Mac Iek 25.05.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 można, a jakże... Dzięki........myślałem, że tylko jedynka............. A tak przy okazji jakie są Wasze opinie na temat plastifikatorów........ponoć wapno to wapno..........moi murarze twierdzą, że mogą robić tak i tak chociaż wygodniej z plastyfikatorem (mniej zabawy niż z wapnem)...........gdzieś wyczytałem (tzn. w Muratorze), że jak się przedobrzy z plastyfikatorem to można sobie później cegiełki ze ściany wyciągać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 26.05.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Witajcie Mac Iek cement bez znaczenia, przynajmniej na etapie murowania natomiast "wapno to wapno" i chociaż kupiłem plastyfikatory (to do tej pory u mnie leżą) stosowałem wapno do murowania a tak poza tym gorąco że hej, a u mnie szalowanie pod strop, tak więc non stop w słońcu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 26.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Witajcie Mac Iek cement bez znaczenia, przynajmniej na etapie murowania natomiast "wapno to wapno" i chociaż kupiłem plastyfikatory (to do tej pory u mnie leżą) stosowałem wapno do murowania a tak poza tym gorąco że hej, a u mnie szalowanie pod strop, tak więc non stop w słońcu . Pozdrawiam Dzięki.........pogadam jeszcze z murarzami. A co do upału to potwierdzam........u mnie też "patelnia" na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witajcie! Zapowiada się kolejny, sprzyjający budowaniu dzień Miłego i pracowitego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grosz 28.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 czy wszyscy zanim zaczeliscie budowe robiliscie badania geologiczne gruntu i ile to kosztowalo bo mi wychodzi za 3 odwierty z dokumentacja 1500zlczy to w granicach rozsadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 4 odwierty za 800 zł po 5 m głębokosci. Bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 29.05.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 NAM FAC ET MA ROBIC 3 ODWIERTY ZA 600 NIE ZAPYTALEM ALE TEZ CHYBA BEZ FAKTURY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grosz 29.05.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 ciekawy jestem jak znachodzicie ekipy budowlane do waszych budow, z oglaszen raczej nie no bo i gdzie niby te oggloszenia z placow budowy mozna zagadac ale jakos tak dziwnie podejsc i pytac znajomi polecaja ale tez i odradzaja raczej niz polecaja co za magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 29.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 no my czekamy do niedzieli na wycene stanu surowego.oczywiście pytaliśmy na bydowach u najbliższych sąsidów z czego tylko 2 było jak dla mnie z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 01.06.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witajcie Mac Iek cement bez znaczenia, przynajmniej na etapie murowania natomiast "wapno to wapno" i chociaż kupiłem plastyfikatory (to do tej pory u mnie leżą) stosowałem wapno do murowania a tak poza tym gorąco że hej, a u mnie szalowanie pod strop, tak więc non stop w słońcu oki- a czy taki cement nadaje sie do wylewek w domu? ile placiliscie ze m2 "slepej wylewki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 01.06.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ...oki- a czy taki cement nadaje sie do wylewek w domu? ile placiliscie ze m2 "slepej wylewki"? Ja z takiego robiłem. Na około 120 m2 poszło mi jakieś 1200 kg (47 worków) + ok. 9 kubików żwiru + jakieś 1200 robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Mój domek ostemplowany, w przyszłym tygodniu zalewamy strop... http://images12.fotosik.pl/47/d7d5e24f299bfd4cmed.jpg http://images22.fotosik.pl/119/0c56de537f870513med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 03.06.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 noooo WIEKIE gratulacje Aga a ja poszukuje osoby/osób do wykonania dachu. Gdyby ktoś coś wiedział lub mógł kogoś polecić, będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.06.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 noooo WIEKIE gratulacje Aga a ja poszukuje osoby/osób do wykonania dachu. Gdyby ktoś coś wiedział lub mógł kogoś polecić, będę wdzięczny. Pozdrawiam Dzięki Tomek! Ekipę do wykonania dachu bym miała bardzo solidną ale na następny rok, bo na ten sezon są zajęci na 150%, wiem bo znajomi też probowali i nie udało się. Sama się boję czy do mnie w terminie przyjda i w terminie (umowa) skończą. Instalacje bym sobie zaplanowała a tak... pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 08.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Balkoniki już "prawie" gotowe, zostały ostemplowane wraz z tarasami zadaszonymi. http://images12.fotosik.pl/68/d07c7bb6e21ed3aamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 12.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy któryś z Szacownych Forumowiczów ma stemple na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 12.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy któryś z Szacownych Forumowiczów ma stemple na zbyciu? Moje zdejmę za miesiąc ale już zaklepane choć fachowcy ocenili, że dziadoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy któryś z Szacownych Forumowiczów ma stemple na zbyciu? Moje zdejmę za miesiąc ale już zaklepane choć fachowcy ocenili, że dziadoskie A ile kosztują teraz stemple? Muszę "na dniach" kupić ok. 200 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 noooo WIEKIE gratulacje Aga a ja poszukuje osoby/osób do wykonania dachu. Gdyby ktoś coś wiedział lub mógł kogoś polecić, będę wdzięczny. Pozdrawiam ekipa z Jeżowego może być ??? Mam gdzies namiar w chałupie to moge Ci dać??? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 12.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 noooo WIEKIE gratulacje Aga a ja poszukuje osoby/osób do wykonania dachu. Gdyby ktoś coś wiedział lub mógł kogoś polecić, będę wdzięczny. Pozdrawiam ekipa z Jeżowego może być ??? Mam gdzies namiar w chałupie to moge Ci dać??? sebo8877 mogą być i Radziejowic byle by byli dokładni i niedrodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts