekiwaniu na majstrow. :)