Mac Iek 12.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy któryś z Szacownych Forumowiczów ma stemple na zbyciu? Moje zdejmę za miesiąc ale już zaklepane choć fachowcy ocenili, że dziadoskie Za miesiąc to ja pewnie też będę swoje ściągał.........trzeba mi na już.......ale dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 12.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy któryś z Szacownych Forumowiczów ma stemple na zbyciu? Moje zdejmę za miesiąc ale już zaklepane choć fachowcy ocenili, że dziadoskie A ile kosztują teraz stemple? Muszę "na dniach" kupić ok. 200 szt. Z tego co się orientowałem to po ok. 4 złote..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy któryś z Szacownych Forumowiczów ma stemple na zbyciu? Moje zdejmę za miesiąc ale już zaklepane choć fachowcy ocenili, że dziadoskie A ile kosztują teraz stemple? Muszę "na dniach" kupić ok. 200 szt. Z tego co się orientowałem to po ok. 4 złote..... Dzięki! Możemy połączyć siły i targować "gdzieś tam". Jak coś to daj znać co znalazłeś. Ja jutro jadę szukać to też pochwalę się efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.06.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 W Sanoku można spokojnie kupić za 4 zł - 2,5 dł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 W Sanoku można spokojnie kupić za 4 zł - 2,5 dł. Dziękuję. Czyli trzeba sie przygotować na "czwóreczkę" za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 13.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 W Sanoku można spokojnie kupić za 4 zł - 2,5 dł. Dziękuję. Czyli trzeba sie przygotować na "czwóreczkę" za sztukę. Trochę Cię zmartwię...dzisiaj brałem 3-metrowe po 4,80 PLN. Może znajdziesz taniej.....mnie gonił czas więc wziąłem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.06.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 U nas wystapił nieoczekiwany problem i musielismy wykombinować ok. 30 szt stempli nie krótszych niż 3 m. pod balkony. Udało sie załatwić z dnia na dzień za 4 zł za szt. w Lisznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam. I nieśmiało pytam czy można dołączyć do waszej grupy? Zaczynamy chyba w tym roku (fudnament) -dom w śnieżyczkach a właściwie projekt indywidualny na bazie domu w snieżyczkach. Na razie szukam namiarów na kogoś do wykonania studni wierconej. Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 21.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 basiah2,witaj.W Grabownicy (trasa Rezszow -Sanok) jest taka firma.nie korzystalam,ale to firma z dluzszym starzem.Nie pamietam nazwy.Jesli trzeba bedzie,przejezdzajac ,spisze telefony z tablicy info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.06.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 basiah2,witaj. W Grabownicy (trasa Rezszow -Sanok) jest taka firma.nie korzystalam,ale to firma z dluzszym starzem.Nie pamietam nazwy.Jesli trzeba bedzie,przejezdzajac ,spisze telefony z tablicy info. Gdyby była taka opcja to będę wdzięczna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 23.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witajcie! No i nareszcie się doczekałam... strop "się zalał" i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa... Efekt zadawalający, schody równiutkie i nic się nie zawaliło! Wylaliśmy 22 kubiki B-20, grubość stropu 14cm. Uf... fajnie, że mam to już za sobą http://images25.fotosik.pl/4/8123505e6ba1ad27med.jpg http://images25.fotosik.pl/4/6b4b988228979b58med.jpg http://images24.fotosik.pl/4/d34ec4cf699f9d84med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 23.06.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 AAgnieszk@ miło popatrzeć. U mnie dzisiaj kończą zbrojenie i mam nadzieję być równie szczęśliwy w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 23.06.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 I tego szczęścia ci w poniedziałek szczerze życzę nie zapominaj tylko o ciągłym polewaniu wodą my wzięliśmy sie za sposób i przykrywamy strop folią po uprzednim polaniu. Trzyma świetnie i na parę godzin jest spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 23.06.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 I tego szczęścia ci w poniedziałek szczerze życzę nie zapominaj tylko o ciągłym polewaniu wodą my wzięliśmy sie za sposób i przykrywamy strop folią po uprzednim polaniu. Trzyma świetnie i na parę godzin jest spokój Jednak we wtorek......ale dzięki! ...a co do folii to przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 24.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ...a jednak we wtorek, skąd ja to znam? Moi magicy gdy umawialiśmy się na stan surowy bez dachu to śmiali się z terminu jaki im daje na to ich budowanie i co? Kończy się czerwiec, a oni dopiero strop zalali, a do końca bm. mieli skończyć wszystko. Całe szczęście, że cieśla zapowiedział się na sierpień (umowa lipiec-sierpień), bo by chyba po nocach pracowali. Umowę mam to mogłabym egzekwować....jakoś... Szczęśliwego wtorku Maćku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.06.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 A ja jestem po ciężkim weekendzie ale postępy na budowie rekompensują mi wszystko. Fundamenty tylko ocieplić, zasypać i gotowe. http://images6.fotosik.pl/21/539f5f4291977464m.jpg Teraz mam "spokój" z ekipą na jakieś 7-10 dni gdyż pojechali zrobić dach na innej budowie. Bardzo się z tego cieszę bo mam czas na ocieplenie fundamentów i zasypanie ich. Może nawet zjawi się ekipa od kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 24.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witam szukamy ekipy budowlanej na budowę, interesuje nas taka ekipa, która zrobiłaby wszystko od fundamentów do krycia dachu, moze macie kogos wartego polecenia z góry dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam i gratuluję budowlańcom postępów. U mnie stoi wszystko nie wiedzieć czemu. Chyba dlatego że mnie tam nie ma i nie ma komu przypilnować i pogonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.06.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 basiah2,witaj. W Grabownicy (trasa Rezszow -Sanok) jest taka firma.nie korzystalam,ale to firma z dluzszym starzem.Nie pamietam nazwy.Jesli trzeba bedzie,przejezdzajac ,spisze telefony z tablicy info. Dzięki FARIDA zrobiłam jak poradziłaś. A naciekawsze jest chyba to, że prawdopodobnie znam właścicieli (sądząc ze zbieżności nazwiska i miejscowości) - znajomość wakacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 27.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ...a jednak we wtorek......... Szczęśliwego wtorku Maćku! Zalane ale jeszcze nie widziałem .......... Niestety nie mogłem "urwać" się z pracy i być obecny w tak ważnej chwili. Ale pieniądze trzeba zarabiać.....za darmo tego domu mi nie budują Jak pogoda się utrzyma to folia nie będzie potrzebna...nawet polewać nie będę musiał Pozdrawiam Wszystkich No, aż takiego luzu to mieć nie będziesz, o nie mój drogi...przez pierwsze dwa dni podlewaj bardzo często, nie rzadziej niż dwie, trzy godziny, wiem co mowię bo na moim stropie nie ma ani jednej rysy...pielęgnacja przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts